Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?

та, блонди, всеки си има тежестите, сега и при мен ги има ...
/.., просто имам зверската нужда да го прегърна, да се притисна силно в него за да усетя, че не живея като на сън... 
.
.Страх ме е да не ме хапне някой варненски гларус мислейки ме за сиренце
.Приятен и успешен ден на всички ви.
....белите кълки са
...и се почва еднааааа....нямаме ли кипърки в кипър...
)
недупостимо
....каквото и да направи ...както и да постъпи винаги ще му солят на главата че на виждаш ли заради него са се лишили от всичко за да живее той добре и такаааааа докато се плати пустия заем .... 
...извинявам се ако те натъжих обаче се опитвам да разбера какво става ..... знаеш че каквото и да кажем каквото и да направим го правим за твое добро и се опитваме да те предпазим от бъдещи грешки и все пак да ти обясним обичаите и нравите на една страна която още не познаваш

... нали съм си кърък, провали ми се ходенето на плаж ------ Лора явно е пипнала някакъв летен вирус, щото сутринта на два пъти я изкара на "рядко щастие", а преди малко за капак и повърна... 
извинявай миличка
и да плачете на воля!
здравейте всички...
и аз доста си поревах.....ОХ....момичета така ми олекна .....до сега се мъчех да се държа мъжки и да стискам зъби от липсата на моят мъж.....но вие тотално ме разбихте и сега като се изревах ми олекна