НОЕМВРИ, идвай вече, за да излезе на бял свят и моето човече!

• 10 987
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Мишле, пак пиша, за да се успокоиш  Hug
Вагиналният се използва в началните седмици, защото тогава има нужда от много повече прецизност - имаш няколко мм зародиш, който в някои случаи дори не може да се види с коремен. Затова някои лекари предпочитат да ползват вагиналния, тогава картината е много по-ясна. Моята лекарка например като отидох да ми регистрира бременността, използва вагинален и каза, че е нямало да успее да я види с коремен, в толкова начален етап беше бременността ми.
След като минат първите два-три прегледа, вече и коремният върши същата чудесна работа, както и  вагиналният. Разбира се, може да те гледат до края само на вагинален, това няма никакво значение, предполагам обаче, че лекарите и за удобство на пациентките си престават да го правят. Все пак има много жени, които се притесняват от подобни манипулации. И затова - коремен, вече всичко е достатъчно голямо и лесно забележимо.
Първият път като ме преглежда лекарката с вагинален ехограф, я питах опасно ли е. Всъщност аз знаех, че ако е, тя няма да го използва, но питах за всеки случай. Тя ми отговори - категорично не.
И още нещо, и спирам, че стана цяла реч Embarassed Говорила съм си с доста лекари - тия неща - прегледа ме ръчно и ми предизвика аборт, обикновено нямат общо с действителността. Обикновено е имало някаква съвсем друга причина и нещата просто са съвпаднали. Едно бебе, когато е здраво, не може да бъде затормозено от прегледи, независимо дали вагинални или мануални, те не са по-различно нещо от това да правиш секс примерно, в смисъл силата на допира е един и същ. Само за допълнително успокоение, да не седнеш пък сега да си мислиш върху сравнението ми, при сексът е притеснително не физическия допир, а това, че матката прави контракции при огразъм и възбуда.
Така че не си вкарвай в главата филми и се радвай на хубавите вести, че бебчо е добре Hug

# 211
  • София
ФаириHug Heart Eyes

Само за секс не ми говори, че забравих какво беше туй чудо? newsm78 Joy От 2 месеца и нещо е мираж Embarassed

# 212
  • София
здравейте , аз още не съм виждала нищо от бебето. Аз съм ходила само 2 пъти на лекар и миналия път ми показа само, че вече има ръце и крака. Кога се ходи на ФМ ? И по колко време сте чакали за час?

Между другото и аз съм от южните райони-Стрелбище.

# 213
Мишееее ми ти си за оплакване бре , 2 месеца без секс си е направо трагедия  Crazy
Не че при нас е много на ниво , но го има макар и рядко Sunglasses
Хайде сега стига ги мисли тез ехографи , вагинален , коремен , все тая , важното е клипче да има нали, и пола да се види задължително ,че иначе заклеймяваме лекарката като некадърна Mr. Green

# 214
  • София
Fairy, не съм сигурна с това за прегледите и за секса. При положение, че някой лекар ти каже да се въздържаш от секс, а после те прегледа направо грубиянски, едва ли е изненадващо да прокървиш. Добре че сегашният ми лекар е много внимателен и винаги обяснява всичко.
Veri4, в теб ми беше надеждата да увеличиш броя на момите WinkПреди малко гледах първа страница и съотношението е 2 към 1 в полза на мъжете

# 215
Само за секс не ми говори, че забравих какво беше туй чудо? newsm78 Joy От 2 месеца и нещо е мираж Embarassed

Това пък за секса съвсем не го разбирам, какъв е тоя излишен мазохизъм newsm78
Той е нещо нормално, не е несъвместимо с бременността. Миналият път като бях бременна, спряхме чак в 7-мия месец и то защото станах много голяма вече и не ми беше много възможна гимнастиката Laughing

Хриска, това беше добро Joy
Между другото с тоя зор да видим пола, направо ги изнасилваме лекарите си да гадаят по точици Tired

Ивче, аз все пак говоря за нормални лекари, които знаят какво правят, а не които ръгат все едно са на нивата да орат Wink

# 216
  • София
Мишееее ми ти си за оплакване бре , 2 месеца без секс си е направо трагедия  Crazy
Не че при нас е много на ниво , но го има макар и рядко Sunglasses
Хайде сега стига ги мисли тез ехографи , вагинален , коремен , все тая , важното е клипче да има нали, и пола да се види задължително ,че иначе заклеймяваме лекарката като некадърна Mr. Green

Аз нямам нито едно клипче! newsm45 smile3514 Сега ще взема да изподраскам отчетните да се оплача що за подлост е това! smile3511 smile3516       smile3534

А за секса- док каза хубаво да се оформи плацентата, а и е още ниска и затова каза да използваме алтернативни методи. Embarassed Мишлето е лесно, ама аз... Embarassed Вече насън започнах да сънувам разни неща. Embarassed

# 217
  • Попово
triffy, първата ФМ се прави 11-13г.с, втората е 18-22 и третата е 30-32г.с, обикновено при добър специалист се чака около месец за час  Peace

# 218
  • София
Fairy, права си. На мен обаче тая дърта кошница ми я бяха препоръчали като много компетентна.
Кой спомена за секс? Това какво беше Thinking

# 219
  • Попово
секс... по-сладък и от кекс  Joy

# 220
Хахахаха Мише ами френски не сте ли учили бре  hahaha hahaha hahaha Mr. Green

# 221
Ех, най-сетне и аз да достигна до форума... много зор, много нещо в офиса  Mr. Green

По темата за секса: при нас не е много често, в първите 3 месеца нямах никакво желание, а сега отскоро дет се казва открих сезона и татито е много доволен  Mr. Green

При мен в началото също беше вагинален ехограф, после в един момент минахме на коремен. По този повод док каза, че коремния е за удобство, а пък така и таткото може да си види бебето, че нашият в поза, разкрачена пред доктора, не ще да ме вижда  Mr. Green

Сега чакам втората ФМ на 13-ти и дай боже вече да се види и полът  Hug

# 222
  • София
Кой спомена за секс? Това какво беше Thinking
А де! Thinking И аз това питам, ама девойките тук не казват, мълчат си....сигурно ще да е нещо хубаво и тайно и не го срещат често, затова си мълчат Joy

# 223
Veri4,  ама ти чакаш близнаци! Леле, аз пак съм пропуснала  Grinning Радвам се за добрите резултати! Дано наистина другото да е мома Simple Smile  Ей и аз искам следващите да са близнаци. Ама голям кеф, че в нашата група ще си имаме близнаци  smile3525

Относно Стефина, какво да кажа, абе гадничко си е, хем си плащаш, хем чакаш и не получаваш каквото искаш. Но важното е, че бебто е добре! Все пак аз при Марков платих 70 лв, дет се вика 5 лв разлика, ама човекът първо за кеф ни показваше бебка около 10 мин, после я гледа за всичко останало и клипчета 2 имаме и снимки на 3Д. Вярно, че това са наши прищевки, ама все пак както ми е за първи път си е голяма радост да видиш, че наистина човечето е вътре в теб. Аз, чак тогава осъзнах, че наистина съм бременна, а не е илюзия и няколко дена бях в такава еуфория. После принтирах снимките и ги показвах на бъдещите баби и дядовци и те да усетят от тръпката.

Сега и аз да ви се оплача, аз бях на изследвания за БХС на 8 ми май в Майчин дом, и трябваше да ми пратят резултатите по пощата, ама така и не съм ги получила. По телефона ми казаха тогава, че риска е нисък и не се налага амниоцентеза, ама черно на бяло нищо не съм видяла. Звънях миналата седмица, оставих пак адрес и казаха, че ще ми ги пратят. Да ама пак нищо. Звънях днес, първо ми жената ми вика не са готови, при мен ги няма. Ама как не са готови те за 2 дни стават, а то месец мина оттогава. После звънях пак да питам поне пазят ли екземпляр там, та ми каза жената, че щяла да ги потърси и ми затвори телефона.  Та как да не ме е яд. Толкова пари пръснахме да отидем до София за тези резултати, а те не ми ги пращат. Сега как да съм сигурна дали всичко е наред! Май, ще се наложи и от Бургас да ги правя и да им ги пращам още веднъж! Дано този път си ги получа и то навреме!

# 224
  • София
Хахахаха Мише ами френски не сте ли учили бре  hahaha hahaha hahaha Mr. Green
Владея го перфектно - и писмено, и говоримо! Naughty И устно, когато се наложи Embarassed Joy
Но аз съм "на сухо"  страх ме е от оргазма, защото последния път ме боля матката след него и оттогава не смея Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт