Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 525
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Докато още имаш нет,Рони-и аз ди поздравя именничката!Да ви е жива и здрава и с гордост да си носи прекрасното име!Много целувки и от нас-няма шансове да ви забравим! Hug Hug Hug
Ние онзи ден бяхме в Дупница да берем черешата.Дойде и сестра ми с всичките деца,та беше много весело!Оказа се,че дървото е много високо,та всички трябваше да се катерят по една стълба-аз опитах,но толкова ме достраша,че слязох набързо.Всички браха-аз снимах! Grinning
http://images26.snimka.bg/005979857.jpg
Иначе деня на детето ще изкараме в "Заимов",че ми е на две крачки и от 11ч.ще има празненство.Ако успеем за утре ще дойдем и ние на куклен театър.
За Дюканската диета-преди малко пак се отказах след 4-дневен режим-за трети и последен път.Всеки път от втория ден нататък имам адски болки в бъбреците!И сега едва издържам!Не е за мен тази диета и това си е!Аз и без това не обичам месо,та от утре ще си хапвам плодове и зеленчуци и ще се запиша да спортувам. Peace

# 46
Ехо, аз още съм тук. След малко ще тръгваме.

Дидито, благодаря. Много са сладки берачите на череши! Сестра ти е във великолепна форма, изглежда чудесно. Как е малката сладурка,сигурно много е пораснала?!

Хубав уикенд. Hug

ПП. Дидито, дано си намериш твоят режим, за да отслабнеш. Ако искаш погледни разделното хранене, също дава добър резултат. Според мен обаче е много важно дали хоат в обкръжението ти те подкрепят. Казвам го от личен опит. Когато бях на Враца се опитах, но се провалих, защото всички ми казваха, ама как няма да хапнеш една супичка, та тя е нищо....или мусака, или каквото и да било.Е, сега мъжо ме подкрепя, особео като вижда резултатите, доволен е от мен. Сега също с хапвам супи, мусака, пълнени чушки, тиквички, абе всичко, просто  е режимно. Свиква се, това ми е начин на живот и не го приемам като диета, на която с нетърпение чакам края. А всеки ден се радвам на всеки един свален ГРАМ.
Желая ти успех в борбата с килограмите! Hug

Мале аа лекци дръпнх...ивинете ме. Embarassed

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 12:09 от Ронка

# 47
  • София
Ронка-леко преместване и хубав дом ви желая-ще чакаме включване! Hug
Малката е много сладка,навърши два месеца-има бузки и много сладки бутчета Grinning-само за целувки!Не мога да кача нейни снимки,че са с прекалено голям размер,а нещо програмата ми за обработка се скапа. Sad
А за режима-наистина не е за мен.Първо-както казваш най-близкия ми постоянно ми се кара,че ще си увредя здравето,после бъбреците много ме боляха,трето аз не обичам месо и карах предимно на риба и,рулца от раци и кис.мляко,а аз обожавам плодове и зеленчуци!
Знам от какво пълнея и това е хляба и сладкото-за целта ще ги спра и това е!И ще спортувам!
Десето Grinning-вчера ми дадоха книга за правилното хранене,където така отричаха месото,че незнам кога пак ще хапна!Пишеше ужасни неща за кланниците,за птицефермите,за мизерията там и антибиотиците,с които тъпчат животните,за гаврите с тях преди да ги убият,имаше интервюта с работещи там-те какви неща казват-не е истина!Та така-отказаха ме от месото!
Ма и аз каква лекция дръпнах!

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 12:44 от didito.

# 48
С риск да стана досадна, и съвсем аизместя темата от децата ще си кажа каквото имам за казване....

Та,Диди, хубаво е, че ще спреш сладкото и хляба, дано това ти помогне да влезеш във форма. Аз свикнх без тези 2 неща, и дори вечер като слагам на Калин да яде, винаги забавям хляб да сложа на масата. Joy
Относно месото...може и да има нещо вярно в  книгата която си чела,. За мен няма сила която да ме откаже от мИсото. Mr. Green И, ако тръгнем да тъсим под вола теле винаги ще намерим нещо нездравословно във всичко което се педлага на пазара. Wink

Успех,
махам се, няма да досажда повече.

# 49
Вижте този сайт,толкова много идеи има тук,аз малко крадвах за гърнето че го правя,и се натъкнах на брошки бгмамма,явно е на някоя майка ,разгледайте толкоова много идеи!

http://www.magazinche.com/category.php?catid=1003

# 50
  • София
Аууууууууууу,разкошни неща! Grinning

# 51
Ели, досега се рових в този сайт, наистина има интересни неща. Peace
Дидито, чувала съм за разни подагри и пикочни киселини, ама при по-продължителна консумация на месо/предимно/. Явно на теб бъбреците са ти слабото място и баш там те удря. Rolling Eyes Хапвай често, по малко от незабранените храни  и пак ще има резултат. Flutter
Ронка, целувки на Емката по бузанките и леко и безаварийно местене в новата квартира! Heart Eyes

Дани от няколко дни ми казва, че има ако, дори и когато е пико и като седне на гърнето, се напъва да пиша. Не е като преди - да седи по половин час. Вече имаме по 1-2 пропуска на ден. Пъпчиците, дето му бяха избили позачезват  Praynig дано не се появяват никога вече. Tired

Ние вчера по случай 1-ви юни му сглобихме детската стая и сега е голям кеф - не излиза от нея. Само се катери по леглото и тича ли тича, та и аз покрай него. ooooh! Ще го ползва сигурно след година, две, но поне сега си имаме шкафчета, че ми беше голяма мъка да се чудя кое къде на напъхам. Утре за празника още не сме решили къде ще го водиме, при нас в момента гърми, та не се знае дали ще става за разходки.
Хубав ден ви желая и весело изкараване утре на празника! Ние отиваме на гости... Hug Hug Hug
Писко, Hug

# 52
Ели, много хубави идеи има в този сайт!

Ето ви нещо за бг,мама

http://www.capital.bg/show.php?storyid=503928%20За

Калин премести всичко. Чакам Ема да се събуди и отиваме в новото ни жилище (не лично де, но ще гочуствам като мое) Wink

# 53
Ронка,честита нова квартира и много щастиви мигове Hug Направо ти завиждам на волята за тази диета Peace
Аз реших да намаля сладкото,пък да видим.Просто не съм много месоядна ,а и като знам с какви хормони тъпчат месата,чак ми се гади SickЩе използвам летния сезон и изобилието на градината на свеки да ям само зелени нещица.
Нани,дано се оправи времето и да можете да излезете утре.Ако не,идвайте към Варна,че тук ще е слънчево newsm44Аз съм планирала пикник в парка на Златни с новата приятелка на Алекс  Mr. Green Хем ние ще хапнем и пийнем на воля ,хем децата ще поиграят из поляните,без да ги мислим.Анет,ти ли беше ходила там? newsm78
Пожелавам на всички лека вечер,а който е без децата... luvbed

# 54
  • Варна
Честит Празник на всички дечица!!!Нека бъдат здрави и весели и много да слушат родителите си Hug Hug Hug

На мен днес ми е много зле,едвам мърдам и незнам какво ще го правя Димитър Sad.къде ще го водя....

Ронка,честита ви нова квартира.много щастие и незабравими моменти ви желая   bouquet
Дидито,само да ти кажа,че и мен ме боляла бъбреците когато започнах Дюкана.беше моментно PeaceНо все пак щом не се чувстваш добре,е по-удачно да избереш друг вариант.Розделното хранене е добър вариант или въглехидратите да ги ядеш до 15ч и след 18 ч да не ядеш нищо също дава добри резултати.Успех  bouquet

Бягам,много ми е кофти...

# 55
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧКОВЦИ!!! НЕКА В ДЕТСКИТЕ ОЧИЧКИ ВИНАГИ ДА ГРЕЕ СЛЪНЧО!  Nature Sun With Face

# 56
  • София
  bigdance2ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ОТ НАС!  bigdance2
  uraМНОГО УСМИВКИ НА СЛАДКИТЕ ЛИЧИЦА!
  Party Time
Хайде после всеки да покаже снимки от днес! Grinning

# 57

Честит празник мили дечица! Бъдете здрави и ви желая весело, изпълнено с невероятни преживявания детство!

# 58
      Малко със закъснение, но от сърце:
     Честит празник на всички малчовци!
 Нека бъдат много, много здравички, добрички и усмихнати!

# 59
  • София
С малко закъснение: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА ЛИЧИЦАТА, РАДОСТ В ОЧИТЕ И ТОПЛИНА В СЪРЦАТА  Hug Hug Hug
Ние бяхме в центъра на Пловдив на празника, но моето диване погледа 5 минути как танцуват и пеят и загуби интерес, може би и защото беше много топло и нямаше сянка където да се скрием. Та после пообиколихме магазините, хапнахме и се прибрахме. Купихме тапети за детската стая, харесахме и обзавеждане и до 1 месец сигурно ще я направим
Цеце го оставихме на село при баба за лятото, а аз снощи си поплаках, че го няма да го гушкам през нощта  Cry Но сега ще се стегна, че основно чистене ще правя след работа и от другата седмица съм измислила график, в който да не се разделяме за много дълго време- като пътувам в петък след работа и се връщам обратно в понеделник сутринта, после в сряда пак след работа ще ходя при него и така най-много за 2 дни ще се разделяме  Peace
Ронка, честито ви нов дом  Hug

Общи условия

Активация на акаунт