СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 962
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, здравейте!  bouquet Отдавна не съм писала, но се стараех да ви чета. Моля да не ми се смеете много, ако това, което попитам ви се стори безумно.  Praynig  Вчера на една площадка от майка на прието дете разбрах, че класиране вече има. Така се и оказа. Според сайта Тоди е класиран по първо желание. И тук идва объркването ми-да вярвам или не.  newsm78 Та нали чак утре излиза официалната класация? Тук прочетох, че текущ прием означава тръгване веднага, но аз мисля да го дам от септември. Помогнете моля, че съвсем оглупях!  ooooh!

Честито   bouquet повярвай щом към кандидатурата на детенцето ти пише Класиран Simple Smile Това е класиране за текущите групи, деца, родени 2002/3/4 г. За кога да тръгва аз не мога да отговоря, отиди да запишеш детенцето ти и директорката ще ти обясни, предполагам покрай летните сборни групи и ремонти може да тръгне септември, но може и да тръгне сега, директорката най - добре ще ти каже

# 136
  • София

Дани е класиран в една градина (моето 2-ро желание) с обявен текущ прием, директорката лично ми се обади, за да ме уведоми - тогава още не беше със статут "класиран" в сайта; от вчера вече е.
Ива обаче още е "чакащ"-а, т.к. в нейната група няма текущ прием, т.е. отпаднали по една или друга  причина деца няма. Т.е. ще чакаме класирането утре.

Maminka,след като Дани ти е приет вече нямаш ли право Ива да ползва предимството на второ дете за същата градина?

Ако е направена връзката брат/сетра в профила, на другото дете автоматично ще има изписано предимство

# 137
  • София
Благодаря! Успех на всички други дечица!  bouquet

# 138
  • София
  Здравейте,

моля, някой да уточни какво е положението с яслите, не ОДЗ И ЦДГ и тн, а тези коита са само ясли. Мисля, че те са към М Здравеопазването.

Аз подадох молба 2.01.2008г. и съм номер 8. А сега ми казвам, че имало молби от 2007г. Как така, нали се кандидатсва в началото на календарната година за съответната година. Моля ви, къде мога да прочета това като закон или нещо друго като официална информация?

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Доколкото знам, само за яслите се кандидатства с подаване на молба в яслата. Ние така сме подали в яслата до нас, май на 3-4 януари 2008 г. И на нас ни казаха, че се зачитат и подадените през 2007 г. молби, въпрки че ние бяхме ходили да питаме през ноември и ни казаха категорично, че молби са приемат от януари. Та май нищо не се знае със сигурност. Всеки си прави каквото реши (от директорите имам предвид).

Нямате ли шанс да ви приемат? Ние май сме също номер 8, но сме имали някакъв шанс.

# 139
Къде да се оплача?? На тези, които ми връщат такъв отговор??
божке егати идиотизма е всичко, просто се чудя какво чакаме ....поне майките доказваме не веднъж колко сме единни и силни

Карил,ами ти що не го записа Дани миналия януари без електронни регистрации? Аз записах Неда тогава и сега няма проблеми с техниката! Mr. Green На септември си тръгваме редовно. Laughing

# 140
  • Ланкър, планините Овнерог
Айдеее, обратното броене започна. Утре преди да влезна в сайта ще ми е като на 04.02.2008г.  Mr. Green

# 141
  • София
  Здравейте,

моля, някой да уточни какво е положението с яслите, не ОДЗ И ЦДГ и тн, а тези коита са само ясли. Мисля, че те са към М Здравеопазването.

Аз подадох молба 2.01.2008г. и съм номер 8. А сега ми казвам, че имало молби от 2007г. Как така, нали се кандидатсва в началото на календарната година за съответната година. Моля ви, къде мога да прочета това като закон или нещо друго като официална информация?

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Доколкото знам, само за яслите се кандидатства с подаване на молба в яслата. Ние така сме подали в яслата до нас, май на 3-4 януари 2008 г. И на нас ни казаха, че се зачитат и подадените през 2007 г. молби, въпрки че ние бяхме ходили да питаме през ноември и ни казаха категорично, че молби са приемат от януари. Та май нищо не се знае със сигурност. Всеки си прави каквото реши (от директорите имам предвид).

Нямате ли шанс да ви приемат? Ние май сме също номер 8, но сме имали някакъв шанс.
За яслата при нас съм подала септември месец миналата година. Обаждах се да питам и не са ни приели, така че тези от януари сигурно въобще не се и надяват.

# 142
  • София
Ето отговора, който неполучих на мейла, но го има в профила ми:

Запитване: 2008-05-29 16:53:40
Здравейте! Нещо в долния текст събуди въпроси:Внимание! Ако сте класирани, но не се запишете, мястото Ви се пази само за още едно последващо класиране. Ако сте класирани, но не се запишете на две поредни класирания, всичките Ви кандидатури ще бъдат деактивирани. Датите на класиранията са дадени на първата страница на сайта.Значи, ако аз не съм се записала в две поредни класирания, може би чакам третото, защо кандидатстванията ми ще бъдат деактивирани? Няма логика! Да деактивирате класирането, от което не съм се възползвала, да, но кандидатстванията...???

Отговор: 2008-05-30 14:04:41
Такова бе решението на работната група. Твърде много деца чакат за прием. Ще обсъдим този въпрос пак и ще информираме на сайта при промяна на решението.

Много ми става напрегнато - пу, до днес си бях спокойна!

# 143
И аз подадох в нашата ясла молба през ноември, с уговорка да тръгне април. После се оказа, че няма места. А пък някои родители казаха, че трябвало да се потвърди молбата през януари. Незнам дали има някакви писани правила за тези ясли, май всичко зависи от кефа на директорката.

# 144
  • София
Някой знае ли кога приключва кандидатстването като час и съответно кога излиза класацията.  Аз вчера промених реда на желанията и ми направи впечатление, че това не се отрази на броя деца, които са изнесени към всяка градина, явно информацията им не се актуализира веднага, ако въобще се актуализира.

Защо трябва да се променя информацията за броя деца след като си направила само разместване, промяна би трябвало да има при ново кандидатстване
И да, промени могат да се правят до 14 ч днес, пише го в сайта
Ами според мен е редно да се промени броят на децата с първо желание в съответната градина, след като аз съм я преместила на второ място.
А утре в колко часа е класирането?

# 145
  • София
Някой знае ли кога приключва кандидатстването като час и съответно кога излиза класацията.  Аз вчера промених реда на желанията и ми направи впечатление, че това не се отрази на броя деца, които са изнесени към всяка градина, явно информацията им не се актуализира веднага, ако въобще се актуализира.

Защо трябва да се променя информацията за броя деца след като си направила само разместване, промяна би трябвало да има при ново кандидатстване
И да, промени могат да се правят до 14 ч днес, пише го в сайта
Ами според мен е редно да се промени броят на децата с първо желание в съответната градина, след като аз съм я преместила на второ място.
А утре в колко часа е класирането?

Към 8 ч

Момичета, имам едно предложение към вас. Нека утре сутринта да не се юрнем всички рано рано да гледаме сайта, каквото е станало е станало. И предлагам първо да си проверите мейлите, може и да сте получили информацията и тя да ви чака в личната ви поща Simple Smile Нека да спомогнем да не забие сайта отново!

# 146

Момичета, имам едно предложение към вас. Нека утре сутринта да не се юрнем всички рано рано да гледаме сайта, каквото е станало е станало. И предлагам първо да си проверите мейлите, може и да сте получили информацията и тя да ви чака в личната ви поща Simple Smile Нека да спомогнем да не забие сайта отново!
[/quote] newsm10

# 147
  • София
Все се надявам да пуснат класирането още тая вечер - какво казаха - няма ли да е готово от сега?

# 148
записвам се за следя темата. имам известни подозрения за нередности в нашата детска градина, но ще изчакам до понеделник.  Rolling Eyes

# 149
За 114 ЦДГ а казали, че до довечера може да има списък на място. Що за идея да изкарат класиране в събота? Поне да беше четвъртък, да идат хората на място да проверят, ако им забие сайта отново.

Общи условия

Активация на акаунт