Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
толкова е гадно да си разделен от любимите си хора....пожелавам ти и аз скоро да си при тях и никога повече да не се разделяте

.
.
.
.Опа,събудихме се,трябва да изчезвам.Останалите -не се чувствайте пренебрегнати,пращам на всички ви много виртуални прегръдки
..и сега като видях снимката се сетих.....
...ако са същите мъжо ти няма да има проблем никакъв..проблема в Протарас е че всички туристи искат да ядат по едно и също време т.е.....от шест часа и половина вечерта някъде до към единайсет е лудница лудница незнаеш къде са ти ръцете ....хубавото е че времето така минава мнооого бързо тъй че всяко зло за добро....
..
...кълката е бяла и тва си е 
..защо не вземеш детенцето малко при баба и дядо в БГ хем да си почине от жегите хем сега ще затворят училища детски градини кво ще го прави мама в Кипър.....
....ми то докъто дойде петък мен вече няма да ми се говори за БГ 
......Благодаря на
ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН НА ВСИЧКИ
така ме успокои,знаех си аз че ти ще ми дадеш информация....... Само да ти кажа че и той не се оплаква собствениците за много печени.....сега да мога да ида и аз поне да сме си заедно,то детенцето ще остне само и това ме притеснява.....