Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 300
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит Рожден ден Асе!на патерица Hug Hug Hug

Ети,Честита ви годишнина!Още дълги години съвместен живот ви желая Hug
Честито ви ново возило.Безаварийно да си го използвате  bouquet

Исках и още да попиша,но ме дърпа Tired

# 91
  • София
Нанни- хубаво,че на малката са дали диагноза и то не много страшна-важното е,че вече се лекува.За съжаление не знам нищо за тази шарка,но се моля наш Дани да не се е заразил! Hug
Мами-да ви питам-мислите ли вече за Рожденните дни на малчовците?Къде мислите да празнувате?Аз до последно мислех в клубче,но днес започнах да си мисля за празненство вкъщи.Имаме просторен апартамент,та мислих да украсим и така,мислите ли,че е отживелица....но още го мисля де-а вие?

# 92
  • Варна
Нанни,нищо незнам за Розеолата newsm78.Дано бебка бързо да се оправя,а вие да не сте я лепнали Praynig
Дидито,не смятам че празнуването в къщи е отживелица,стига да ти се чисти и шета.щом имате просторен апартамент,нищо не ти пречи да го направиш там Peace.и аз се замислям за Р.Д на Дим Thinking,искам да е детски,но бабите ще се обидят ако не ги поканим,и ще трябва да празнуваме на два пъти май....а пък ние с тези Златни,и като сме сами Crazy,не знам как ще я направим работата ConfusedСега виждам че се пада и събота,което е голям плюс Party,ще можем да си го направим на датата,а не съботата или неделята след това,че да могат всички да дойдат Peace
Рени и мъжо ми е обещал кола в края на лятото.да видим..... Wink

Утре даваме Димитър на баба му в Добрич,за събота и неделя.Дано всичко да е наред Praynig
Станал е опасен бандит,направо няма да ми стигне вечерта да ви разправям какви ги върши.направо съм откачила да знаете Crazy Crazy Crazy
Сама си приказвам Mr. Green.добре ще ми дойде малко почивка,а и с татито да се видим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че все не ни остава време Blush

# 93
Викам да попиша  Mr. Green
Днес сте доста активни, пу-пу  Hug
Иска, надявам се скоро, да се оправя дребчо  Praynig
Нани, не съм на ясно с това заболяване, дано се разминете  Praynig А детенцето, да се възстанови по- бързо  Hug
Арлина, желая ви едно вълнуващо пътуване  Peace
Жоржин-ко и умната, като останете двамата с мъжлето  luvbed
Дидито, въобще не мисля, че е отживелица  Peace Аз също си мислех тази година за клуб, но пак се разубедих. Миналата год., направихме рд на двора, нещо като градинско парти. Тази год. не става, заради тъпота бабичка, а и на всичко отгоре най-вероятно ще се местим в нова квартира. Оставям се по течението, и ще го мисля в последният момент.
Ронка  Hug

# 94
И аз не мога да сколасам да ви прочета нещо....

За рожденния ден ще сме на Тон Бонбон,май де,защото първия ни беше там,сега всички майки като видяха и те ги правят там и сега всеки месец сме канени там на рожден ден,ако успея да измисля нещо друго няма да е там,но е 100% по лесно ,всичко те подготвят и организират,накрая плащаш,в къщи няма място...или ще е на някой ресторант с детски кът и с полянка да тичат и ииграят newsm78

Има време де

Hug

# 95
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки,вече сме си у дома,сега ходим при мама през деня,но поне вечер се прибираме,тя е добре,операцията мина много по-добре в сравнение с очакваното,продължи 4 часа през които щях да полудея,но сега всичко е ОК.Цвети е малко сополива и пак не можем да сложим последната ваксина,но това са бели кахъри,не млъква по цял ден и ми надува главата.Айде сега се махам,че трябва да тръгваме.утре пак!

# 96
  • somewhere over the rainbow
Пиги, страшно се радвам за майка ти! Party Дано се възстанови бързо и си върнете стария начин на живот! Praynig

С баба нещата са много зле - вече изобщо не е с всичкия си, халюцинира, не ни познава... Confused Агонията е пълна Tired Утре мислехме да отидем с Павката и брат ми да я видим, но тя едва ли ще ни познае и може да ни напсува и изгони. Така че се отказахме - нека си я запомним като умна, засмяна и здраво стъпила на земята жена.

Като казах Павката - снощи каква изненада ми направи, дойде си съвсем неочаквано Party  Много се зарадвах и до посред нощите сме си говорили.

Ние тук като си нямаме клубчета, си празнуваме по къщите. За тази година мислим на обяд да поканим майки с деца /предиобед де/, а вечерта - най-близките роднини. Винаги празнуваме на деня - за мен тогава е празника, а не след 5 дни. Вечер никой не е на работа Whistling

А днес Даяна е ужасна - реве постоянно и за най-малкото. Като видя баща си и веднага пусна лигите Crossing Arms  Сега ги напратих да напазаруват малко, че да миряса къщата.
Следобед сигурно ще ходим при свекитата, да им подосаждаме за уикенда Whistling

# 97
Юлки, айде по коктеилче, да почерпя, че рожбето - голямото защити 7-ми гуп по таекуон-до ( жълт колан с зелена лента  Wink)

Пиги  Hug
НАН, съжалявам за бабчето  Cry  Hug

# 98
Спинкате ли ,спинкайте и после много приятни разходки ви желая.Аз съм на работа и цял ден ще се заровя във цифри Whistling ooooh!
Юлки, айде по коктеилче, да почерпя, че рожбето - голямото защити 7-ми гуп по таекуон-до ( жълт колан с зелена лента  Wink)

:

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Браво златно детенце имаш само да си се оплакала.
Пиги  Hug
НАНче, съжалявам за бабчето  много е трудно ,бъдете силни:cry:  :hug
Лек ,усмихнат и изпълнен с много любов ден ви желая  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
 Hug

Днес вали и се очертава да няма разходки..

Амери браво на вас!Все по добри резултати!И аз мисля да запиша след време Юлия на някакъв такъв спорт,още в детската градинка има избор от народни танци,балет,плуване,англииски,та ще изберем,като по голяма може и джудо,та да се оправя,сега на този етап всички я бият и само реве в мен,не мога да я науча да отвръща,да се пази,момиче,имаме много спорове на тези теми с майките,но все ние сме потърпевши,за това друг път,само  да кажа че все тя е набита с лопатките,оскубана,наритана,засипана с пясък... SadТа мнооого се замислям за Джудо newsm78 Mr. Green Те от обич ама ай стига бе бахти и обичта,и майките не правят забележки...

Нан, щях да питам за баба ти, но ти си писала сама,нищо че е такава,вярвай ми ще я запомните с доброто, идете и я вижте  Peace

# 100
Привет майчета

Гледам много малка активност, аз не пиша често но чета най-редовно.  Wink

Всички да оздравяват, то как ли се оздравява в това скапано време до обяд жега следобяд дъжд.  Confused
Ние сме добре. Оня ден се опита да понакашля, но реагираме набързо и се размина. Да чукна на дърво скоро не сме боледували. Свикнахме със софийския климат и вече всичко е наред.

Да попитам вашите малчовци дават ли си играчките. Ние сме станали едно чудо - идват ни на гости и нашия само си дърпа играчките и вика - НЯма пипа гачките. Ако може ще си ги гушне всичките и никой да не му ги пипне.  #Crazy

А като ходим по парковете само иска от момичнцата да си играе с количките за кукли и днес го обзаведох с една такава  Crazy. Да си поиграе и да му мине мерака. Милият оня ден едно момиченце имаше количка и не си играеше, но бабата не му я даде, да не я счупел и колко плака. За това реших и му купих една днес. Баща му малко нее доволен, но карай  Blush

Друго нищо ново, освен че в края на месеца ще ходим на почивка  цялата рода на Анталия. (баба, дядо, кака, мама, тати и Криси).  hahaha ЩЕ пътуваме със самолет и ми е малко притеснено за Криси, но така ще бъде най-безобидно пътуването. Само дето полета е в 5 часа сутринта и незнам как ще изкара до обяд когато е настаняването в хотела.  newsm78

Е стига съм писала може пак да се включа следобяд.

Аааа забравих честито на всички, които имаха повод да празнуват тези дни. Желая ви безкрайно щастие, много любов и винаги пълни шепи  Wink

Нан  Praynig за баба ти. Hug

# 101
  • Варна
Мама Дани дай малко повече информация къде ще бъдете в Анталия. Ние сме планирали почивка том в нач на следващия месец с двете деца, но още се колебая за избор на хотел.

# 102
Анет ще бъдем в хотел Изинда, но малко късно се осетихме да искаме ол инклузив, и сега сме само със закуска и вечеря. Иначе е добре - защото е близо до летището (само 25км). Но като се върнем ще дам повече инфо.  Wink

# 103
Дани хубаво сте решили  за почивката ,ама цялата родааа,дано си починете Peace

Ние си набрахме липа две чанти и тук ухае страхотно,да имаме за зимата,друга година все пропускам и нямаме и искам от баба,но сега си набрахме,Напомням ви ако искате и вие да си наберете  А отзад в градината открих Салвия(аз знаех че има де,но сега се сетих и четох за нейните свойства)Била много полезна билка,и се загледах в разни ми ти билки вижте колко много билки има ,много интересно,аз се сещам много рядко да ги ползвам и то само лайка,липа,джоджен(гьозум) и така ,а природата колко дарове ни е дала   Wink

http://www.gotvetesmen.com/useful/spices/index.php?alphabet=%D0%92подправки

http://bilky.hit.bg/

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 18:36 от Eli83

# 104
Здравейте сладурки.
Бърза да пиша, после ще ви чета.
Асе, честит празник на патерици,много здраве и сбъднати мечти ти желая!!! Hug  bouquet Heart Eyes
Ети, честита годишнина, и нова придобивка. Само хубави моменти вижелая.

Ние се прместихме,добре сме. Сега пиша от къщата където бяхме преди, на гости сме. Mr. Green В четвътък ще ми пуснат нета, не се живее без връзка със света, а форума си е моето малко интернет домче! Ема е добре, дивее,говори и много томози кучето. Crazy Тук продължава да вали почти всеки ден, и повече си седим в къщи.

Гледам РД на малките обсъждате. Ако и си бяхме в Бг.щях да го правя в клуб, защото ми се трува хамалогия и голяма лудница, ако е в къщи. Сега обаче обмисляме да отскочим до Париж, тогава е празник на Франция и е неработен ден. Събират се общо 3 дни, та ще можем поне малко да се разходим и разгледаме.

Да ви се похваля, днес става 1 месец откакто съм с Дюкан, и резултата е -7кг. и мнооооого сантиметри в минус. Много ми е радостно и се чувствам страхотно. Flutter

Отивам да ви прочета, и ще пиша пак.

Общи условия

Активация на акаунт