Жените с косачките - немска тема N78

• 16 602
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Пепе, а при детенцето им има ли подобрение?
За жалост от моите познати никой няма да лети скоро до Варна.

# 271
Предполагам е за друго детенце, защото Криско почина преди няколко месеца Confused

# 272
Предполагам е за друго детенце, защото Криско почина преди няколко месеца Confused

Да, миналата есен  Sad

Таzи сутрин не можете да си представяте какво преживях. Милена обикновенно се събужда около 8 и като я 4уя по бебефона, ставам и после отивам да я вzема. Таzи сутрин 4ух неЩо в 8 и неЩо, станах, оправих се, но от нейната стая не се 4уваШе ниЩо. Отивам при нея в 9 беz неЩо, тя спи. Събуждам я, тя по4ти не се събуждаШе. Отвори едно око, и пак го zатвори. После се събуди малко, вzех я, тя не мърдаШе, като мокър парцал беШе. Заспа пак в ръцете ми. Главата й мокра от пот, ина4е студена, т.е. нямаШе Т. Побърках се, толкова беШе отпусната, ужас. А то4но днес не раzполагам с кола и няма как да ида на лекар  ooooh!   Обадих се на педито, сестрата вика, до 1 4ас да сте тук  Shocked   Паника  Shocked  РеШих да я облека поне   Wink  при което тя, слава богу, се събуди лека по лека. Когато ме пита zа неЩо zа ядене, се поуспокоих малко. Сляzохме, направих й zакуска, тя по4на все пове4е да бърбори и така. Обадих се пак в кабинета и ме свърzаха с доктора, той каzа 4е не му zву4и страШно и ако имам притеснения, да дойда утре. Сега 4акам ве4ерта да си сипя едно двойно  Crazy 

# 273
O, Боже, който не чете докрай името на съфорумката! Cry

# 274
Татянке, сипи си и сега, не пречи, то ракиено време станало Wink
Може да е имало неспокойна нощ детето, затова да си е доспивало сутринта.

Мацките, дето не можели да пазаруват в магазин, да хвърлят едно око към сайта на Еспри, има някаква разпродажба пак Wink

# 275
Ку-ку!
Изненадка! Не съм на село!
Някаква голяма катастрофа беше затворила снощи свързващата отсечка между А1 и А7. Представяте ли си какво се случи с всички като мен, които искаха да излязат от града около 4 следобед? 30 км пълно задръстване гъз до гъз на три ленти - красота. В 6 часа съобщиха по радиото, че не се очаква раздвижване в следващите часове, така че успях да сляза на първата отбивка и по обиколни тайни пътища се прибрахме живи и здрави в 8 вечерта.  Хана се държа мъжки, обаче Кимба и аз бяхме вече започнали да берем душа. Не ми било писано да отида вчера. Най-тъпото беше, както бях събрала домакинството в багажника, трябваше да повторя същата процедура наобратно. Днес лежа и пъшкам.

# 276
То и аz много много не ходя по магаzини, но каталоzи неЩо не оби4ам, не 4е съм поръ4вала  Laughing Но да ви препоръ4вам дресс фор лесс, дрехите идват светкави4но бърzо и има хубави прИмоции  Wink  Каквото не ми става или харесва, го връЩам беz проблем. http://www.dressforless.de/

# 277
  • Варна
Момичета, благодаря, че ме помните, както и за помощта, която получих от вас!   bouquet

Не става въпрос за моето момченце, а за една 6-месечна бебка от Русе, която "наследи" по-голямата част от вазелиновите бинтчета и която, слава Богу, има чудесна полза от тях. Майка й ми каза, че вече ги е свършила и когато й споменах, че ще се опитам да й доставя още, много се зарадва.

Ще съм ви благодарна и ще платя каквото количество можете да донесете - предполагам едно кашонче като предишното ще й стигне за няколко месеца и ще е достатъчно засега.

Бебката расте и хубавее, семейството й се сблъсква с "тъмната страна" на живота с ЕБ, но поне има с какво да им се помогне. Поздрави на всички и приятно лято!

# 278
Lilibon, извини ме, моля те, за разсеяността ми по-горе.  Praynig
Желая ви сила и късмет!

Бинтчета ще намерим начин да пратим.

# 279
Ели  Hug  Ако zнаех по рано, Щях да донеса и да ги оставя на Ива, нали преди месец бяхме във Варна. Не zнам дали Ще дойдем пак това лято....  Confused

# 280
Алоха

За моята аптекарка няма проблем - само ми напишете какви точно бинтчета бяха и какво количество да са.
Уточненията, ако може за днес, защото в събота рано сутринта изфирясвам за 2 седмици и ще ми е трудно от далече да организирам нещата Hug.

Намалението в Еспри е много добро - онзи ден зяпах разни дрешки, обаче има много малко номера. Хубави панталони с НЕ ниска талия имат Апарт - продават ги в Некерман и май Отто Peace.

Татяна, гадно, но и аз като биба мисля, че дребната си е доспивала - моята също така на няколко пъти се държи като паднала от друга планета след сън Rolling Eyes. Наздраве!

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 15:49 от surfline

# 281
  • в сърцето на един мъж...
Моя мъж ще пътува около 25 юли чак за България, но ако няма кой да ги вземе - кажете, ще ги пренесе той, даже може да вземе по-голямо количество, понеже най-вероятно ще е с колата.

# 282
Само да кажа на вси4ки, пътуваЩи със самолет, 4е теzи бинт4ета иzобЩо не тежат  Peace И не са много обемисти кутиите.

Мерси и zа успокоителните думи, наистина бях луднала сутринта, но детето си е екстра, яде с голям апетит и сега пак спи  Laughing

# 283
  • Варна
Точното им име е "Kendall Vaseline Petrolatum Gauze Dressing 1" X 36"" (в български мерки - 2.5 х 91 см). Не мога да дам линк, защото все ме препраща към американски сайтове. Продават ги на правоъгълни кутии с по 10 бинтчета вътре. Бяхте ми пратили кашон, в който имаше повече от 20 кутии, но не помня точно колко. Ако може кашонче, ако не може - колкото може. Наистина са леки, но все пак са някакъв обем.

Много благодаря за бързите отговори!!!

# 284
  • в сърцето на един мъж...
Татяна, за мен няма значение колко са обемисти - мога да ги пренеса, въпроса е, че аз заминавам утре следобед за Прага и от там летя, т.е. не знам стига ли времето да се вземат. Ако не пътува никой друг - моя мъж може да ги вземе.
Лилибон, не знам тук в аптеката мога ли да ги намеря Confused Ако друг вариант няма и са спешни.

Общи условия

Активация на акаунт