СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 023
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 300
  • София
обаче нещо не ми е ясно. за 67 ОДЗ в което сме на 11 номер подред ни няма даже в чакащите?????? Rolling Eyes
не държа да е там, но според мен не е нормално. от 10 деца май 8 бяха с предимство. Детето ми е Константин Димитров, ето вижте, ако се отвори линка:
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo0OntzOjk6InJhdG … zOjM6IjM1OSI7fQ==

Free Soul аз смятам да си запиша детето в 61 ОДЗ, за другите не виждам шанс да успеем да се класираме Peace но все пак изчакай малко, според мен, има доста време, а и нали казват че номерата на чакащите се променят съобразно записванията на класираните.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 10:56 от elpet

# 301
  • София-Лагера
Цоп в графата ''Чакащ''
Даже не сме и в резервата. Confused

# 302
  • София
Elpet, този номер 11- от къде го взимаш. Ако имаш предвид вх. номера на кандидатурите- няколко пъти казаха, че не са реални. Именно затова държах да има информация за часа на кандидатстване за всяко дете (както и самите те бяха обявили, че ще бъде).

Ако имаш предвид, че сте номер 11 в чакащите е нормално да те няма в публикувания списък с чакащите, защото там се посочват само първите 10 деца от опашката.

# 303
еlpet, благодаря ти за отговора.  Simple Smile Всъщност забравих да уточня за коя група се "бори" Мариела, тя е набор 2004.

Относно твоето питане, мисля, че ако детето е прието някъде и чака за втора градина, отпада автоматично от другите кандидатствания. Затова го няма в списъците за чакащи. И Мариела я имаше в други градини в първата десятка кандидати - а сега липсва от списъците чакащи, вероятно поради тази причина - защото е приета на едно място и чака за второ.  Thinking

# 304
Получих ги Simple Smile

Приета е по първо желание, в групата  от 20 деца има 14 с предимство.

Кураж

# 305
  • София
Да, то си пише ако  прието по първо желание, че другите желания  са деактивирани....

# 306
Видяхте ли 8 ОДЗ Таврия - от 20 места 20 с предимство и има още чакащи с предимство...

# 307
  • София
Free Soul благодаря ти за отговора, това е логично наистина. а на вас успех! Peace

lilfi този номер 11 е точно входящият номер който получих още при кандидатстването- абсолютен факт е че сме под номер 9, който е и номер 9 от кандидатстването, в ОДЗ-то в което сме приети- пише го в списъка. Peace т.е. това си е реално, макар че не знам какво са обяснявали, тъй като малко поизпуснах темата Rolling Eyes

# 308
Здравейте!
Ние също сме класирани на първо желание и сме с предимство, само че имам един въпрос. Понеже искам да пусна сина ми през април 2009, защото за септември ще бъде много малък, трябва ли да потвърждавам сега. В понеделник ще питам директорката, но все пак ако някой знае, моля да ми каже!
Благодаря  предварително  newsm51

# 309
  • София
Здравейте!
Ние също сме класирани на първо желание и сме с предимство, само че имам един въпрос. Понеже искам да пусна сина ми през април 2009, защото за септември ще бъде много малък, трябва ли да потвърждавам сега. В понеделник ще питам директорката, но все пак ако някой знае, моля да ми каже!
Не може да тръгне април-и аз исках същото, но директорката каза, че трябва да го запиша септември, няма кой да ми пази мястото до април при този недостиг на места. А и няма регламентиран прием пролетта.

# 310
Здравейте!
Не може да тръгне април-и аз исках същото, но директорката каза, че трябва да го запиша септември, няма кой да ми пази мястото до април при този недостиг на места. А и няма регламентиран прием пролетта.
единственият начин е да бъде записан, а по разни причини да не го пускаш.но едва ли ще може за толкзо дълъг период,а и междувременно ще ти спрат дори и мизерните 220 майчинство,щом се води на ясла  Confused и аз исках така, нооо  Confused

# 311
  • София
Сега трябва да го запишеш, а не просто да потвърдиш. Не съм сигурна, че може да ти се пази мястото до април 2009г. Да речем, че директорката се съгласи- ще трябва да плащаш такси за цялото това време (или поне 1/2 от таксата) и да пускаш молби за отпуск (май до 2 месеца за година) и да носиш мед. бележки. Или поне би трябвало да е така. Затова най- добре е да си говориш на място с директорката за възможните варианти.

# 312
Благодаря на всички за бързите отговори!
Тогава просто не трябваше да подавам молба, но когато попитах директорката  и й обясних, че искам от април 2009, тя ми каза да подам молба. Както и да е, значи освобождаваме едно място!
Успех на всички!

# 313
и на мен така ми се иска, но, като си представя и другия феврари д апретърпя кризисно борене заз аписване и ми става лошо  Sick иска ми се запазим мястото, макар че не ми е от най-близките,но поне го има  Peace другата есен, т.е. дори от пролетта всъщност,вече задължително почвам работа, та изпусна ли сега половин година минимум частна, че после и под въпрос ще успеем ли за държавна  Peace и имай предвид,че едно е да е в 1ва ясленска група, друго е в по-горни,щото малк одеца се отказват Peace

# 314
Благодаря ти, ninochka!
Но наистина е много малък, а и все пак сме с предимство. Баткото ти е в същата градина 2ра група, така че се надявам да няма проблем с това, макар че много ми обърква плановете. Все пак е по -добре да освободя място за някой, който наистина има нужда и ще го ползва, а не да го поддържам изкуствено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт