Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
- такива ти ми работи...
Пък за балета, според мен първо говори с някоя такава школа дали изобщо приемат деца на подобна ранна възраст /за класическия балет знам че от съвсем мънички ги взимат/... и ако приемат, вече ти най-добре си познаваш мъничето и можеш да прецениш дали ще поддава на подобно обучение, щото то си е обучение това и дори създава определени навици за дисциплина... Принципното ми мнение е ЗА!
Кажи малкия как е?Как му понася смяната на климата?
Важното и идеята тук е детето да се занимава с нещо.Да бъде ангажирано и по този начин се изглаждат навици,стават по-отговорни -така мисля аз.Макар,че моят хубавец иска 2 неща, с които обаче ще започнем да се занимаваме в 1-ви клас.
Иска единственно на картинг пистата/която ми е доста далече и неговата работа няма да стане/ и по други съображения.......а другата ни страст е баскетбола

..сега правят подготовка за тържеството което ще бъде в края на тази и няма да може да ме чуят... 

..я по добре проведи един разговор щерка-мама пък тогава се чуди... 

...трябва да се редят една върху друга колкото можеш повече 

....снощи бяхме на тържество на големия и се клечеха там разни малки една имаше балет...друга ориенталски танц.....ноооо като излезоха две близначки и праснаха спортни танци ми то стъпки ..ми то пластика..ми то красота ....събра се цялото училище и им се радва и пляска.....

....аз излизам в отпуска средата на Юли..... 
(тръстиката май се реже, ама нищо така да е по-образно)
....а относно морееето мнооого топло бе напрааааво ти се повръща какво море какви бани какъв кеф....
,ама ще видим де,та затова не мога да ти отговоря конкретно.Много весел ден на всички ви
хаххаха