ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 56)

• 15 328
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мимичета, искам да ви питам нещо!
Имам приятелка днес влиза в 7-ми месец, но бебето не расте (с три седмици е изостанало),  Praynig Praynig Praynig ДАНО ВСИЧКО Е НАРЕД С ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА
Ине, аз те познах, но понеже не сън физиономист реших, че греша  ooooh! така или иначе гласувах и за двете ви  Hug
Ине, пуснах един глас и за теб  Hug Успех   bouquet
Ине, гласувах и за теб  Peace Добре, че можело и по няколко гласа да се дават  Laughing
МЕРСИ МНОГО   bouquet

# 106
да ви попитам...така и така всички сме на вълна чистка Simple Smile...препоръчайте ми хубав препарат за прозорците

# 107
  • Sofia
Имам приятелка днес влиза в 7-ми месец, но бебето не расте (с три седмици е изостанало), Марков е казал, че толкова къса пъпна връв не е виждал и плацентата и е 3-та степен на зрялост. В момента бебка е 600 гр. (като за 24-та седмица)  Cry

Лелей, горката мама. Sad Стискам много силно палци всичко да се оправи Praynig Praynig
Какви са шансовете да се храни бебето? Не могат ли да и вливат нещо по-хранително newsm78

# 108
  • Варна
да ви попитам...така и така всички сме на вълна чистка Simple Smile...препоръчайте ми хубав препарат за прозорците

Айакс  Peace, най - не замазва.. AJAX - на англ.

# 109
  • София
Момичета, хайде наистина някои поне да идем по-рано да запазим места. Аз ще съм там преди 9 със сигурност, но ако още някой дойде в 9 за компания, ще е супер.  Wink  И другото, което е, нека знаем все пак колко места пазим.  Peace Ако се налага и две съседни маси ще окупираме  Mr. Green

Правя списък на идващите:

1. saxophone
2. Астарта
3. еmzi
4. crazywork
5. NBM
6. julie.k
7. Katinche
8. душичката 32
9. danisio
10. india123
11. ine

Ако някой се откаже да идва, нека своевременно каже, за да не стане в крайна сметка - един тон прави жени, а ние държим празно място и не го даваме...

За утрешната лекция ще запазим 11 места!  lalalala  За утрешната лекция ще запазим 11 места!  lalalala   За утрешната лекция ще запазим 11 места!  lalalala   
Много се извинявам, че не бях видяла снимката на ine, ама то човек като се заплесне по себе си  Blush  ooooh!
Сега стана като пред избори  Joy  Хубавото е, че може да се гласува повече от веднъж.  Mr. Green

А за бебчето.. не знам защо не расте, но важното е, че е живо. Дано да не бърза с излизането и да наддаде още. Бебета, родени по 600гр оцеляват, но на това му желая да се роди минимум 3кг и отгоре.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 17:03 от saxophone

# 110
Katinche , сори че се бъркам  Peace ама не е ли по - добре приятелката ти да отиде в Майчин дом  newsm78  все пак там спасяват повечето бебчета с проблеми, дори доколкото знам като стане напечено в частните ги карат там   Peace

# 111
Какви са шансовете да се храни бебето? Не могат ли да и вливат нещо по-хранително newsm78

Ами не се храни добре, плацентата е доста калцирана! Мацката е толкова ошашкана, че и тя нищо не знае. Аз това и викам - да не излиза от кабинета, докато не и стане ясно всичко! Разстроена е доста - никой не и обещавал, че ако се роди (ако го износи) бебето ще бъде здраво....аз сега да не ви разстроя и вас  Hug

Praynig Praynig

Shada, незнам и аз не бих я посъветвала клиниката на Мазнейкова, ама тя така иска  Rolling Eyes

# 112
Гласувах и за Ине и за Сакси  bouquet
Желая на това бебенце да се роди живичко и здравичко  Praynig Praynig Praynig

# 113
ine, гласувах и за теб Hug
Ох, дано това бебче има късмет и се роди живо и здраво Praynig

# 114
  • Варна
Само да ви го покажа:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5962031

# 115
Инка, много е хубав! Със здраве да си го ползвате Simple Smile

Аз гласувах и за Сакси, и за Ине. Добре, че уточнихте, че може повече от един глас, че вече си го бях пуснала за Сакси Simple Smile

# 116
Инка, креватчето е много готино   bouquet

# 117
  • Варна
Прочетох ви  ooooh!.
Катинче, много неприятно с бебчето  Hug. Дано се оправят нещата  Praynig.
Джули, аз бях в същата ситуация като теб. По размери Боби е огромен и излиза по- ранен термин. Аз също знам кога сме го създали, беше веднъж  Wink. Доктора ми каза, че големината на плода няма абсолютно никаква връзка със зрелостта му, когато плацентата и водите са ок и плода не страда, , колкото повече се износи бебчето, толкова по- добре.
Ине, не съм те познала. И за теб ще гласувам.
Дуци, наистина е много малък и сладък този памперс. Хъджис хубави ли са?
Аз си купувам "9 месеца" и " Моето бебе и аз". До преди 2 месеца взимах всички съществуващи  Blush, но ми е жал да ги изхвърлям, а незнам къде да ги подреждам  Thinking.
Аз взех кърпички на хип.
Искам да благодаря на всички, които писаха за обличането. Беше ми полезно. Нали не съм ви засегнала  Rolling Eyes?
P.S. 1.На снимките от лекцията сте страхотни   bouquet.
       2.На някой тече ли му още кръв от носа  Embarassed? На мен не спира от месеци. Тази сутрин на възглавицата ми  Sick. Четох, че е нормално, но чак пък толкова  Tired.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 18:04 от inka 26

# 118
  • София
Инка   от къде взехте скрина и можеш ли да ми каже колко е широк Praynig

Сакси, Ине гласувах за вас Hug

Аз днес се разбих от ччистене #Crazy Сеа ми е зле Rolling Eyes
5 перални, бърсане на врати и стени, подреждане на дрехи, мазах мебели, чистих огледала, слагах мрежи, абе разбих се Confused А мъжо само едни дрешки сгъна и си бие отбой Crossing Arms

# 119
Здравейте!
Гласувах и за двете мами! Peace

Инка,легълцето е много сладурско!
Катинче,дано всичко с бебо се оправи! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт