Ети,Честита ви годишнина!Още дълги години съвместен живот ви желая

Честито ви ново возило.Безаварийно да си го използвате

Исках и още да попиша,но ме дърпа

.Дано бебка бързо да се оправя,а вие да не сте я лепнали 
.и аз се замислям за Р.Д на Дим
,искам да е детски,но бабите ще се обидят ако не ги поканим,и ще трябва да празнуваме на два пъти май....а пък ние с тези Златни,и като сме сами
,не знам как ще я направим работата
,ще можем да си го направим на датата,а не съботата или неделята след това,че да могат всички да дойдат 

че все не ни остава време

А детенцето, да се възстанови по- бързо 

Аз също си мислех тази година за клуб, но пак се разубедих. Миналата год., направихме рд на двора, нещо като градинско парти. Тази год. не става, заради тъпота бабичка, а и на всичко отгоре най-вероятно ще се местим в нова квартира. Оставям се по течението, и ще го мисля в последният момент.

Дано се възстанови бързо и си върнете стария начин на живот! 
Утре мислехме да отидем с Павката и брат ми да я видим, но тя едва ли ще ни познае и може да ни напсува и изгони. Така че се отказахме - нека си я запомним като умна, засмяна и здраво стъпила на земята жена.
Много се зарадвах и до посред нощите сме си говорили.
Сега ги напратих да напазаруват малко, че да миряса къщата.

)
Браво златно детенце имаш само да си се оплакала.

Та мнооого се замислям за Джудо

. Да си поиграе и да му мине мерака. Милият оня ден едно момиченце имаше количка и не си играеше, но бабата не му я даде, да не я счупел и колко плака. За това реших и му купих една днес. Баща му малко нее доволен, но карай 
ЩЕ пътуваме със самолет и ми е малко притеснено за Криси, но така ще бъде най-безобидно пътуването. Само дето полета е в 5 часа сутринта и незнам как ще изкара до обяд когато е настаняването в хотела. 

за баба ти.

Тук продължава да вали почти всеки ден, и повече си седим в къщи.
Препоръчани теми