Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
АСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти много сбъднати мечти!

Момичета, днес преди 14 години си казахме ДА с моят мил съпруг та по този повод ви черпя:

Подаръкът ми пътува от Варна и си го чакам след повече от час. Имаме нова кола Party

# 76
ЕТИ, ЧЕСТИТО, И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ!

И без аварийно шофиране, с новият автомобил  Wink

# 77
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ети, честита ви слоновокостна годишнина!
Желая ви безкрайно щастлив семеен живот!

# 78
  • Варна
Ети честита годишнина! Желая ви още много щастливи години заедно, изпълнени с любов и уважение!
Кажи малко повече информация за подаръка  car003! Ние също на 10те този месец имаме годишнина и за пореден път ще си я празнувам сама  Sad
Той си идва в петък, пфуу, чак ми домиля. То не било лошо да подишаме поотделно малко, че иначе сме като дупе и гащи /аз съм гащите/ Whistling
Вярно е Peace, само дето в последно време на мен ми се иска да забегна на някъде и да го оставя него да се оправя сам с всичко в къщи Mr. Green

# 79
  • София
Ети-Честита Годишнина!Много любов и разбирателство ви желая!Честито ви возило-безаварийно каране!
НАН-Голяма борба с тез банки,бре!Пожелавам и пред вас скоро да паркира желаната кола! PeaceИ как така ти е изтекло майчинството-не е ли до 2 год.възраст на детенце? newsm78На мен поне така ми каза счетоводителката,да съм и се обадила седмица преди РД на малкия,да съм пуснела молба за полагаемата ми отпуска/която се е събрала за годината/.
На мен напоследък ми е адски скучно и тъпо.За нищо не ми остава време ,Влади иска само навън,по цял ден сме в парка,та имам толкова много за гладене,че свят ми се завива.Не сме се класирали за ясла,така че ще се гледаме с Владката и ще изкуквам.Все по-малко познати и приятели се обаждат и ми е няк'во скапано..

# 80
Етинко Честита ви годишнина със закъснение!
Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

И за подаръка , Дидо ми обеща като си вземете нова кола знаеш на къде да поемете сега вече нямате оправдание. Wink Heart Eyes
Нани би ли ми казала какви капки за носле слага на Дани когато кашляше продължително време.Вече не знам от време на време кашля през нощта ,но най-вече сутрин след сън и след обед след сън и после е спокоен като ,че ли нещо изхвърля от организма си ,но не знам до кога ,а и лекарите не ми казват.
лек и усмихнат ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • София
Първо:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЕ   bouquet
ЕТИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НОВА ПРИДОБИВКА  Hug  bouquet
 travel
Аз напоследък не пиша много, че то няма нищо хубаво писане, тъгувам за Цецето, нещо с мъж ми не се разбираме  Cry
Не мога да намеря време да си изчистя къщата, вече се замислям за фирма за почистване, ама свърших парите, та не става  Tired
Сякаш напоследък се замислям и доста за бебенце, какво ми е влязло в главата не знам  newsm78
Диди и аз получих маил, че не сме класирани за ясла, ама аз и без това се отказах да го пускам.
Иси, аз слагах на Цеце едни кафява капки за нос(правят ги в аптеките), като му беше запушен носа, без да му тече, като задна хрема нещо и кашляше от това.
Нани,  Hug на сестричката ти и детенце  Hug
Лек ден  Hug

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЕ! 

bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ,ЕТИ И ЧЕСТИТА ВИ НОВА КОЛА!

Момичета утре рано сутринта летим за Лондон.Отново на концерт,нали ни знаете. Wink Щяхме да ходим на един английски фестивал,но излизаше доста скъпо и се отказахме.Този концерт е за компенсация за мен от мъжо,а и ще спим в домакините си от предния път,поне ще спестим някой паунд.Обожавам Лондон,много неща останаха невидяни предния път,доста има да наваксваме.Ще пиша като се върна.Много се притеснявм обаче за Зоя,доста взе да се усеща вече,като я оставяме и много започна да тъгува за нас. Sad Sad
Приятни разходки и работа на работещите ви желая. Hug

# 83
Иска,и Алекс ми кашляше повече от две  седмици,незнайно защо.Оправих го със сироп с живолек на Д-р Тайс.Дано се оправите мъни чко,че наистина е много гадно да го гледаш как се дави в храчки

# 84
  • somewhere over the rainbow
Иска,и Алекс ми кашляше повече от две  седмици,незнайно защо.Оправих го със сироп с живолек на Д-р Тайс.
И ние с него се оправихме последния път, макар че Дая хич не го харесва Sick

НАН-Голяма борба с тез банки,бре!Пожелавам и пред вас скоро да паркира желаната кола! PeaceИ как така ти е изтекло майчинството-не е ли до 2 год.възраст на детенце?
Кога съм казала, че ми е изтекло майчинството, бе? Crazy Нали това точно им е проблема на банките - че съм в майчинство. В понеделник чакам отговор от Алфа банк. Ако пак ми откажат по същата причина, ще прекратя майчинството /то и без това не остана/ и ще кандидатствам като редовно работеща. Wink

# 85
  • Варна
Арлина приятно  прекарване в Лондон. И Тошко вече много ни търси - особено батко си. Че той нали баща им не се разбира с брат си и за това сега ние все гледаме да не ги разделяме, за да растат заедно и да се обичат Heart Eyes
Кога съм казала, че ми е изтекло майчинството, бе? Crazy Нали това точно им е проблема на банките - че съм в майчинство. В понеделник чакам отговор от Алфа банк. Ако пак ми откажат по същата причина, ще прекратя майчинството /то и без това не остана/ и ще кандидатствам като редовно работеща. Wink
Да а ма те не вземат ли дохода за предходните месеци newsm78.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 15:13 от Анет

# 86
  • София

Но трябва да си търся и редовна работа, че майчинството си изтече на шега, на майтап. И така...
Тук казваш,че ти е изтекло...както и да е-успех в ръкавичкошиенето! Peace
Арлина-завиждам ви благородно!Страхотно изкарване в Лондон и този път да разгледате всичко интересно,че ще изискаме снимков материал! Grinning
Иси-дано скоро малкия се оправи!
Нанни-как е племенничето? Praynig

# 87
  • somewhere over the rainbow
Да а ма те не вземат ли дохода за предходните месеци newsm78.
В Райфайзен ми казаха, че още на другия ден след завръщането ми на работа, мога да кандидатствам. В декларацията им се попълва настоящия доход Peace И при Пощенска е така...

Диде, имала съм предвид, че почти свърши - 20 дни ми остават Confused

# 88
Исе, капките ни ги изписа доки, но ги правят в аптеките - не се купуват готови. Аптекарите май ги наричат Олиновки, но не съм сигурна. Това, което знам е, че съдържат гентамицин, алергозан, адреналин, глицерин и се разреждат с вода, ама не им знам съотношението, че някъде съм запиляла рецептата. Rolling Eyes На нас ни ги забъркаха без адреналина, 'щото не се произвеждал или нещо от сорта. Но до колкото знам, се слагал за свиване на съдовете и отпушване на нослето, ама аз му капех преди сън Виброцил. Кафявите капки, за които Ивка говори май са Коларгол. Ако мислиш да му капеш някакви антибиотчини, защо не му вземеш направо Бивацин, той е от групата на Гентамицина? При Данката накрая се появиха жълто-зелени сополи, при вас как е? Мина му за около седмица, аз дори мислех, че няма ефект от тях, дадохме сектрет и той взе, че се оправи.... Hug Hug Hug

Моята племенничка се оказа, че била изкарала розеола, вчера й избиха петънца по кожата. Никъде не мога да намеря има ли тая шарка латентен период преди да избие и колко трае той. Събирахме децата няколко дни преди да заминат, та е възможно и Дани да я е лепнал. Ако някой от вас знае нещо, да казва. Praynig Hug То от тогава мина цяла седмица, ама знам ли... newsm78 при някои шарки е до 20-ина дни. ДидитоHug
Утре стягам багажа пък ще видиме...няма да ни има цяла седмица, да не плачете много за нас, ей! Joy hahaha Joy
Ако успея утре, пак ще се включа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ети, честито ви возило! Hug Със здраве да си го карате! Hug

Асе, това е за теб:

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 18:21 от Nanny

# 89
Честит Рожден ден на Ася!   bouquet Много любов и разбирателство ти желая!

Ети честита годишнина и да се похвалиш с новата кола.Аз те търся да ти покажа топките,ама те няма  в скайп  Thinking

Ние търсим да си вземем едно пежо 206,че това нашето го дърпаме само с мъжо  Crossing Arms

Засега сме здрави,ходим на ясла,по късно пак ще пиша че ревем.....

Общи условия

Активация на акаунт