НОЕМВРИ, идвай вече, за да излезе на бял свят и моето човече!

• 10 963
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Ей и аз да стигна до последната страница.
Абе момичета това със св...нето вътре направо ме уплаши.Наистина ли може така да стане или само в конкретен случай. То ние с моя от как сме заедно не сме се пазили и сега като няма защо да се пазим , ще ни е много трудно да се "пазим". Иначе милия ми не може да се оплаче от мен , и френския ми е добър и българския ... Joy Mr. Green
Ей естито на всички с нови попълнения в списъка с розови и сини новини.
А ,аз кога ще разбера Crossing Arms Хем ми е любопитно хем пък се замислете че ако до края незнаете е много вълнувашто по време на раждането.
Верич ти какво искаш да е другото (еднояйчно или не)?

# 256
  • София
Препоръчайте ми къде да отида на Фетална Морфология моля..... Марков няма часове до края на юли! Някой доволен  от друг доктор???

newsm78
Наистина ли няма часове? Аз точно си мислех да ходя там края на юни, ама май ще ни се размине  Thinking

дайте акъл моля ви. хич не съм в час къде да отида на тая ФМ. Първия път бях във Варна, ама сега ще съмв  София, когато й е времето. newsm78 

Весел уикенд от нас Heart Eyes

# 257
Ей и аз да стигна до последната страница.
Абе момичета това със св...нето вътре направо ме уплаши.Наистина ли може така да стане или само в конкретен случай. То ние с моя от как сме заедно не сме се пазили и сега като няма защо да се пазим , ще ни е много трудно да се "пазим". Иначе милия ми не може да се оплаче от мен , и френския ми е добър и българския ... Joy Mr. Green

Бе няма такова нещо  Laughing Laughing

Какви инфекции - ние и без това си тънем в микробки, но в нашите си микробки - нали един и същи партньор имаме постоянно, не ги сменяме през ден  Grinning
Освен всичко друго, входа на матката има запушалка, тапа, едно такова нещо, дето пази бебето вътре, и нищичко не може да достигне до него...
Контракциите също не са опасни, те са опасни само в някои случаи, в първите седмици, докато бебо добре се закрепи.

Има опастност единствено от гъбични образувания /кондиломи, херпес/ но не заради края вътре, а заради инфекции, предавани по полов път. Но на нас няма как да се случи.
Освен това киселинността във влагалището на майката е много висока сега/особено при мамчета с момиченца  Sunglasses/, което не е нито страшно, нито лошо, но благоприятства за появата на пак едни гъбични образувания, които се случват на бременните, и които - могат да пипнат и таткото и той да пострада, а не ние.
Но това се случва изключително рядко. И даже се лекува, /иначе - цезарово/.

За тези неща има доста инфо из нета...

Няма опастност заради секс или свършване вътре. Така че... няма смисъл да се лишавате от каквото и да било... френско, българско и прочее  Grinning

Аааа, за мен френските рабУти са забранени поради инфекция на зъб/временно/ че ей така става после заразяването... Mr. Green
Но и без друго таткото ни го няма сега...  Sad

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 19:28 от Norass

# 258
  • София
Norass , изчерпателна както винаги  Hug
Приятен уикенд от мен и до понеделник  Heart Eyes

# 259
Norass права си за всичко само за секса нещата са малко по сложни и индивидуални.Аз имам кървене и лекарката категорично ми го е забранила,тогава минахме на френска ама не кървенето се усили много и направо щяхме да се линчуваме за едното ...щяхме да си изгубим бебо.Сега ми е забранена всякаква възбуда даже гърдите не може да се пипат защото и те могат да предизвикат контракции камоли нещо друго. newsm45ама в името на бебо какво ли не правим че това ли няма да направим Tiredтърпим няма как Hug

# 260
anutev... много съжалявам...
Аз говорех по принцип, винаги има и отделни случаи, разбира се...

Дано се оправиш бързо и кървенето престане... Hug

Със страх за бебо и без кървене пак не се получава нищо в това отношение...

# 261
Така е Норас.А за секса в 9тия месец също не е за препоръчване защото може да предизвика раждане.Аз лично съм го изпитала Вики мина термина с 10 дена и аз тогава викам хайде мъжо спасявай smile3514не издържам вече да излиза това човечееее Joy
още вечерта получих контракции и на другия ден родих newsm44.Така че трябва да се внимава. Naughty
А за вагиналните прегледи е същото, мами с проблеми въобще не трябва да се подлагат защото има опасност.Аз знаех още в първата седмица че съм бременна и лекарката ме наблюдава от тогава на видеозон и още тогава видя ембриона.

# 262
Ей, ама сте се разпиляли тоя следобед  Joy  Аз като повдигнах темата никоя не посмя да си каже нищо.  

Е при нас как беше... мин. седмица след едно излизане и разни закачки и шегички се прибираме в къщи късно уж гроги, ама   Blush Blush и т.н. брей след сушата да ви кажа толкова емоции са ми се били събрали, че в края се разревах Shocked Иначе и мен ме е страх, но мине не мине време ми пада пердето... чак толкоз желязна не съм.

Сега за френския, умея го и много го обичам да го 'говоря', но не особено на мен да ми го говорят Tired

Мишле, аз пък обратно се страхувам сега като има плацента. Нали се образували въпросните окситоцинни ядра и можели да предизвикат контракции. Угодия няма  Thinking

Мадам, Остави си дружката на мира, едва ли не уцелват датите  Naughty  

Спирам да ги мисля ваксините, щото ако ви кажа как срещу вариола ми е пише само една сбъркана дата отпреди да се родя и после е задраскана...

# 263
Anutev, съжалявам за кървенето? Кога беше, скоро имало ли е? Щото аз имах 3 пъти, но преди над месец последния път. Ако всичко е наред, не би трябвало през второто тримесечие да имаш кървене.  Praynig Peace

А относно контракциите в 9я месец, какво им е лошото Joy, нали трябва да раждаме все пак. Аз си мисля, че като го докараме дотам, бебо вече сам ще си избере кога да се роди. Ако мен ме питат, не искам да раждам след 38ма г.с. ама да не зависи от мен. Само от секс няма да стане. Виж ако има инфекция, действително може да се предизвика раждането и дори да стане опасно.

Верич забравих да те поздравя със синята половинка от късноесенния сюрприз   bouquet Hug И аз ти пожелавам другата да е розова!!  Praynig

Ето че почна да се оцветява долната половина на списъка  Sunglasses

А-а-а, и аз съм решила да отсрамвам дамския състав, помнете хубаво  Laughing

# 264
Абе за кървенето то мой то е постоянно ooooh! имах едно затишие една седмица ама толкоз.Така че кой знае до кога ще го откарам...
Аз да питам за тези линийки .защо мой та не мърда вече съм влязла в 14г.с. а там няма движение newsm78
И да кажа за усещането на бебчо аз със сигурност го усещам,в началото си мислих че си въобразявам все пак е още рано,но сега съм убедена че е то Simple SmileЕдно особено търкане,няма как да го обясня само който го е изпитвал може да разбере.Но пожелавам на всички мами които не са го усетили още скоро да ги споходи newsm03

# 265
anutev, пожелавам ти да мине възможно най-скоро кървенето и да си спокойна до края на бременността си Hug
Иначе си абсолютно права - когато има  и най-малкия проблем, много ясно, че е по-добре да не се правят експерименти със секс и тям подобни. Аз не съм привърженик единствено на това ей така, без да има никакъв проблем, просто за всеки случай да ставаме аскети Wink Иначе, както споменах, и ние спряхме в мига, в който усетих, че изпитвам доста продължителни болки от нормалното.

# 266
Norass не знам колко е безопасно и няма опасност от инфекции (знам че тапата предпазва) но миналата ми бременност завърши с фатален изход за бебето точно заради някаква инфекция, която не се установи от къде е (дори дали е вагинална). За това съм склонна да вярвам че може и да и има някаква истина в това че семенната течност пренася някакви бактерии.
Уфф не знам и аз , то по някога търсим под вола теле Laughing   
Анутев стискам палци вече да спре (и вярвам че тази ще е последната седмица) в която ще кървиш.После всичко ще е ОК- помни ми думите, просто съм сигурна (не знам защо).
Момичета ще видите че сега ще се почнат само розови новини Peace

# 267
  • София
Минавам да ви пожелая лека нощ
Ние се изпокарахме много зверски, защото любимата му майчица се опита да го настрои срещу мен, скалъпвайки тъпа и проста лъжа, аз се наревах едно хубаво, той излезе нанякъде и го няма вече час и нещо
Нещо хормоните ми яко забушуваха #Cussing out
Айде, лека от мен и спокойна нощ. Моята няма да е такава! Tired

# 268
Спинкате ли вече... мен ме е подгонило едно безсъние...

За секса и семенната течност - не знам, нямам такъв опит, но знам, че всичко в нашия случай е въпрос на хигиена и съвест... в  това отношение.
А и не вярвам някоя от нас да кръшка, нито пък блаженния и...  Laughing и да пипнем нещо, което да сме нямали до сега...
Спермата е чиста... нечист може да бъде... пътя и...

Страааашна тема подхванахме  Grinning

С тези хормонални бури дето ме връхлитат, моя любим има късмет, че не е наблизо...  Grinning

Мишле, не бива да се ядосваш, кажи му на твоя мил да не те ядосва  Simple Smile
Тих сън ви желая...

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 23:07 от Norass

# 269
Норас смея да твърдя че и аз и приятелят ми нито си кръшкаме нито сме нечистоплътни а факта е че бебе нямам заради инфекция. Няма значение това са неща които по добре никой да не разбира от собствен опит.Естествено че всички се старая да се пазят, аз например ни на море ни на плаж съм ходила миналата бременност точно заради гъби и инфекции и въпреки всички явно каквото е писано на глава на камък не ходи.
Мишле знам как се чувстваш и напълно те разбирам.Тея свекърви са за  #2gunfire. И моята се е опитвала ама ...не се давам лесно.А понякога явно и на мъжете им идва в повече и по добре да се махне за малко от обстановката от колкото да стане по зле. Ще ви мине и на двамата- утре има да си говорите на френски... Joy  Лека нощ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт