Много прегръдки и целувки на малката!
Браво на теб за резултатите-ама кога ще пратиш снимки най-после? 
Мамо Дани-моя племенник е така-не си дава играчките на никой-готов е да се бие и вика"марш оттука!"много е смешен.Лошото е,че дори и да дойде на гости вкъщи пак не дава на Влади играчките-иска сам да си играе с неговите.Влади ми е добричък-дава всичко на всички.
Постоянно иска детска компания и много му харесва да си играе с някой-роден е за детска градина!Само дето там няма място за нас,а за частна няма парички.Иначе и той много обича да вози момичешки кукленски колички и ние ще му купуваме,че е голям рев като му я вземем от ръчичките.
Благодаря ви за мненията по повод Рождения Ден-съвсем се навих за домашен такъв-приготвянето и чистенето не ми тежи-нали това ми е работата,пък и за детенце го правя,как ще ми тежи.Преди да си имаме Влади вкъщи постоянно се организирваха купони,та със мъжа ми сме се специализирали в приготвяне и почистване.
Жоржи-заведохте ли Дим при баба?Как сте-наваксвате ли с тати?
Пиги-много се радвам за майчето ти!Бързо възстановяване и желая,голямо злато ти е тя!

НАН-съжалявам за баба ти-лоша работа!
Внимавай с пазарлъка,защото всички цени по заведения и магазини са като за руснаци-т.е.високи и винаги можеш да свалиш поне на половина цената.

,че го взехме по-рано .
ами тъй де
Ние с него сме като скачени съдове
Добре ми дойде преди лягане
-
и браво за добрия резултат - ще ставаш истинска френска мацка 
. Да а ма се оказа, че от АБ е хванал гъбички и с2 намазвания с дактарин се оправи. Добре, че докторката изписва АБ само в краен случай, че ако го беше засили пак имаше да си ги храним
Прекарахме много добре и тя се държа като наистина порастнало дете.

само аз си кисна тук ...кат нямам работа