ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 56)

• 15 334
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Ох, днес е такава жега, че....
Момичета, направо ще ви се карам. Как така НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ НА ЛЕКЦИЯТА В ГОДЗИЛА ВЪВ ВАРНА? Срамота! Ако някой си смени мнението да ми пише на лични, за да знам дали да ходя - кво ще правя сама там, а,а,а? Crossing Arms
Сакси, Ине, браво! Хубавици сте и двете. Аз даже не съм чула за такъв конкурс, ама честно казано списание Бюти и Грация печелят в битката с 9 месеца и Моето бебе, та виж за нови чанти и парцалки съм наясно!  Mr. Green
Благодаря за отговорите за дограмата. Ще викна фирми за оферта и ако някоя се съгласи за десет дни - я наемам. В тази връзка - да ми препоръчате фирма във Варна?
Инка, легълцето е супер!

# 121
  • София
да ви попитам...така и така всички сме на вълна чистка Simple Smile...препоръчайте ми хубав препарат за прозорците
Айакс  Peace, най - не замазва.. AJAX - на англ.
От Аякса и аз съм доволна, в момента ползвам Meglio - също ми харесва. Впрочем Frosch също имат препарат за прозорци, не съм го пробвала още, но ако си на еко-вълна... Simple Smile
Катинче, дано с лежане, силна храна и спокойствие твоята приятелка закрепи положението!  Praynig
Inka, много хубаво креватче Simple Smile Да го напълните с още по-хубаво бебе, когато му дойде времето Grinning
Ketito, къде си скочила да се преуморяваш - я да почиваш!

# 122
  • Варна
Кети, от Дибо:
http://www.dibobg.com/products.html#
Широчината е 60 см, дълбочината 85 см.
Донка, нашата дограма е от миг маркет. На улица " Железкова" им е офиса. В онзи край, който е близо до стадион "Черно море". В един блок.
За лекцията- на мен също ми стана лошо предния път. Много задушно беше. Представям си сега в тази жега  ooooh!.
Препарат за прозорци- бингозил.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 18:16 от inka 26

# 123
Ketito, почивай сега Hug

Дуци, само от сладко ли ти е лошо?

На мен днес от всичко май ..Сутринта излизахме 10-11.30ч уж по хлад, а беше супер жега и едва се дотътрих до нас от пясъччника, а е на 5 мин пеша Cry После на обяд ми беше гадно да ям и почти не хапнах. Сега пробвах пак - пак същото. Само чаша кисело мляко ми се отрази добре. Явно корема ми е голям и притиска много много стомаха Rolling Eyes Или от жегата - ама вътре е хладно ...

Катинче, стискам палци да се оправят нещата Praynig

Инка на мен - чак да тече не, но като го издухам сутрин винаги е с кръв Sad И ми е постоянно запушен. Такова чудо не съм преживявала - навън 34гр - аз с постоянна хрема Crazy

# 124
  • София
....
       2.На някой тече ли му още кръв от носа  Embarassed? На мен не спира от месеци. Тази сутрин на възглавицата ми  Sick. Четох, че е нормално, но чак пък толкова  Tired.
Всеки ден от началото на бременността. Вече дори не ми прави впечатление.

# 125
Сакси , Ине , гласувах и за двете  Hug Успех  Hug
Инка , много са сладки креватчето и скрина , даже твоя скрин ми хареса повече от моя  Wink
Кетито , дай малко по-полека , не се натоварвай толкова , то това си е за няколко дни шетане  Hug
Катинче , дано бебечето на приятелката ти да се развие нормално и тя да може да си го износи и да се роди живо и здраво , сигурно е много притеснена милата.
Аз снощи повръщах , беше ми много зле , но днес поне си поспах до 11 часа .
Не знам дали някой не е пускал линка вече , но на мен ми се стори много интересно и го споделям с вас , намерих го в библиотеката на кърмаческия

http://www.injoyvideos.com/flash/videoplayer.cfm?id=2a1a78c1-65b … 4e40-1ca00bc580db

Дуци , кажи Ивоната какво прави , защо не се вясва тук ?

# 126
Сакси, Ине - имате ми гласовете понеже наистина  сте сладуранки  Hug

Инка, мноооого ми харесват мебелите за бебо. Бравос за избора.

Дуци, резулатите на Пепи излязоха ли? (май ставам досадна вече  Embarassed)

Днес признах на докито от Вита, че му изневерявам  Wink и съм решила другаде да раждам, но държа да ме следи до края. Човекът много спокойно го прие, за което евала му правя. Но от както ходя при него само за секцио ми споменава (кога има насрочено, кое бебе изродил със секцио...) Каза, че платцентата е ниско, но не прекалено. Харесвам го това доки, че е много релакс и само хубави неща ми казва.

Ине, радвам се масажът ти е допаднал  Hug Тя явно си е изместила отпуската  newsm78

Катинче, стискам палци за бебчето на приятелката ти.  Praynig Ако това ще те успокои един семеен познат (бил е роден 700гр) преди 30 г, сега ще става баща за втори път.

# 127
Някой пада ли си по акупунктура? тук се предлагат 4 сеанса като подготовка за раждането - по 1 път в 37,38,39,40та седмица - скъсявало се времето до към 3-4ч при първо раждане Rolling Eyes Чудя се дали да пробвам този път

# 128
препарат за прозорци ползвам на Фрош, аз като се замисля от години ползвам почти цялата им серия, - веро, за баня, за фаянс и т.н.
на Инка легълцето и скрина са страхотни  Hug със здраве да си ги ползва бебчо

като чета всички ще се рачисстили , браво на вас,
на мен ми е изрично забранено (след едно миене на позорци, баня и всичко останало  ме вкараха в болницата и бях на системи 5-6 дни ) от тогава ако не искам пак да лежа трябва нищо да не пипам, много е гадно както съм свикнала всеки ден все нещо да лъскам  и чистя, се чувствам като наказана и затова разчитам на майка ми и свекърва ми и двете са много пъргави така че нямам грижи.
все още си чакаме обзавеждането за детската и се надявам беба да изчака да го докарат Simple Smile

# 129
  • Бургас
мами,

до сега 4етох в майската теми4ка и си поплаках тихи4ко...много радостно ми стана- една мама обяснява как е минало секциото й тази седмица и някак си се равълнувах много...Да са им живи и здрави бебенцата!!! И на нас също...

Hug

# 130
Нали не съм ви засегнала  Rolling Eyes?
P.S. 1.На снимките от лекцията сте страхотни   bouquet.
       2.На някой тече ли му още кръв от носа  Embarassed? На мен не спира от месеци. Тази сутрин на възглавицата ми  Sick. Четох, че е нормално, но чак пък толкова  Tired.

Инка, какво значи да си засегнала някой?! newsm78 Имала си въпрос, питала си! Не виждам нищо нередно в това, така че няма как да си засегнала някой!  Hug Аз поне не вярвам!

Ама вие къде ги видяхте тези снимки, а ги чакам, чакам....В албумчето ги няма newsm78

Инка, нали по време на бременността кръвното се вдига и предполагам, че оттам идва това кръвотечение. Така поне си го обяснявам.

# 131
  • Sofia
Някой пада ли си по акупунктура? тук се предлагат 4 сеанса като подготовка за раждането - по 1 път в 37,38,39,40та седмица - скъсявало се времето до към 3-4ч при първо раждане Rolling Eyes Чудя се дали да пробвам този път

На лекцията за раждането лекаря от Шейново го спомена. Каза, че е виждал с очите си как правят обезболяване с акупунктура и за негова изненада е имало добър резултат. В БГ май не е много разпространено за съжаление.

# 132
Прочетох ви  ooooh!.
Аз си купувам "9 месеца" и " Моето бебе и аз". До преди 2 месеца взимах всички съществуващи  Blush, но ми е жал да ги изхвърлям, а незнам къде да ги подреждам  Thinking.

Може да ги дариш. Дори тук във форума в темата на Движение на Българските Майки - ако им пишеш ще ги вземат. Обикновено ги взимат за домовете , аз като работих в медийна агенция и така дарихме доста списания, най-бързо реагира една видинска мама и от Сф ги пратихме натам с куриер.  Но тези не са съвсем подходящи за дечица, ще са по-интересни на девойките, ще има какво да научат, стига да не ги натъжава много темата майка-дете... Но пък няма кай да говори с тях за тези неща и е добре да четат.В разни центрове за семейно планиране също може да се подарят, в ромски организации, абе като се замислиш - ще са полезни на много хора, не е добре да се изхвърлят. Дори на някоя самотна мама с по-нисък доход да ги подариш може.

В БГ не се пврави акупунктура, освен някъде на частно. Знам че в Германия и по каса може да мине дори. Имало и обучени акушерки. Много ми е интересно на мен, по време на самото раждане или преди това ходиш на някакви процедури...  newsm78

# 133

Wink

# 134

Wink

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт