Кипър или БГ-е все си е добре и с Магарета или пък не, хайде всички на море! (8)

• 15 103
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ааааа, никога не е късно щом е за по-добро! Heart Eyes
Кураж, Антигони, ние сме наоколо, пък  и в Кипър
са другите момичета.  Hug

# 136
Ееей,Блонди,ти направо разцъфтяваш...

Ех, Антигони, баш да разцъфтявам... не е..., ама правя к`вото мога да си повдигам сама бойния дух,  щото нали, както е приказката   "И сам воинът е воин"  -------------------------  Ама то до твоето заминаване почти време не останало... И ще си в Лимасол?... Еееееххх, размечтах се..., Heart Eyes... а на последък я избягвам тази "мозъчна гимнастика" /мечтаенето/ Rolling Eyes

Барборанчице, много ти е симпатяжки новият аватар yes Ама я кажи сега, ти как предпочиташ да се обръщаме към теб - с Жужи или по старому newsm78  Щото на мен си ми викайте Блонди - тя мойта смяна ще е най-вероятно временна.

Муци, абе аз хубо се будалкам с това поколение..., ми само да не ми излезе през носа... /то всъщност през друго място ще излезе де Mr. Green/

П.П. Мойто мАж твърди, че те такава е кипърската полиция /с него барабар/ Joy Joy-----> разгледайте ми новия аватар,
снимката продължава с плъзгача на дясно
Wink

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 22:47 от ДИОСКОРЕЯ НИПОНСКА

# 137
Добър ден на всички!
Днес ние ли сме най-ранобудните newsm78 Вчера сте писали,писали...а пък днес никакви ви няма Hug
Тук при нас вече няколко дни все вали преди обед и почваме да полудяваме с малката Sad
Хелена,добре дошла при нас  bouquet
Нищо не казвате за дипломите от Бг, приемат ли ги в Кипрото?
Весел ден на всички  bouquet

# 138
Здравейте мами!Гледам май още не сте се събудили,а?Муцканещо не ми се получава т'ва с картинките,ама ще се опитам  по-нататък да измъдря нещо.Пък кафенцето и обяда днес от мен.Ставайте вече.Лек ден на всички.

# 139
Добър ден.Драго ми е да се запознаем--------Жужи/кой-както иска така да ми вика/ на Жентълмена,дето пие Жони,има Жапанки и Жиесем-Жена му съм. Айде хапнете,че да ви дойдат сили да пишите.
Блонди ,супер ти е аватара,я мръдни малко вдясно да видя регистрациятаааа  Laughing
Искам да ви пожелая весел уикенд и успешна нова седмица,аз ще липсвам известно време.Тръгвам малко из Българията и няма да ме има в интернет пространството  около седмица.Знам,че ще сте започнали и нова темичка,но ще наваксвам, когато се прибера. Целувки от мен  lovekiss
    П.П.  CrazyПрисетих се на финала пак нещо  Laughing  Wink  Laughing Joy Ако някйййййй кипърец или грък/няма особенно значение/ми каже ей това горното изречение с хубаво Ж ама цялоооооото,има бутилка Жони от мен ------нееееееее дЗони............ Wink нали се сещате.........

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 15:41 от Жужи

# 140
Здравейте момичета !!!!
Аз само за бързо да ви се похваля станах леля на един страхотен бузурлан който ви поздравява!!
И по този случай да почерпя

да ни е сладък ергена казва се Томек родил се е 3,400кг и 54см.
Ето грабвай те по едно питие да му върви на по коктейли в живота!!!
Голям е сладур жалко само че ще го видим на живо чак на есен smile3518
Това от мене лек ден на всички!!!

# 141
Пепинка,да ви е жив и здрав хубавеца!Благодаря и за почерпката-ммммммммм   на леля коктейлчетата много арни бе! Ама и Томи един усмихнат от малък............ Hug

# 142
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
леелееее, няма ме няколко дни и тука нищо не мога да схвана, бива ли такова нещо, така да се преобразите повечето, а ако има нови дами при нас (че вече не мога да хвана връзката) добре дошли и на тях

блонди, неочаквана промяна за мен - не те познах, тъй и тъй съм на вълна никове моят мъж не ми харесва моя и ме кара все да го сменя с нещо по-зряло и женствено ама не ми дава идеи, та дайте някаква идея и вие, моля  Praynig   - явно сме в  модата на новите имена

Пепита, да ти е жив и здрав племенникът, много е сладък и пухкав  Hug бързо ще минат месеците и ще го видите

# 143
Мими,на мен днес ми станаха доста включванията,ама да ме прости Муцка ще прави нова тема.Та по твоя въпрос.Аз съм малко по нетрадиционните наименования-то кой ли не е.....но харесва ли ти примерно Myriam ,незнам как ти е точно името но предполагам,че е производно на Мария--та от там цитирам:МАРИЯ - произходът и значениeто на това име не се знаят със сигурност. Оригиналната форма е старозаветното Miryam. Тъй като в Стария Завет Miryam е името на сестрата на Мoйceй, се предполага, че името й, както и това на брат й, може да е от египетски произход. Едно е сигурно - денят на Успение на Пресвета Богородица - 15 август, е приет от православната църква за имен ден на всички с това име.

# 144
аууууууу, много ми хареса, Жужи, без да се замисля май ще го взема, защото ме присети, че и един колега така ми вика, а иначе името ми е Мариана, много близко до Myriam, а той точно за това ми вика и така, сега да знаех как да си сменя и ника....

# 145
Здравейте, мацкииии!

Най-напред да честитя на Пепитка, че е станала леля на тоя сладък бузанчо - жив и здрав да е за радост на всички около него!  bouquet  Ама тез бонбони голямо слюнкоотделяне ми предизвикаха..., ако имаше начин да се пъхна в компа, сама щях да им видя сметката Mr. Green ... Пуууу, как не мЪ бешИ Исрам да сЪ изкажЪ тъй ИгУистичнУ Blush hahaha..., ама за шоколад и всичко производно на него умиргам, ей!

Жужинко
, жено жентълменова Laughing   и ти, душо ненагледна, голяма софра са разстлала..., мерсаж значи, ама ще гледам да не преяждам, че довечера съм канена на истинска такава у браточката ми, послучай че милия най-сетне си завърши ремонта на апартамента /само за инфо - че го подхвана миналата пролет та досега #Crazy Joy/.

Оооооо, Мименце, тъкмо вчера се зачудих какво става с теб Hug  Абе то аз моя ник ще си го върна май до някое време, щото този много префънцунено ми звучи..., но аватара си новия виж не го побутвам!  angel008  а и смятам, че чудесно тематично се връзва с моя си ник "originalWink     Ами на теб какво да измислим newsm78  Я мъжО ти като е "подстрекател" да се прекръстваш, поне да зададе някакви по-точни критерии... примерно да е по-скоро шеговито..., или по-скоро секси... или както там го вижда...  А иначе на "прима виста", като производно от името ти ми идва "Мадона е мобиле" /не съм сигурна как се изписва на латиница/

# 146
Абе заформи се гледам мухабета... lalalala  ами някой да сложи кайвето на котлона, пък от мен еклерите.
И бон апети, дето се вика Mr. Green

# 147
Ааааааааа Мими чисто нова си-айде-ЧЕСТИТО!

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 16:20 от Жужи

# 148
айдееее, кафето е готово

тоя дъжд навън явно ни действа на раздумка

мъжо иска секси и женствен ник, май го открих

# 149
А таканкаааа coolcool  и кафенцето пристигна - благодарско, Мименце! /сигурно за последно те наричам с това име/
Нали видя къде съм го описа смяната на ника..., щото Жужката хубо ти е казала "по-долу"..., ама аз на това му викам
"по-горе" Joy Joy  Ай опрай` съ ако можеш с на две блондинки обясненията Joy

П.П. То докато пиша, ти си сварила да я свършиш работата, ха честито ново име!

Общи условия

Активация на акаунт