Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
Впрочем има качени няколко снимки в "Нашите слънчица", който иска може да ги види 
да не си помислиш че няма кой да стиска 

...

Направо луднах,нямаше никаква причина,нито бях направила нещо,че да съм виноват.Та с помоща на системния модератор и на mamma i tatti,нещата се оправиха,обаче и те не можаха да разберат защо се е получило така.Много странна работа
все още се чудим.Както и да е,важното е,че вече се оправиха нещата.Да съм спокойна,че когато имам възможност ще мога да влизам и да пиша.Поуплаших се че няма да ви намера и разни такива,аааааааааа,знаете ли какво е гадно чувството.Сега ви изпращам на всички виртуални прегръдки
и пожелавам лек ден. Пък за преводите в ефир...бройте ме и мен ако има нужда де,въпреки че

Впрочем при мен нищо интересно за докладване няма, освен че Лора май нещо се мъчи да се разболява
Във вътрешността на страната не знам как е, ама при нас от два дни е отврат времето - хем пече, хем един гаден студен вятър духа... и като спре ти стане жега, пък като засили и докара облак - направо студдддд ----- изобщо ни става да ходиш навлечен, ни разсъблечен... и ей го на, Лорски ми се разкиха и разсополяви. Веднага я почнах с едни капки за нос - изцяло билкови и много ефикасни /"Пинозол" се казват - препоръчвам ги, щото са само но растителна основа без никакви химии/, та дано да не ми се тръшне по-сериозно, че хубаво начало на ваканцията ще дадем, няма що!
Дано хитринката ви /разговора с шефката на градината имам предвид/ даде резултат! 
Пък на софийската дружина - весело празнуване!
...Ехоооо,
Ееееее, бива ли такова нещо бе джанъм?!

......а вие какво ще правите днес освен

....едно време като учихме в училище се чудих бе кви са тия глупости къде ще ми трябва тоя машинопис ма я виж 

Сега /дето се вика/ с лекота в сърцата ще можете да се напразнувате по случай 1-ви юни 
(ей това ако не е самопокана нахална

/не се задържахме особенно/,понеже моя хубавец такива едни с рисунки по асфалта-немогат да ни задържат вниманието.
комшийчето от 1-вия етаж ,една година е по-голяма от него,но не правим трагедия от това.Макар,че е въз едричка и с един токат може да му разкаже играта....нооооооооо лУбоФ/затварям -едното око/.Купихме една огромна топка,колкото него,едвам я дотътрихме до вкъщи,ноооооо читава излезна оцеля по пътя и автобуса.Та така- сега отмаряме на хлад.
.... - аз очите му вече колко време не мога да видя...
... Това за сватбата изобщо спрях да го мисля като нещо предстоящо и реално..., то и така ми е достатъчно тежко, пък да продължавам да си навивам на пръста подобни "дръзки" идеи /макар и внушени от него/... - хептен трябва да психясам
Като начало ще съм щастлива да имаме шанса да поживеем заедно.., да имаме възможността да се адаптираме едни към друг, както и той към Лора и обратното... При толкова много пречки, възникнали една подир друга.., вече за нищо не смея да мечтая.., щото то и от мечтите боли... Каквото е писано да става, ще стане...