Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 307
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Я пуснете малко гювеч, да позяпаме и ние Дюкански мъже,къде е тая тема? newsm78

Малиии, момичета, ама вие как така надничате по дюкяните на чуждите мъжове, и то у форума  #Crazy
Пингвина, чудесни новини край теб! Нека клиентите ви са така многобройни, както стръковете в лавандулово поле! А иначе... все като младоженци да се чувствате! Heart Eyes
Браво на Аmerie за медалите!  bouquet
Всички болни бебчета да оздравяват Praynig
На моето все му викам '"бебето ми", то май ще и остане едно от обръщенията Grinning
Не съм я мерила скоро моята дългурана, вече леко се стряскам като гледам как е настигнала по ръст 3-годишните, а пък крачето- почти 23 номер... Laughing Иначе още суче, то не знам дали е точно сучене, че има едни контестации: Нама м'ако; оньо ам-ам!; един вид: В тая ц... няма мляко, дай другата! Laughing
Поздрави от нас с Ели:)

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 13:02 от Прасчо

# 61
Ронка днес в предаването на Милен Цветков ще има директно излъчване от Враца,викам да ти кажа мои да гледаш по нета ако искаш де! Peace

Прасчо аз НЕ  Naughty гледам, ама тез дето гледат, не щат да пуснат гювеч на нас, отивам да търся темата! Whistling

# 62
Защо никой не пише?

Whistling Whistling Crossing Arms

# 63
  • Казанлък(Бургас)
Защо никой не пише?

Предполагам, че една част ходят на работа newsm01,други са по разходки family,а аз се мъча над дипломната си работа. smile3529 hit

# 64
  • Варна
Защо никой не пише?

И аз час през час поглеждам,няма никой ooooh!
Янак,успех с дипломната работа Peace
Във Варна пак адски духа Tired,Аман cold

# 65
Мойто диване заспа, чакам бабата и дядото да дойдат и излизам по задачи за час, два.
Жоржи, нищо не казваш за възглавницата. На каква спи Друнделчо? Hug
Yanac, Успех! Peace
Цитат на: Прасчо
Малиии, момичета, ама вие как така надничате по дюкяните на чуждите мъжове, и то у форума
Joy hahaha Joy

Тези дни доста тревоги имахме. Сестра ми замина с племенничката на село и мислехме в края на седмицата аз и Данката да се замъкнем малко на чист въздух. Ама те тамън пристигнаха и Янето вдигна Т. Направи пак гърч и сега са в болница. Cry Вече е по-добре, ама сестра ми не е на себе си, не искам и да си представям какво е преживяла, докато я освести. Вече трепери и при най-ниската Т, а гърча го е направила при 38,6... Tired
Ох, изчезвам да не ви занимавам с повече тревоги. Hug Hug Hug

# 66
  • Варна
Привет и от нас!
Михаил завърши предучилищната и вече си е в къщи - сега с двамата екшъна е пълен и почти не ми остава време за нищо.
Nanny горкичката ти сестричка - мога да си представя какво и е, дано повече не им се случва Praynig!
Жоржи долу под пантеона винаги е завет и мноооого слънчево - хайде мръднете някой ден на сам да си поиграят децата.
Ети как е дребчо?
Щах да пиша още, а ма ме викат! Hug

# 67
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейтеее!
Как сте момичета? Сигурно максимално използвате хубавото време навън, като гледам колко малко се пише в темичката!
При нас нищо ново. Водихме Вяра на фризьор за втори път-държа се много добре  4470. Най-накрая се наканихме да организираме кръщене, само ресторанта за почерпка на гостите не сме избрали, но поне в манастира уредихме подробностите. Иначе Вяра толкова е свикнала с баба си, че ... не знам. За всяко нещо казва "баба". Очертава се от есента да я пуснем на ясла и се надявам тогава да промени тази си прекалена привързаност към 1 човек.
Относно уменията й - прави всики неща, които описвате и вие. Много е забавна и се опитвам да улавям повече от моментите с камерата. Казва,че мама работи в банката /понякога бърка и казва банята/, а тати-в сокчетата.Вече си има гадже и днес вечерта така се разцелуваха в кварталния магазин, че чак им ръкопляскаха.

Прегръдки на всички. Лека и спокойна нощ!

# 68
Здрасти и от мен  55
Венцито все още има хрипчета и продължаваме с лекарствата. За щастие нямаше температура и е доста подвижен. Поне спря кашлицата. Преди не можеше да спи милото Sad Та поне още 4 дни ще сме на лекарства.
Nanny -много неприятно преживяване е имала сестра ти. Дано никога не се повтори  Praynig
yanac-бързо написване и много вдъхновение ти желая за дипломната работа.
Eli83-хубаво би било да имам нет на работа да ви наглеждам. Ама ниц. Вече си канализирах нещата и ми остава доста свободно време.
Прасчо-аз пък не мога да се отуча от обръщението "дребче" всеки ми се кара, ама като ми се струва още мъничък ...
ivka76-като стане готова детската може ли да покажеш снимки, че фикс идея имам да направя нова стая на момчетата.  Whistling
НАН-какво стана с кредита? Успя ли да се пребориш с банките?
Рони-хайде набързо подреждай и да покажеш новата квартира. Има ли градинка както старата?

# 69
АСЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ СМЕЛОСТ, ЗА ДА МЕЧТАЕШ, И ДЪРЗОСТ, ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИШ МЕЧТИТЕ СИ! МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ВСИЧКО, КОЕТО ПОИСКАШ!

# 70
  • Казанлък(Бургас)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,АСЯ!
ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИХНАТИ ДНИ!

Благодаря на всички за пожеланията!  bouquet Защитата ми е края на юни.(ще ви напомня да ми стиската палци Mr. Green).До сега чертах. ooooh!Сега отивам да се изкъпя,че в 5:30 заминавам за София.Желая ви весела и безпроблемна сряда. Heart Eyes

# 71
Честит Рожден ден Ася!

Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията
на младостта и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!

# 72
  • София
                             newsm59
Честит Рожден Ден,Ася!
Желая ти много здраве,щастие,късмет,любов и сбъднати мечти!

# 73
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
АСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти много здраве, щастие и прекрасни мигове с любими хора!
Усмихвай се и се радвай на истинските неща в живота!
Наздраве!

# 74
  • somewhere over the rainbow
Асе, честит празник! Бъди много обичана и много събличана Whistlingbouquet Hug  bouquet

И аз не пиша много, тези кредити ми взеха акъла Crazy Същи банкер съм вече, питайте ако нещо не ви е ясно hahaha
Етко, не, не съм ги преборила още, ама няма да им се дам Naughty
Вчера Павел ми се обади от някакъв ресторант-корабче на Дунав-а ... било много готино и обеща, че като вземем кола, ще ме заведе там на екскурзийка. Ще видим! Crossing Arms
Той си идва в петък, пфуу, чак ми домиля. То не било лошо да подишаме поотделно малко, че иначе сме като дупе и гащи /аз съм гащите/ Whistling

Аз през деня съм сама, че баба е доста зле и майка ходи сутрин при нея, а леля през нощта. И Дая взима, хем си играе на воля, хем разведрява тягостната обстановка ... даже помага на баба си да плевят градината baby_neutral
Сега на всяка втора дума казва: "Дада ма" /Дая сама/, всичко иска "ма" да върши, яде, сваля, вдига гащи, не дава да я барнеш Crazy  Другата седмица ще правим изследванията за яслата и чакаме да се обадят. Памперс слагаме все по-рядко Party

Ние с майка намерихме една надомна работа за шиене на ръкавици, та познайте как тропам на машината. Ама ми е кеф де! Sunglasses Иначе пари едва ли се изкарват много, то си е на бройка - 20 ст., и аз още съм много бавна, но като свикна, може по 200 лв. да докарваме двете. Money  Но трябва да си търся и редовна работа, че майчинството си изтече на шега, на майтап. И така...

Отчетох се, да не ме мислите Flutter

ПП. И Асето да идва да черпи Whistling

Общи условия

Активация на акаунт