НОЕМВРИ, идвай вече, за да излезе на бял свят и моето човече!

• 10 980
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Уффф УЖАСНО ми се прави секс - но последния път много ме заболя - ужасна гадна остар болка и се наложи да спрем - от тогава не смея да се престраша - странна работа - но владея добре френски така че............. Joy hahaha

А какво ще кажете за "Ноемврийската мама чака ли чака малките бебки да ритнат в тумбака"???

# 226
  • София
Хриска, то това не е смешно, а направо трагично. А френски всички сме учили, ама това си е половин секс. Все пак мисля, че около нова година всички ще си наваксаме newsm53

# 227
Абе Мише да не би и ти да си собърната матка newsm78

# 228
  • София
Абе Мише да не би и ти да си собърната матка newsm78
Не съм, но не смея! Страх лозе пази!

# 229
  • София
triffy, първата ФМ се прави 11-13г.с, втората е 18-22 и третата е 30-32г.с, обикновено при добър специалист се чака около месец за час  Peace

Мерси за разяснението. Значи тъкмо да запиша час сега и ще стане време за тази втората ФМ. В 14та поликлиника сигурно ходите там, където има една табела"Диагностика на ранната бременност". Бихте ли ми препоръчали лекар или да попитам в друга тема по-добре  Embarassed newsm78

За секса моя доктор ми каза с презерватив, ако не да не св...ва в мен , за да не се получат някакви възпаления. И си правим когато си искаме  Embarassed

# 230
И азсъм като тебе Мише - ама дето вика Ивето ще си наваксаме - и то как Crazy

# 231
  • Попово
 #Crazy имайте малко срама, калпазанки  Naughty пред самотните жени  ooooh!

# 232
Хриска, то това не е смешно, а направо трагично. А френски всички сме учили, ама това си е половин секс. Все пак мисля, че около нова година всички ще си наваксаме newsm53
Ъхътм права си Hug " Нова година , нов късмет " са казали хората , че и ние така Laughing
Ще чакаме празниците и туй то Flutter

Радвам се че всички го умеем френския , щото иначе те тез мъже да не са от желязо Whistling
Мише ти пък чак и писмено и говоримо , ама ти си страшна работа тогава Heart Eyes

Пепена нема се плашиши , милУто кога си идва , ще се отчете бре , няма къде да ходи Mr. Green

# 233
Хаха, Иве, около Нова година почти 100% ти гарантирам, че няма да сме си наваксали - тогава след раждането и с малкия бебок в допълнение, направо само до секс ще тие, обещавам ти Laughing Hug

# 234
Veri4,  ама ти чакаш близнаци! Леле, аз пак съм пропуснала  Grinning Радвам се за добрите резултати! Дано наистина другото да е мома Simple Smile  Ей и аз искам следващите да са близнаци. Ама голям кеф, че в нашата група ще си имаме близнаци  smile3525

Относно Стефина, какво да кажа, абе гадничко си е, хем си плащаш, хем чакаш и не получаваш каквото искаш. Но важното е, че бебто е добре! Все пак аз при Марков платих 70 лв, дет се вика 5 лв разлика, ама човекът първо за кеф ни показваше бебка около 10 мин, после я гледа за всичко останало и клипчета 2 имаме и снимки на 3Д. Вярно, че това са наши прищевки, ама все пак както ми е за първи път си е голяма радост да видиш, че наистина човечето е вътре в теб. Аз, чак тогава осъзнах, че наистина съм бременна, а не е илюзия и няколко дена бях в такава еуфория. После принтирах снимките и ги показвах на бъдещите баби и дядовци и те да усетят от тръпката.

Сега и аз да ви се оплача, аз бях на изследвания за БХС на 8 ми май в Майчин дом, и трябваше да ми пратят резултатите по пощата, ама така и не съм ги получила. По телефона ми казаха тогава, че риска е нисък и не се налага амниоцентеза, ама черно на бяло нищо не съм видяла. Звънях миналата седмица, оставих пак адрес и казаха, че ще ми ги пратят. Да ама пак нищо. Звънях днес, първо ми жената ми вика не са готови, при мен ги няма. Ама как не са готови те за 2 дни стават, а то месец мина оттогава. После звънях пак да питам поне пазят ли екземпляр там, та ми каза жената, че щяла да ги потърси и ми затвори телефона.  Та как да не ме е яд. Толкова пари пръснахме да отидем до София за тези резултати, а те не ми ги пращат. Сега как да съм сигурна дали всичко е наред! Май, ще се наложи и от Бургас да ги правя и да им ги пращам още веднъж! Дано този път си ги получа и то навреме!

Естерлита - аз ще ходя там на 05.06.08 - ако искаш да ти ги взема и да ги пусна от фирмата по Спиди - питай ги дали може и ако да - дай адрес - нищо не ми пречи да го направя

# 235
  • София
Радвам се че всички го умеем френския , щото иначе те тез мъже да не са от желязо Whistling
Мише ти пък чак и писмено и говоримо , ама ти си страшна работа тогава Heart Eyes
Хриска, ми аз, мила, с френски си изкарвам хляба! Crossing Arms
Ама вие сега да си не помислите нещо, бе, мръсници с мръсници! smile3532 rotfImao
Устния го практикувам в къщи, иначе писмения- на бюрото в офиса Naughty
Ама и това сега пък как прозвуча #Silly

# 236
Ох Мишеееее друса ми се шкембака да се хилкотя с твоя френски и обърквацията ти  Joy Joy Joy Щом пари изкарваш с него , ясно е  нИ сЪ прЪй Mr. Green

# 237
  • София
Щом пари изкарваш с него , ясно е  нИ сЪ прЪй Mr. Green
А теб сега като те изтипосат и цитират в темата с праФопиЗнитИ греЖки, шЪ видиЖ ти Joy
Аз пиша така, щото ми е френска клавиатурата, а ти какво УпрЪвдание шЪ намериш? newsm78

rotfImao #Silly

# 238
  • Попово
 hahaha hahaha hahaha
Щом пари изкарваш с него , ясно е  нИ сЪ прЪй Mr. Green
А теб сега като те изтипосат и цитират в темата с праФопиЗнитИ греЖки, шЪ видиЖ ти Joy

# 239
Лелеееее какво е това секс бре  newsm78 . Доктора вчера даде зелена светлина, ама шубето си е голем страх  Joy

Общи условия

Активация на акаунт