Кипър или БГ-е все си е добре и с Магарета или пък не, хайде всички на море! (8)

• 15 100
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте бърборани и от мен,как сте в този дъждовен ден?Честито сладоранче на Пепита много е хубаво да си леля.Я кажете как е времето в Кипър newsm03

# 151
Хаиде и аз да ви почерпя с нещо,малко разтоварващо,че с това сладко доста калориики ще натрупате.....

# 152
  • Larnaca, Cyprus
Ейййй скрихте ми топката..... newsm47...викам айде то нали събота те ги мързи да се включат и реших кат бял човек да отида на плажжж....пък вие писали писали почвам ви наред ако забравя някой моля да ме извини и подсети... newsm47
Антигони и Хелена времето е чудесно кат за плаж мнооого топло и задушно взимайте възможно най разголени тоалети ...обувки.....бански и всякакви други нужни аксесоари.....и се гмърквайте в жадувания Кипърски остров Mr. Green
Ще се скарам на Барборанка и Блонди сменили и имена и аватари в първия момнет не мога да разбера кой кой е.... #CrazyБлонди изрично ти забранявам да се кръстваш така защото....нашия ресторант се казва Нипон ..и ти просто не може да си нипонская..разираш ли.....иначе бирички с поколението и без него мооооже да си пийвате колкото искате дори японска имаме Mr. Green
Барборанке..жужи добре звучи нооооо аз съм свикнала с бърборанка и твърдо си държа на него макар че жужиш напоследък преди да ни изоставиш повече от обикновенно smile3516
Пепитка честито нооово smile3503 малко.. сладко... бузесто ...усмихнато и мнооого ..мноого ..весело бебче....извинявам се но изядох и последните бонбончета ... Embarassed Embarassed...аууу много хубави бяха....  bouquet
Миме...имам една приятелка нейното момиченце се казва Мириам обаче лошото е че е страшно дебела и като го чуя тва име и се сещам за нейното телосложение и  направо ще ме извиниш Sick........нали ти си фиданка не се вързваш по никакъв начин с тази ми представа Peace  bouquet
Шанкулова..за кои дипломи питаш newsm78...за училище или за кандидатстване за работа.... newsm78
И така след като ви се накарх подред ще ме извините за което ма тва е от силното слънце днес май за съжаление съм изперкала  grinning039  grinning039  grinning039...та  да ви кажа че утре пак ще ходим на басейнче ..плажче и кооога ли ще се включа и аз незнам та ви давам домашно за размисъл....как кака ви кати да хване тен....кожа ....млечно бяла и лесно изгаря.. Embarassed Embarassed

# 153
Здравей Кати точно ти ми трябваше  love001.... ако мога да се жъзползвам докато си тук миличка да те питам малко.......Нещо да знаиш за ресторант"АСТОРИЯ"близо до хотел"ОДЕСА"....моето слънце готви   chefтам в тая жега Weary

# 154
Здравейте,гледам,че си имаме нови приятели-Добре дошли..
Аз не съм много редовна ама малката пак ме държа до сутринта и отгоре на всичко няква алергия като че ли има на дупето и съм се побъркала,мажа я с кво ли не,сега й слагам алергозан и да видим кво ще стане..чудя се само от кво може да е,като последното ново което й слагам са едни свещички да може да спи,но сега ще ги спра,защото може да е от това и всъщност всичко й спирам та да видим кво ще стане ама ми е гадно,все си мисля,че аз нещо не се справям...

Кати,той мъж ми е намерил квартира,каза,че си има всичко,климатици и е на 15 мин пеш от центъра,та да се надявам скоро да съм при вас,ще си взема и въдицата,може да намерим някое местенце за риболов и скара...

Барборанов,не съм бе жена,аз само те хваля,ама то такова местенце като вашето трудно се примълчава...

# 155
Гери,  newsm51 шегувам се,миличка,на драго сърце да ви събера всички. Нацелувай малката Ели от мен -ама много.И само да сте тръгнали преди се завърна.Да се надявам,че няма да е тази седмица.Искам да ви видя задължително! Не се упреквай-тази нежна кожица е чувствителна.Аз мажех Васко в подобни ситуации със зехтин-качествен потърси ако се решиш да да изпробваш опита ми``екстра вирджин``/мое мнение-двойно пресован/. Hug
Хелена,Блонди преядох-мерсиииии.Блонди, ти ли ги прави тия еклерчета миличка?
Кате, ей така те искам на плажа!Стига с тия офиси!Взимай и лаптопа там под чадъра,ще ти правим компания.
Оставям виииииии отивам багажи да пригласям,че ви е бедна фантазията аз като тръгвам за какво става въпрос   Crazy--------от лекарствата и ножичките- до играчките ........за дрехи да не говорим--и после ги връщам обратно половината неизползвани но поне съм сигурна,че няма да ми липсва нещо.  Hug  Hug  Hug

# 156
Мерси момичета за хубавите пожелания!  love001 ама наистина съм много щастлива smile3503

Гери специално за тебе се включвам не я мажи с алергозан той не е пригоден за малки деца а камо ли за бебета. Моят големият син беше много алергичен като бебе и алерголог (не само един) ми изписа елоком вярно по скъпичак е но е пречистен и все пак всички кортикостероиди се прилагат по схема и много внимателно мах 5дена с 7дена почивка.Има и един продукт от който съм много доволна казва се А-Дерма на база на овес използвала съм предимно боди-милка на серията и шампоана(по малко)като се овладее силния обрив с елокома  а-дермата се ползва за подържаща терапия малкият само с такова съм го мазала откак се е родил до 1г после спрях щото ми идваше малко скъпо 28лв е 400мл.Сега ползвам на бюбхен млякото от което също съм доволна.Олях се малко но на тема мазила съм спец нашият (личен лекар все ми изпраща мамите на алергични мъници за консултации) мога консултативен кабинет да отворя newsm03 много съм скромна а? Ако се притесняваш заведия на лекар но търси педиатър алерголог.

# 157
  • Larnaca, Cyprus
Хеленка за ресторанта ще разпитам нооо ще ти кажа чак в понеделник Peace Peace
Гери...много се радвам че сте намерили квартира......  bouquet...а за обривите ....моят малкия се оказа алергичен към памперсите на Памперс....и това го откри моя педиатър и ми препоръча да ползвам само памперси от Либеро те са най чисти от разни смески вътре .......смени първо тях пък тогава ако продължава го заведи на кожен лекар или....тук ги мажем с едно кремче казва се Грекодерм но не си спомням дали можеше от новородено или след третия месец.. newsm78

# 158
Кати благодаря ти,ти си съкровище Kissing Heartаз намерих снимка на ресторанта и много се кефя,поне добих някаква престава

# 159
  • София
Ето ме и мен! Mr. Green

Пепитка, честито! Жив и здрав да ти е племенника!

Бърборанке,
нали се разбрахме, че жената на баровеца Жентълмен е Жабата! Значи ти си .......Жабата! Joy Peace Приятна ваканцийка, жабке! Heart Eyes

Блонди,
аватара е ....как да се изразя...много...различен! А, честито!

Мими, и аз като ти прочетох ника първо се сетих за
това момиченце дето Кати казва. Наистина е въз пълничко, ама кво` да се прави...

Гери,
и аз съм ползвала много успешно зехтин, но го преварявам на водна баня.
А, от кремчетата Бочко прави чудеса!

Кати, освен солариум за тен при твоята кожа друго не виждам.
Както и за моята, де!
Почваш от максимум три минути и увеличаваш постепенно.
Може да ходиш през ден и да увеличаваш минутите на всяко четвърто пето ходене с по 2 до 4 минути.  И задължително се мажеш преди и след това.
Като речеш да се печеш и на слънце пак се мажеш, но вече с козметика за слънце.
Тенът не предпазва от изгаряне!!!

Cu6i, какво точно не се получава с картинките?

# 160
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
днес гледах едно здравно предаване - там питаха специалисти за солариум и казаха, че е вреден колкото и слънцето и води и той също до рак на кожата не по-малко, особено за хора със светла кожа

а за въз пълничкото дете, сега е момента вече да свързвате името и с нещо по-нормално - а от друга страна като се гледам какъв апетит имам и не мога да го спра, може килограмите да си ходят с името, пу-пу-пу дано да греше

# 161
Мацки, правя бързо среднощно включване Mr. Green само да съобщя, че пак съм си аз... То при тия бурни протести срещу смяната на ника ми и то не само от Кати заради ресторанта, ами и от подфорума на самотните родители - там срещу нас дето се прекръстихме на буреняци се оформи мощна протестна вълна и останалите се преименоваха с имена на пестициди за да ни уморят Joy Joy         Та пак съм си вашата Блондичка, само аватара смених, щото смятам най-ми ходи този /не че съм го заложила вълчия капан за лов на някого, по-скоро това е капанът в който аз самата съм попаднала.../, та така...

Жужинко, да си призная еклерите ги краднах от кулинарния подфорум Blush  ама ги сервирах с любов към всички вас! Hug

Хайде, лека ви нощ и сладки сънища! smile3507

# 162
Здравейте,станала сам рано да ви ги поднеса..Бон Апети

# 163
Добро утро,мили момичета!
Гугуна,благодаря за кафето,чудесно е.Оставям тортата на тези,които нямат проблеми с килограмите.
Пепита,поздравления за сладкото ти племенниче!
Блонди,предишният ти аватар не беше лош,но този е страхотен и ти подхожда.
Кати,вчера ми казаха виц за кипърките-70% от тях имат проблем със затлъстяването,останалите 30% нямат проблем,те просто си се харесват дебелички!Тогава как ходят на плаж?!!!
Присъединявам се към въпроса на Шанкулова-признават ли се дипломите от Софийския университет!Аз съм завършила Българска филология и знам,че там няма как да ми потрябва точно тази специалност,ама все пак да попитам.
Сетих се за още един виц-знаете ли защо глиганът е най-нещастното животно в гората?Защото още преди да се ожени знае,че жена му ще бъде свиня,при това-дива!!!
Хайде,весел и спокоен ден на всички!

# 164
Добра утро и от мен!

Гугунче, пиле ранобудно, мерси за кафенцето - много ободряващо действа даже само като го погледнеш с този поздрав, изписан на каймака. Пък и тортичка ям, ям newsm22

Антигони, радвам се че ми одобряваш аватара - и аз си го харесвам. Тоя втория виц много ме разсмя.... и в контекста му само ще заявя категорично, че нашите си мъжове със сигурност не са глигани Mr. Green /тъй де, обратното би говорило мнго зле за нас Joy/

Гери, абе тоя проблем с изриването... мислила ли си дали не се дължи на памперса - да го смениш с друга марка. Аз навремето за Лорка ползвах крем "Здраве" /от старите "социалистически" Wink кремове/ и добра работа вършеше. Незнам само има ли го още newsm78

Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт