Момичета, днес преди 14 години си казахме ДА с моят мил съпруг та по този повод ви черпя:

Подаръкът ми пътува от Варна и си го чакам след повече от час. Имаме нова кола

! Ние също на 10те този месец имаме годишнина и за пореден път ще си я празнувам сама 

, само дето в последно време на мен ми се иска да забегна на някъде и да го оставя него да се оправя сам с всичко в къщи
И как така ти е изтекло майчинството-не е ли до 2 год.възраст на детенце?
На мен поне така ми каза счетоводителката,да съм и се обадила седмица преди РД на малкия,да съм пуснела молба за полагаемата ми отпуска/която се е събрала за годината/.

на сестричката ти и детенце 

Щяхме да ходим на един английски фестивал,но излизаше доста скъпо и се отказахме.Този концерт е за компенсация за мен от мъжо,а и ще спим в домакините си от предния път,поне ще спестим някой паунд.Обожавам Лондон,много неща останаха невидяни предния път,доста има да наваксваме.Ще пиша като се върна.Много се притеснявм обаче за Зоя,доста взе да се усеща вече,като я оставяме и много започна да тъгува за нас.

И как така ти е изтекло майчинството-не е ли до 2 год.възраст на детенце?
Нали това точно им е проблема на банките - че съм в майчинство. В понеделник чакам отговор от Алфа банк. Ако пак ми откажат по същата причина, ще прекратя майчинството /то и без това не остана/ и ще кандидатствам като редовно работеща.

Нали това точно им е проблема на банките - че съм в майчинство. В понеделник чакам отговор от Алфа банк. Ако пак ми откажат по същата причина, ще прекратя майчинството /то и без това не остана/ и ще кандидатствам като редовно работеща. 
. 

.
И при Пощенска е така...

То от тогава мина цяла седмица, ама знам ли...
при някои шарки е до 20-ина дни. Дидито, 

Със здраве да си го карате! 
Много любов и разбирателство ти желая!

Препоръчани теми