СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 013
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хей, мамита, дето сън не ги хваща, дали пък няма вероятност да са заложили в алгоритъма за класиране да се обяви щом мине 00:00 ч?  Thinking След като на много места списъците са излезли вече? Или в описанието на сайта има посочен някакъв час на "отключване", който не съм забелязала? #Crazy

# 196
И аз за 51 ОДЗ Щурче се интересувам. Утре ще проверя за списъци. Аз ако знаех щях днес да отида.
В сайта на мястото на статус има "Предстоящо класиране". Така ли е и при вас????

# 197
  • София
В сайта на мястото на статус има "Предстоящо класиране". Така ли е и при вас????

Да. Проверявам през 10 мин и се   Praynig

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно утре ще се види в сайта.

# 199
Да. Проверявам през 10 мин и се   Praynig
А бе я да си лягаме, че поне да се наспим. То сега нищо не можем да променим, само си хабим нервите, а и съня си е важен.

# 200
Момичета получих имела. Приети сме по първо желание   newsm44 newsm68 newsm44

В сайта още не е обновена информацията... newsm78 , но в кореспонденцията в сайта имам същото писмо като на имела.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 00:24 от Veri4

# 201
  • София
Даааа, май трябва да си лягаме. Каквото е станало, това е. Може пък и да сме късметлии, знаеш ли  Rolling Eyes

# 202
  • София
Да, бе, каква съм шматка  Blush. Чак сега си проверих пощата. Дребната е приета по първо желание. Ще трябва да почерпяяя newsm38  cheers People Angel  party006

# 203
Ами честито на приетите  smile3501 , поне си засужавало чакането до посред нощите.
Ние не сме приети. Добре, че се сетих да погледна в Spam-a, че майла беше там.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 00:31 от Kokolin@

# 204
Да, бе, каква съм шматка  Blush. Чак сега си проверих пощата. Дребната е приета по първо желание. Ще трябва да почерпяяя newsm38  cheers People Angel  party006

честито Simple Smile явно това зависи от групата, защото ние за първите 3 градини бяхме с входящи номера 2(!) 5 и 6, а са ни класирали чак в четвъртата. сигурно в някои градини и групи има голям наплив на деца с предимства... май ще се ходи в частна

# 205
 newsm68 и ние сме приети по първо желание

# 206
  • София
Честито на всички приети  Hug и мноооого късмет на тези, които още нямат потвърждение  Peace

# 207
ох,да споделя и аз - приети сме първо желание  Heart Eyes 

и да кажа - аз нито по мейл, нито в класирания имам инфо, а във въпросната кореспонденция  Peace

успех  Hug[

п.с. това реално не ми беше първо желание, но тактиччески прецених,че в този късен час,в който пробих,нямах шанс за по-близките и удобни  Tired но и така си е ок де  Peace/color]

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 00:54 от ninochka

# 208
Честито на приетите!  Hug

Успех на чакащите!

# 209
  • София
Имам мейл  Party

Уважаеми Господине/Госпожо,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че кандидатурата на ..........Група: От 01.09.2008 г. - 1-ва група, родени 2005 г. е класирана за записване и прием от Информационната система за обслужване на детските градини (ИСОДГ) на Столична община.

Общи условия

Активация на акаунт