Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 295
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ееее,Рони-добре дошла отново-липсваше! HugМного прегръдки и целувки на малката! HugБраво на теб за резултатите-ама кога ще пратиш снимки най-после? Simple Smile
Мамо Дани-моя племенник е така-не си дава играчките на никой-готов е да се бие и вика"марш оттука!"много е смешен.Лошото е,че дори и да дойде на гости вкъщи пак не дава на Влади играчките-иска сам да си играе с неговите.Влади ми е добричък-дава всичко на всички. GrinningПостоянно иска детска компания и много му харесва да си играе с някой-роден е за детска градина!Само дето там няма място за нас,а за частна няма парички.
Иначе и той много обича да вози момичешки кукленски колички и ние ще му купуваме,че е голям рев като му я вземем от ръчичките.
Благодаря ви за мненията по повод Рождения Ден-съвсем се навих за домашен такъв-приготвянето и чистенето не ми тежи-нали това ми е работата,пък и за детенце го правя,как ще ми тежи.Преди да си имаме Влади вкъщи постоянно се организирваха купони,та със мъжа ми сме се специализирали в приготвяне и почистване. Laughing
Жоржи-заведохте ли Дим при баба?Как сте-наваксвате ли с тати? Laughing
Пиги-много се радвам за майчето ти!Бързо възстановяване и желая,голямо злато ти е тя! Hug
НАН-съжалявам за баба ти-лоша работа! Sad

# 106
Ронка,wellcome HugИмате ли градинка в новата квартира?Внимавай Калин да не се отплесне на Плас Пигал като сте в Париж Mr. GreenНаправо ти завиждам за тези сантиметри,аз не мога да спра сладкотооооооо newsm45
Анет,гледай основно да има много зеленина щом ще бъдете с децата.Видях разкошни хотели по 5 звезди,ала нямаше пукнато дърво наоколо и познай за каква жега става въпрос ако си извън хотела и климатиците.
Мама дани,хубаво изкарване PeaceВнимавай с пазарлъка,защото всички цени по заведения и магазини са като за руснаци-т.е.високи и винаги можеш да свалиш поне на половина цената.
Днес е така поспаливооооооо Rolling Eyes

# 107
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехооо, момичета!
Не пишете много...сигурно сте по плажове и почивки  Wink

Ето Nanny забегна, без да каже къде отива!

Didito, мисля за РД на Вяра и още как. Дет’ се вика само това и кръщенето са ми в главата. Не мога обаче да измисля нито място за празнуване, нито подарък. Вие какво мислите  да купувате на малчовците?
Jorji, починахте ли си? Миташкия как понася гостуването при баба ?
Пиги, много се радвам за добрия развой на нещата при вас! И  се надявам майчето ти бързо да се възстанови и за вас да остане само лош спомен преживяното!
NAN, съжалявам за бабчето  Hug! И се надявам да успеете с кредита.
Мама Дани, весело прекарване в Анталия!

Анет, ние бяхме тук:
http://www.posoka.com/nastanjavane/hid_9477.phtml
http://www.butiktravel.eu/tr/hotel.php?id=325&id_town=5& … mp;task=newsearch
Недостатъкът му обаче е отделечеността от летището- почти 2 часа път с автобус, което за деца си е много.

Ронка, браво за добрите резултатаи от диетата! Кога ли и аз ще се наканя!

Днес за малко изпуснах Диди в Скайп - докато видя, че е там, тя изчезна... ooooh!

# 108
  • Варна
Здравейте мацки Hug

Да,водихме малкия при баба му,даже вече си го и прибрахме Mr. Green
Слушкал,папкал,това което в къщи не прави ooooh! беше се затъжил днес и като отидох много ми се зарадва Heart Eyes
Сутринта свеки се обади че му е много тъпо,защото вали и няма как да излезе на двора да бяга Whistling,че го взехме по-рано .
И ние се забавлявахме,докато го нямаше Blushами тъй де  Crazy Ние с него сме като скачени съдове
 Laughing
Мама Дани,приятно изкарване  bouquet
Ронка,браво сладурка.продължавай в същия дух.Резултатите ще стават още по-добри,само трябва да си постоянна Hug Heart Eyes
Нан  Hug
Пиги,Бързо възстановяване на майчето ти Peace

Момичета,вижте тази тема.умрях си от смях Joy Добре ми дойде преди лягане Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249044.0

Ами бягам,ще лягам рано днес че ми е много изморено нещо....

# 109
  • somewhere over the rainbow
Moмичета, изследванията за ясла плащахте ли ги и колко? Тук ни искат някакви 30-40 лв. и аз не съм сигурна дали с право?

# 110
Moмичета, изследванията за ясла плащахте ли ги и колко? Тук ни искат някакви 30-40 лв. и аз не съм сигурна дали с право?
Имаш право на направление от личната и ще ти излязат около 10 лв. Hug

# 111
  • Варна
Мама Дани ще чакам да споделиш впечатления като се върнете  Hug!
Пепи а този хотел иначе подходящ ли е за деца, че като гледам цената изглежда нормална. Този на който съм се спряла е  #Crazy -
Ронка  welcome и браво за добрия резултат - ще ставаш истинска френска мацка Wink - а ма те верно ли французойките са такива слаби? Thinking
Нали ви казах, че Тодор гълта АБ и 1 седм след това се разсополиви - водя го аз веднага на доктор да хваним пущината още в началото. Гледат му гърлото - пак налепи. Идеше ми да се  #2gunfire. Да а ма се оказа, че от АБ е хванал гъбички и с2 намазвания с дактарин се оправи. Добре, че докторката изписва АБ само в краен случай, че ако го беше засили пак имаше да си ги храним ooooh!. Казвам ви го да имате едно на ум след прием на АБ.
Иска пиши как са децата!
Айде нани /както казва Тошко/ и сладки сънища на всички! smile3524

# 112
Здравейте момичета! Аз малко позакъснях, ама все пак да почерпя за Втората годинка на Нора  party023 newsm38 Popcorn beer Прекарахме много добре и тя се държа като наистина порастнало дете.
Все не смогвам да ви драсна някой ред, но ще гледам поне снимка да пусна, та да се сетите кои сме newsm62
Прегръщаме ви!

# 113
  • Варна
Честит Рожден Ден на Нора!с малко закъснение Blush
Да е живичка и здравичка,и много послушна Hug Hug Hug

# 114
Здравейте  Hug /под секрет ви казвам, пуснали са нета/

Ех супер!!! Бях една седмица в къщи да си гледам Гергана и хоп днес - гледам има нет в офиса.  Mr. Green

Честит рожден на Нора!!! Много усмивки и щастливо детство!!!

НАН, съжалявам за баба ти!  Hug И хайде най-после да успеете за кредите.

Пиги, радвам се, че майка ти е понесла операцията добре. Бързо и успешно възсатновяване!

Тиция, какво стана с изпита? /може да съм пропуснала  Embarassed/

Браво на всички диетуващи и свалящи килограми! Аз забелязах, че съм сложила някое друго кило, ама пуста воля...

# 115
Честит Рожден Ден (със закъснение Embarassed)малка пораснала сладурана Нора!
Расти много здрава и нека детството ти е изпълнено само с игри и смях.

ако не е тайна какви подаръци получи малката кукла ,че и ние сме в дилема

В събота моя сладур е имал имен ден света Валерия ,но нали малйка му е заблудена......та сега със закъснение се почерпете за негово здраве

п.п.
Иска пиши как са децата!
Благодаря ,но промяна няма ooooh!нямам сили от притеснение ,но това е друга тема Hug Hug Hugцелувки на сладурите

# 116
Здравейте и от нас мамчета! Сега се включваме в този форум

# 117
Добре дошла Дале! HugРазкажете повече за вас!

Честит 2ри рожден ден на Нора!  bouquet

Май сега като съкратихме списъка с мамите няма да виждаме на всички кога са им ден дените,но който почерпи ,добре дошъл! Hug Crazy

Честит имен ден и на Валери!Да расте здрав и умен и да си носи името със гордост!

Дю Не бях те издала аз на шефовете че си в нета на работа,но аз ги помолих да ви го пуснат! Mr. Green Grinning Включвайте се по често всички!
Нещо Синеочка вече я няма,много работи...

То и други ама  newsm78  само аз си кисна тук ...кат нямам работа #Crazy

# 118
Да, да ще разкажем само да намеря малко време, че нещо.................
Аз иначе често ползвам форума за съвет, но не сме се включвали , не знам защо

# 119
Само моето дете ли не може да си играе само итрябва постоянно да съм му на глават, а кажете ? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт