В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 432
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 840
А телешки суджук? На изпитана марка?

# 841
  • Торонто/София
Здравейте момичета - благодаря на всички за топлото посрещане! От утре почвам и мисля да последвам съветите ви за 7 дена ударна фаза!
Ще прочета малко повече и ако имам въпроси ще питам!
Браво на всички свалили килца - резултатите са наистина невероятни!  smile3501

# 842
  • София
Може и суджук, и луканка, ако е от по-мазните Simple Smile
Майтап!
Момичета избягвайте колбаси, пълни са с мазнини, дори пастърмата не е препоръчителна, тъй като е много солена.
Сладурки, да ви кажа как си реших психологическия момент със задържането (а съм яко режимна!).....ами.....
НЕ СЕ МЕРЯ  Joy Joy Joy Joy
мИНАВАМ НА 4/3, но ще се премеря чак в петък Simple Smile

# 843
Е, телешкият суджук не е мазен.
Но ... щом не може - не може

# 844
А телешки суджук? На изпитана марка?
Не може Naughty
Еми , дано ти стигне търпението да изчакаш няколко дни до меренето  Peace
Лео , на знам къде смяташ да почиваш , но все пак "по морето" не е дивият запад, има всичко  Peace
Радиус , Танчето 83 ,   newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
Бургазлийки, супер готини сте  newsm51

# 845
  • София
Е, телешкият суджук не е мазен.

Мисля, че искаш да ти кажем, че може  newsm78 Според мен обаче всякакви разни колбасоподобни неща (суджуци, създърми, пастърми, готови кайми, та дори се чудя за шунките и пушеното месо) са само за краен случай, когато решите да разнообразите менюто Peace

Сега искам да попиткам малко и аз барабар Петко с мъжете  hahaha

Първо искам да запитам има ли някой, който да е бил скоро в Свети Влас. Или пък да живее там - най-добре Simple Smile Естествено, интересувам се как е положението с режимните магазини, заведения, манджи. Причината е, че има някакво шансче да сме там на море, евентуално, може би и т. н. Имам намерение да остана режимна, та отсега искам да си проуча нещата  Peace

Второ искам да питам за срещата в Стара Загора. Предполагам, че ще има и други като мен. Амчи то  Embarassed ... мечка срам - мене - не, шА питам. Ами с две думи питането ми е до хората от София, които ще ходят с кола. Сещате се, предполагам. Дали няма някой, който да има излишни места в колата (ние сме двама - аз и мъжчето - и не пушим, обаче вървим комплект  Embarassed ). Естествено, ще се включим в половината разходи за бензин  Peace Мисля, че и други има на моето/нашето дередже, па и малко по-екологично може да се получи  Peace Пиша отрано, че ако случайно стане номерът с морето, там няма да имаме сигурно достъп и така.

Благодарско за отговорите   bouquet

# 846
Благодаря!  Rolling Eyes

# 847
  • София
Привет!
Зеленко, не знам какво е положението със Св. Влас - дали е режимен Simple Smile, но Слънчев Бряг е достатъчно близко-на 2-3спирки с рейсче, та оттам спокойно можеш да се заредиш с режимно...
Лека вечер и много  Hug на всички от дружината!

# 848
Танчето, изумителна разлика! Браво!  smile3501
Лиота, добре дошла и успех!   bouquet Чудесен разултат си постигнала до тук!  newsm10
Татянка, много работа ме беше затрупала, мила, но не съм спирала да мисля за вас!  Hug Heart Eyes
Зеленко, благодаря!  Hug

Лека нощ и сладки сънища, милички! До утре!  Two Hearts

# 849
Привет, на всички  Grinning
Мислех да не пиша, че нищо интересно около мен, но не мога да не поздравя Радиус и Танчето  smile3501 Браво момичета, вие го заслужавате   bouquet
нели, Пираня, честита ви 3-та фаза  Hug И успех  Praynig
Сън-че, имам чувството, че си ти на аватара  Wink през фотошоп-а  Hug
Ори, спрях да свалям, даже имам един подобаващ 1.5 кг +, чуствам се ужасно подута и знам, че аз съм си виновна  #Cussing out Направих  си 3 поредни гали, верно, че не прекалих с количеството, но "наказанието на Вещи", още ме преследва  Joy Срам ме е, но ще се преборя за задържането на това, което постигнах  Wink
 welcome на новичките, и бъдете режимни  Peace

# 850
Амери, аз честно казано ти се възхищавам, на смелостта, с която  връхлетя в трета.
И съм сигурна, че ще се пребориш. Hug  bouquet
pilito Heart Eyes

# 851
Ето ме и мен в края на ден първи с Бай Дюкан. Мина променливо. Сутринта трици с Културка, преди обяд ми дойде  Embarassed, заболя ме корем, не ядох на обяд, следобяд пилешки пържолки - студени и за вечеря яйца с извара. Нямам енерджи обаче. Мисля да гаврътна една диетична кола и да си паркирам хоризонтално.
Решила съм да карам 5 на 5, като ще се премеря в края на първата десетдневка. Задавали ли сте си някога въпроса - Ами ако не работи тая работа? Мен много ме гризе отвътре...

# 852
  • София
..Задавали ли сте си някога въпроса - Ами ако не работи тая работа? Мен много ме гризе отвътре...
честно ли- да. обаче тогава отварям албума, виждам някои девойки какво невероятно нещо са постигнали и се настройвам , че е въпрос на време да заработи и при мен.
И се опитвам тотално да си сменя нагласата- преди гледах на режима като средства да сваля за определено време килограми и да вляза във форма, а сега все повече почвам да мисля за това като за по-целесъобразен начин на живот- да готвиш с малко или почти без мазнина, да избираш нискомаслено мляко, да не налиташ на всичко, само заради мимолетното удоволствие в/у вкусовите рецептори... И така..Автовнушения  Wink

# 853
Амери, аз честно казано ти се възхищавам, на смелостта, с която  връхлетя в трета.
И съм сигурна, че ще се пребориш. Hug  bouquet
О, със сигурност щях да изпадна в истерия, ако не бях прочела, няколко доста разяснителни поста Кри, Дорчестър   bouquet
За сега, ще изключа "гали-те", ще ги вкарам поне след месец  newsm78
New Valia, работата - работи  Wink Успех  Peace

# 854
Нелка Hugрадвам се за твоето решение.Честита трета фаза и успешно задържане на постигнатото Heart Eyes
Пиратка Hug smile3501 и честито третофазие.
Радиус  Hugбраво дИвойко преборила си се с много килца ,мерси за черпнята Party
Добре дошли на всички навички Hug
Целуфки на чатъркитеееееееееее Heart Eyes Whistling

Общи условия

Активация на акаунт