В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 266
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 960
Em, освен Пепси макс, без което не мога Crazy си взимам още Дерби и безалкохолни ФФ вкус, които са с подсладител. Имат и студен чай, който също става. Разбира се за предпочитане е прясно приготвен и охладен чай, но...
За хрома - не виждам с какво би могъл да пречи.

Перле, честит 7 месеца  bouquet
Вили., внимавай за въглехидратите във всичко, което си взимаш.Бирата е високовъглехидратен и алкохолен продукт - логично е, че не се връзва с режима. А няма да ти обяснявам какво шкембе се прави от нея - аз, която години наред защитавах тази напитка и твърдях, че шкембето се получава от мезето към нея - ела да ме видиш сега, с корем като родила тризнаци съм. Само си се представи с провиснал тумбак и ще ти се отще.
Мимито, лошо няма да се споделя, ама и да се чете няма лошо, затова се ядосаха момичетата, че ти пишат за сиренето, а ти упорито си настояваш, че го ядеш Laughing
Сънче, Присила Hug
Марини  bouquet Радвам се, че си добре и пишеш!
liota, привет, и аз започнах от тези кг /плюс 0,500/, със същата цел. Пожелавам ти успех Peace
Polly-Wolly Heart Eyes
Пиратка и да докладваш кога какво ядеш, че си водя бележки Whistling Laughing

За котиджа - моето разсъждение довежда до извода, че е по-добрия избор от Ескуизата, защото последната съдържа захари, които са въглехидрат, а котиджа - сметана, което е мазнина. Аз бих предпочела мазнини пред въглехидрати.
Но това е мое мнение.
Относно кг - и преди съм писала, че е хубаво човек да спазва целите си и да отстоява това, което си е поставил за цел, не бива да позволяваме на  познатите ни да ни влияят с реплики от типа на "хайде стига вече", "имаш болнав вид, спри с тая диета". Те са несъмнено добронамерени, но аз не бих се подала на такива изказвания, най-малкото защото освен всичко режимът е и въпрос на изпитание на волята.
На мен ми казваха да спра още на 70 кг hahaha
Всичко е до принцип, и разбира се на избор и личностно възприемане.

# 961
Светле, Марини и Ели, понеже съм ужасен уставняк, въпреки недолюбването на плодовете, от вчера ям по две порции дневно. Няма го удоволствието, но и без това майка ми и сестра ми ме следят какво ям - да не би случайно да стоя на "диета".  Joy
Понеже аз още не се чувствам различно, чак се плаша от храната, която трябва да приемам в трета олекотена - не ми стига денят да изям всичко "предписано".
Но вече ми липсват кока колата и десертите. Сигурно утре ще се пробвам да направя нещо със стевия. Нали стевията е позволена за моята фаза?  newsm78

Майка ми обаче се оказа много трудна мисия - от 6.5. спазва всичко стриктно, под мой контрол и не помръдват тези килограми, в смисъл стоят си на -2 и това е. Ясно е, че мотивацията й е на кота 0 и сега търся начини да я накарам да не се откаже, но някак и аз не знам какво да й кажа. Някакви идеи?
Разкажи й за моята. Започна през февруари. 7 дни ударен. -2 кг. На края на първия месец още си беше -2 кг. Днес се похвали, че е на - 7. Сваля адски бавно, чак ми е мъчно, защото аз и сестра ми свалихме за 2 месеца по 14 кг. Затова се старая да й разнообразявам менюто винаги, когато мога. От време на време покачва с цял килограм, макар че е много стриктна и после й отнема време да го свали, но... сваля.
Спря да пие лекарства за кръвно. Научи се да се храни (преди ядеше веднъж и то вечер). Чувството на подутост също изчезна. Не е фен на ходенето пеша, но ако твоята обича, когато се възстановиш, излизайте на "целево ходене".  Hug

За котиджа - от януари присъства в менюто ми и не ми е повлиял негативно.

Кати7140, благодаря!

Перле, честити 7 месеца - то не останало...  Hug

Пропускам месечинката на някой, обаче така ми се приспа, че излизам за малко, за да не тупна на бюрото.   newsm52

# 962
здравейте и от мен !Днес толкова много тичане имах ,купуваме  един апартамент за сестра ми и аз навсякъде ги развеждах.Да се похваля вече съм 60кг със зор го преборих това 61 днес ми е 6 ударен и мисля от утре да почвавам на смесен режим така ми се яде салатка вече newsm53
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ! Hug

# 963
  • в баира
elikaragyozova: Гледах ти новите снимки - страхотно постижение!

# 964

Относно кг - и преди съм писала, че е хубаво човек да спазва целите си и да отстоява това, което си е поставил за цел, не бива да позволяваме на  познатите ни да ни влияят с реплики от типа на "хайде стига вече", "имаш болнав вид, спри с тая диета". Те са несъмнено добронамерени, но аз не бих се подала на такива изказвания, най-малкото защото освен всичко режимът е и въпрос на изпитание на волята.
На мен ми казваха да спра още на 70 кг hahaha
Всичко е до принцип, и разбира се на избор и личностно възприемане.

На мен проблема не ми е, че се връзвам на околните, според които съм "вече ОК", а че на теб ти се връзвам, приятелко hahaha . Мойта цел беше да се докарам до вид, угоден на моето величество, а килограмите (55) ги сложих като предполагаеми идеални за целта Crazy . Незнаех, че така се топят обиколките (не, че недоволствам Mr. Green ). Та за това... Но така или иначе ще стигна до 57, пък за нататък- каквото саб(л)я покаже Sunglasses

# 965
Горгона Медуза.честит рожден ден ,с пожелание за здраве и личен успех!

aarlina,baba iaga,Amidala,Неджин Hugчестито намаление
galaMa, Hugо празник два месеца на режима,а честито.Няма черпня newsm78 Mr. Green
Sagittarius.  Hugчестито едномесечие и браво за резултата.Мерси за черпнята.
Перлатааа, Heart Eyes smile3501 мм каква торта излапах я с поглед,нали е режимна  Laughing
Ще си покрещя малко:

Росченка,Сънчо,Фоли,Комикс,ТаТиТТ,Ори,Цоци,Лени,Лейди,Нели,Нелина,Пиле,Вещи,
radius,Славеееееееее,amerie,Снежи
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЗА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА Heart Eyes

Само целувки и цветя раздавам  на всички мацки Дюканки
bouquet  bouquet  bouquet

# 966
Горгона,честит рожден ден!Ти нямаш нужда от режим .Супер си. Peace Hug Hug
Присила,Сън ,Елена,Ривелко,Ори,Абиблагодаря ви ! Hug Hug Hug
Момичета ,воля трябва и постоянство. Peace
Чатърки УбичЪм вЪЪЪЪЪЪЪЪ Wink
Марини,аз съм пропуснала . EmbarassedБързо възстановяване! Hug
Мамс, Hug

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 17:41 от perlata

# 967
Здравейте и от мен  Hug

Перле, честити 7 месеца с Дюкан  Hug

Катя*, честити 5 месеца  bouquet

Рене, честита месечинка  bouquet

Марини, драго ми е да те "видя"  Heart Eyes  Бързо възстановяване  Hug

Прегръдки на всите дружки  Hug

# 968
И какво се оказа 4е аз свалям бавно като майките на някои момичета Grinning кантара не помръдва като закован е на 80 и това си е Cry .Не знам вече какво да правя освен да спра киселото мляко(ям по 300 грама с триците)

# 969
Мерси на всички. Отивам да си купя от продуктите на Дерби

# 970
И какво се оказа 4е аз свалям бавно като майките на някои момичета Grinning кантара не помръдва като закован е на 80 и това си е Cry .Не знам вече какво да правя освен да спра киселото мляко(ям по 300 грама с триците)
Въоръжи се с търпение, но не изключвай млякото напълно - съдържа необходими хранителни вещества, а като имаш предвид колко храни сме изключили... Ако пиеш прясно, намали него.   Peace Може и да го знаеш, но ако не ти е попадало пред очите, ограничението за млечните продукти е 1 кг на ден, от които максимум 250 г прясно мляко. Моите бяха 2 кофички кисело + 200 прясно. Ядях и котидж, но въпреки това цъфнах с 3 кариеса.

# 971
Привет и от мене!
За сега съм точна с яденето:
- закуска - кексче от овесени трици с ким и кафе с подсладител
- обяд - пилешка пържола на скара и това е и кола-лайт и вода , нямах време да си нарижа салатата и сега пия вода, а може и кафе да си направя!
За вчера , да уточня , че не съм изяла цял шоколад, а едно квадратче от него,  и като се наблюдавам много дълго време не съм яла шоколад и си мислех, че съм преодоляла това изкушение! Да , ама не!
Пак ще се боря! Сега ще ходим на кръчма с мъжа ми и едни приятели, ама там има режимни неща, надявам се с пиенето да не се изкуша!
Нещо хич не съм гладна!
Гушки и целувки на всички момичета в темата!
Искам Кри и Зеленкуту!

# 972
  • Пловдив
Момичета, поразчистих си малко пощата и коригирах таблицата. Ако съм пропуснала някой, че гледах лентичките и част от тази тема, да ми пише ЛС. Ще ме извините   bouquet

# 973
  • София
Петяя, вярно че има много изкушения а сладкото е най-голямото от тях но.. когато се побереш в дреха която си си мислила че никога вече няма да облечеш, това ти дава някакви сили да стиснеш зъби и да продължиш до крайната си цел. Поне при мен пробването пре огледалото на дрехи които не ми ставаша с години работи безотказно  Hug

Чувството е неуписуемо. Сладко ли??? - Забравяш го.

Аби, Аби  doh голяма съм шматка. Ами честито, слънце, това е страхотна новина. Айде, хора, чакаме още нови майчета. Те си знаят кои са.  newsm32

# 974
хей,момичета вие всичките маи сте на възраста на сина ми,но ако не възразявате бих се присъединила към вашия клуб на дюканките.От седмица съм на диета -протеинова,но тъи като не знаех правилата на диетата си хапвах и плодове и зеленчуци+кисело мляко.Свалих 4кг.От80кг. съм 76кгТова значи ли ,че ако се придържам стриктно към диетата ще успея Hug

Общи условия

Активация на акаунт