Кипър или БГ-е все си е добре и с Магарета или пък не, хайде всички на море! (8)

• 15 097
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
gera_nasko
мила какво точно е обривчето,моя малкия имаше направо ранички и като авти на дупето..Единственото спасение се оказа едно кремче на МУСТЕЛА- витаминозен крем за под пелени..От тогава забравих за този ужасен проблем.Пробвай няма да згрешиш.
 newsm10

# 166
  • Larnaca, Cyprus
мили момичета добро утро....  bouquet
кратко включване от радио кипър-кати преди да съм отлетяла за плажа Party Party
гугунче мерси за кафето точно така го искам с каймаче с млекце и с нещо за хапване... Laughing Laughing
блонди аз само за името протестирах иначе картинката много ме кефише тооочно отговаря на кипърските полицаи те така помагат на чужденките закъсали по пътя Mr. Green Mr. Greenако се приеме че мадамата си ти а това е твоя любим тогава е много сполучливо особено ако се има в предвид че още моооже би не е разбрал че това си ти  hahahaа само се наслаждава на гледката Joy Joy
муцка солариум не не не категорично не .....очаквам нови предложения..... bowuu Twisted Evil
мими-мириам ....точно така теб ще ти викам така за да те свързвам с теб .... Wink Wink....а това за солариума и аз съм го чувала и ме е страх защото може би съм и предразположена към такива ракови истории като се има предвид малките бенчици навсякъде е доста опасно дори имах и лунички по едно време от слънцето ми бяха излязли затова чиста работа под чадърчето тааа как ще хванем тен newsm78 #Crazy
Кати,вчера ми казаха виц за кипърките-70% от тях имат проблем със затлъстяването,останалите 30% нямат проблем,те просто си се харесват дебелички!Тогава как ходят на плаж?!!!
тук за кипърките важи фразата която съм измислила аз.......и най големия задник изглежда добре в бански долче..габана....шанел...гучи....и т.н. ...а да не говорим за свинско краче обуто в маркови сандалки с висок ток...иначе сме по бански Joy Joy....те откакто откриха марковите дрехи тлъстините изобщо не ги притесняват и аз им се чудя ама мож ли разбра кипърска им работа.... #Crazy
а сега ще  ме извините но отивам да печа млечно бялата ми кълка та дано се опечееее..смятам да наблегна днес на силна фурна  Joyбез намокряне да видим кво ще стане.....

# 167
  • Larnaca, Cyprus
муцка виж какво намерих специално за теб така де да си информирана...... Wink Wink....ние си печем дупетата на първия хотел вдясно горе.... Wink...ей там на малкото кръглото басейнче второто легло от дясно наляво съм аз ма от тая палма нищо се не види....хи ....хи...http://www.priceline-europe.com/city/cy/larnaca.html?aid=307252& … JMCFQoFGgod1g3tVQ

# 168
Здравейте мили майчета!   bouquet
Аз от един месец не съм ви писала... покрай грижите за малкия все не ми остава време да изчета всичко до край - тъкмо отворя страницата и все нещо изниква Simple Smile Имахме и малко проблеми, един кратък престой в болницата... та сега съм нащрек и не го оставям и за секунда. Днес обаче успях да си наваксам и ето ме тук - надявам се вече да имам повече време и да се включвам редовно Simple Smile
Живко преди няколко дни стана на два месеца, ходихме на консултация - тежи 6350 гр. и е 63 см. Добре го гледа мама  baby_neutral Продължавам да го кърмя, надявам се да имам достатъчно кърма и възможност да го кърмя до годинка Simple Smile Времето ще покаже  Peace
Честито за новите бебенца в нашата темичка - племенникът на Пепита и дъщеричката на Гери!   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви се похваля, другата седмица моите сестрички ми идват на гости за един месец! Малкото ми бебче ще се радва на голямо  внимание и много игри - с двете лели, мама, тати, баба и дядо...  Hug

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 10:53 от roska_ps

# 169
  • София
Добро утро мили мами!

Аз не казвам, че солариума  е безвреден, а само , че можеш да придобиеш тен, който ако разчиташ на слънцето само с тип кожа като моята не става.

Кафенце , тортичка, ммм... Гугунче, ти си съкровище!

Спорове  и дебати относно плюсовете на солариума пред слънцето и обратно има и продължават, но е факт, че лъчите на солариума със с различна дължина и т.н....Ням ада ви отегчавам с подобно инфо. Аз си ходя на солариумче и е радвам на прекрасен слънчев загар! Mr. Green

Кати, има и методи за придобиване на тен с автобронзанти.
Но в БГ-то са доста скъпи. Благодарности за инфото и приятно пържене.
Да не забравиш да се мажеш с кремче.

Блонди, така по-ми харесваш! Тоз троскот дето го беше писала,
не можех го прочета нормално.

Мустелата е страхотна козметика.  newsm10
До навършаването на Алекс на 1,5 ползвах само нея-кремчето
за под пелените и всичко друго. Ама е малко скъпичка! Rolling Eyes

Антигони, супер вицове, но това за нещастните глигани е култово!!! Laughing
За дипломите само да вметна, че ако случайно важат, трябва май да се преведат и легализират
в МОН и МВНР.

Роскааааа, здравей! Писали сме заедно! Хубаво е , че вече сте си в къщи!
Много целувки на малкото човече!

# 170
 Сладурани имам питане педиатрите в Кипър какви са?Имали осбености от нашите и разлика в ваксините?Ние вече знаем че живот и здраве летим на 24.06. и ще трябва да се орентирам бързо към някои лекар.
roska_ps
 ти доволна ли си от твоя лекар?

# 171
guguna, доволна съм от педиатъра си  Hug Аз ходя в болницата, там всеки път е различен, но аз си харесах един и го следя кога е на смяна и винаги ходя при него. Обаче когато има проблем с детето няма на кого да звънна да попитам - трябва да го заведа в бърза помощ. Поради тази причина и два пъти бяхме в болница за съвсем незначителни неща. Веднага ги слагат на системи, пък после питат за симптоми. Така и двата пъти се оказа че не е трябвало да стои в болница, но те нали го набучиха и си постояхме... Кошмар. Иначе от самия педиатър при когото ходя на месечните консултации съм много доволна, както вече казах... Но за проблеми които възникват звъня на един познат на леля ми в Бълггария, докато си намеря добър частен лекар тук. На държавно ходя задължително, защото водят консултации и поемат ваксините, иначе са много скъпи. Но в болницата при дребен проблем няма да отида повече!
Разлика с ваксините има - тук първата я правят когато бебчето навърши два месеца! И ги струпват по няколко за един месец, ние сега за този ще ни правят общо 4 - по две наведнъж. Освен това в България има една ваксина, не се сещам за какво беше, която я правят в първите часове след раждането - тук изобщо не я слагат. Останалите ваксини са същите като в бг, плюс 4 наксини които в бг не са задължителни, а тук ги правят. Времето през което една ваксина се прави в бг се различава от тук - ако в бг се слага на втори месец, тук се слага примерно на пети и така.

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 12:41 от roska_ps

# 172
ЗДРАВЕЙТЕ  И ОТ МЕН  bouquetАНТИГОНА вторият виц ми хареса хааахааа newsm62 ето и един от мен Трима приятели си говорят:
- Моята жена прочете приказката Трите прасенца и роди три деца.
Вторият казал:
- А моята жена прочете приказката за Снежанка и седемте джуджета и роди седем деца.
Третият хукнал към къщи и вика.
- О! Не! Жена ми чете "Али Баба и четиридесетте разбойника"!!КАТИ ако знаеш как ти завиждам благородно разбира се,запази там и едно местенце и за мен  grinning039

# 173
Роска,добре дошла отново,така съм те мислила..трябва да качиш нови снимки на вашия сладур..

Момичета мерси за съветите,всичко ще пробвам само да е добре малката,да ви питам как разбрахте,че имат алергия от памперсите..

Пепита,извинявай бях пропуснала да те поздравя за племеника ти-да ти е жив и здрав достатъчно много,че да ви къса нервите Hug

Барборанова,задължително ще се видим преди да тръгна,а то няма да е по-рано от края на месеца.

Я,кажете преди да тръгна има ли някви документи или нещо дето да приготвя от тук и дето ще ми трябва там-имам пълномощно за извеждане от страната,нещо друго???

# 174
момичета да ви питам как мога да кача снимка и на моята принцеса,опитвах,опитвах и все нещо не ми се получава....Като чета за  подготовката на тези на които предстои заминаване и честно да ви кажа така се вълнувам и аз със вас,като се поставя на ваше място и като знам че може и на мен да ми се случи в бъдеще и разбирам как ви тупкат  сърчицата Two Hearts

# 175
Ами аз минах през тоя ад с заминаването..Трябва ти декларация от мъжа ти че разрешава да я изкараш извън страната и паспорт за бебето..аз нямах пълномошно за паспорта че се наложи да прати от БГ посолтвото.и да знаеш че няма бърза поръчка за паспорта,като мине 10 дневен срок на проучване чак това може да разгледат нещата за бърза(3 дни)..ако има нещо друго което интересува питай,ако мога ще помагам.. Hug

# 176
Милички забравих да ви почерпя за това че моето злато стана днес на 3 месеца..  bigdance2

# 177
Гуги, жив и здрав да ти е 3-месечния вече левент Никола!  bouquet Мерси за почерпката.

Роска, радвам се че се появи Hug  Много неприятна история е тази дето са ви вземали в болницата, но по-добре лекарска грижа в повече, отколкото лекарско недоглеждане. Sick   Важното е, че всичко вече е зад гърбовете ви, а това, че близките ти ще дойдат да ви видят е просто чудесно!

Гери, че е обрив от памперса установих по метода на изключването Mr. Green   Друго, дето ми хрумна...- ти изцяло с кърма ли я храниш? Защото ако я дохранваш с някакво инстантно мляко, може и от него да е  newsm78 --------------- И понеже много ме бива да давам акъли Wink ----> това Роска дето е споменала за ваксините, ме наведе на мисълта че вероятно ще трябва да вземеш от личния ви лекар документ точно кои и колко ваксини са й направени на перличката ви тук.  Помоли твоя мъж да провери на място какъв точно документ ще искат от кипърските болници, щото с ваксините шега не бива. Naughty

На всички  Hug  и лека вечер!

# 178
гугунче да ти е живо и здраво малкото сладурче много да те радва....       ето и едно подаръче Gift от леля  хеленка

# 179
Добро утро Хубавици..
айде да започваме раздумките   

Общи условия

Активация на акаунт