Тупкат в нас по две сърца, до ДЕКЕМВРИ чак ще е така

• 12 584
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Mila_N и аз мисля като теб.Като казах на майка какви изследвания ще си правя и че ще ходим до София се уплаши жената,помисли че ми има нещо.По тяхно време може и да не са били добре запознати с рисковете като нас,но са имали по-спокойна бременност.А за БХС съм раздвоена,но сигурно ще се откажа да го правя...
Моля се Господ да ни даде шанса да ни се роди живо и здраво детенце и да го дарим с прекрасен живот.Пожелавам го на всички Hug

# 226
Момичета сега идвам от лекар - толкова ми е тежко, че не мога да пиша дори. Отивам аз да се запиша на женска консултация, пускат ми направления за кръв, урина и т.н. и тъкмо влизам да ми вземат секрет за цитонамазка и микробиология и да видим бебето и лекарката ме попита в коя седмица съм идвала последно и имало ли е сърдечна дейност при което веднага се сетих за какво става въпрос, просто онемях от мъка, гледа ме и на вагинален и накрая ми каза - бебчето е спряло да се развива в 8г.с. и няма сърдечна дейност. С две думи - задържан аборт. В понеделник ще ми правят планиран аборт. Аз припаднах в деня след прегледа и сигурно тогава е станало нещо с ембриона.  Много ми е тежко, но от друга страна това е естествения подбор на природата - оцеляват по-силните.
Ще се моля за вас и вашите бебчета всичко да бъде наред.

# 227
Момичета сега идвам от лекар - толкова ми е тежко, че не мога да пиша дори. Отивам аз да се запиша на женска консултация, пускат ми направления за кръв, урина и т.н. и тъкмо влизам да ми вземат секрет за цитонамазка и микробиология и да видим бебето и лекарката ме попита в коя седмица съм идвала последно и имало ли е сърдечна дейност при което веднага се сетих за какво става въпрос, просто онемях от мъка, гледа ме и на вагинален и накрая ми каза - бебчето е спряло да се развива в 8г.с. и няма сърдечна дейност. С две думи - задържан аборт. В понеделник ще ми правят планиран аборт. Аз припаднах в деня след прегледа и сигурно тогава е станало нещо с ембриона.  Много ми е тежко, но от друга страна това е естествения подбор на природата - оцеляват по-силните.
Ще се моля за вас и вашите бебчета всичко да бъде наред.
   smile3518 Захира, толкова ми е мъчно за теб! Нямам думи да ти опиша...

# 228
О,миличка,незнам какво да ти кажа...
Много ми е мъчно...
Дано Господ да е с теб и да ти дава сили newsm17

# 229
Zahira®,  миличка  много съжалявам. Много е мъчно.. Думите са излишни.
Пожелавам ти само да бъдеш силна.  Hug И Господ да е с теб!   Praynig

# 230
Какво ли не ми минава през главата вече като мисли - дали пък не са му направили нещо като са ме преглеждали с вагиналния ехограф? Питах какви може да бъдат вероятните причини - всякакви - генетични, от някаква инфекция, просто самия ембрион да е бил слаб. smile3518 Weary

# 231
  • София
Zahira®, много съжалявам миличка Cry

Господ да е с теб!  Praynig

# 232

Захира, миличка, сега видях какво се е случило... Знам, че мъката е огромна, миналата година ми се случи абсолютно същото, знам, че не се преживява лесно, но... знам и ти го желая от все сърце - след няколко месеца да се запишеш пак в отчетни!
Ако искаш потърси и второ мнение, но ако са категорични и ти определят дата за планиран аборт - повярвай ми това е по-добрия вариант. Аз до последно се надявах на чудо, а когато ми се случи в къщи... според лекаря ми е можело да умра от кръвозагуба.
Прегръщам те и... кураж!

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 16:17 от Mila_N

# 233
Захира, толкова съжалявам за загубата ти  Hug

Бъди силна, така е трябвало да стане..

Сигурна съм, че скоро ще те сполети отново тази радост, и този път ще гушкаш прекрасно бебче на финала  Hug

# 234
Zahira®   Cry нямам думи! Защо? Само не се обвинявай!  Praynig

# 235
Толкова ме е срам - всички роднини и приятели знаят, че съм бременна - а сега какво? Как да кажа на хората. Дори на приятелят ми още не съм казала. И работа напуснах за да е наред всичко с бебчето.

# 236
здравейте декемврийски мамчета. Аз съм нова досега само четох и набирах смелост, за да се включа. На мен ми се пада първа бременност, термина ми е на 04.12.2008г.
Майчета сериозно съм обезпокоена от килограмите ми, досега качих цели 6   #Cussing out. Направо се изумявам от това безобразие при условие че бебо е много малък всичко се лепи на моя.
Кога ще разбера какво ще е, защото съм се хванала на бас с таткото че ще е момиче и ще получа лаптоп по случая. Стискайте ми палци.
Пожелавам на всички мамчета лека и безаварийна бременност .

# 237
Господи Zahira не мога да повярвам  smile3518 smile3518 искрено съжалявам, много ми е мъчно за теб ...прегръщам те силно и се надявам да се възстановиш възможно най-бързо  Hug

Ти нямаш никаква вина и изобщо не се обвинявай, както сама каза Господ решава тези неща Cry Hug

# 238
Толкова ме е срам - всички роднини и приятели знаят, че съм бременна - а сега какво? Как да кажа на хората. Дори на приятелят ми още не съм казала.
Не се притеснявай за нищо! Това са неща, които се случват и хората ще те разберат. На родителите ще им бъде дори по-мъчно, а приятеля ти ще те подкрепи със сигурност!
Ние 8 месеца правихме опити докато забременея. Мислех че е като детска игра и ще тане веднага, но уви...В край сметка миналата година забременях и полудях от щастие Simple Smile Отидох на лекар, установиха ми бременността и не на следващия, а не по-следващия ден направих аборт с ужасни болки и контракции. Изхвърлих го и го видях много ясно ...беше ужасно...Тогава и аз се обвинявах, че е от вагиналния видеозон, от лекаря, че съм пушила и т.н.
Но сега вярвам, че не му е било времето. Трябвало е да изчакаме...за това ти стискам палци бързо да превъзмогнеш психическата травма и след три месеца пак да се похвалиш!

# 239
Толкова ме е срам - всички роднини и приятели знаят, че съм бременна - а сега какво? Как да кажа на хората. Дори на приятелят ми още не съм казала. И работа напуснах за да е наред всичко с бебчето.

Как ще те е срам? Засрами се, че мислиш така! Hug Убедена съм, че каквото е трябвало си го направила! За съжаление такива неща се случват, и мисля че са за добро, колкото и коварно да звучи! Бъди силна и вярвай! Сподели с приятели си, ще ти стане по-леко! Прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт