В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 287
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 945
Ей , не се сърдете ! Не искам да обидя или засегна никой с въпроса си ....добре не съм догледала , а пък и не съм прочела всичко от първа страница !
Обещавам повечко да чета и да съм по редовна тук !  Hug
Така хем ще се мотивирам повече , хем няма да питам  Grinning
Отивам да си сложа кантарчето в подписа  Wink

# 946
Петяя, вярно че има много изкушения а сладкото е най-голямото от тях но.. когато се побереш в дреха която си си мислила че никога вече няма да облечеш, това ти дава някакви сили да стиснеш зъби и да продължиш до крайната си цел. Поне при мен пробването пре огледалото на дрехи които не ми ставаша с години работи безотказно  Hug

# 947
Здравейте !  Hug
Включвам се , въпреки че нямам с какво да се похваля... Tired Стоя си на същите кг и не мърдам......Обнадеждява ме само мисълта , че както и миналия път ще падне изведнъж , че и повечко!  Praynig Praynig Praynig От днес съм на ПЗ и ако утре видя пак плюс  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Петяя прецени сама за себе си какво е по--важно за теб - парчето торта или хубавата фигура!  Peace Аз никога не съм имала проблеми с изкушения - стриктна съм си докрай!  Rolling Eyes Само дето от всякакви диети свалях доста бавно и това ме демотивираше ....а и после качвах доста бързо заради гладуването!Радвам се , че открих подходящия режим за мен!  Party И се радвам,че има хора , които да ме подкрепят!
Имам въпрос ....  newsm78 кажете ми дали има  магазини с режимни неща (или големи вериги) около метростанцията на бул."Константин Величков"  newsm78 newsm78 Не познавам точно този район там толкова добре....Няма да изпадам в подробности защо,но ще съм ви АДСКИ благодарна!   bouquet
 Hug Hug Hug Hug

# 948
Благодаря за отговорите с големи букви,набихте ми го в главата. Embarassed Не ям сирене,така,че няма и да пиша повече такива тъпи постове като предните.Вчера просто сложих съвсем малко за вкус(не вярвам 5-10гр. да са от огромно значение) и затова си го писах в менюто,което искахте да кажа.Все пак и 2 см. по-малко на талията за два дни не са зле като начален резултат  newsm78 Просто исках да споделя с вас....
Днес съм на телешко и две варени яйца.Пия си кафенцето в момента с водичка(аз и без друго не употребявам захар и сол) и ще се захващам с домакинстване-малко домашен фитнес  Mr. Green

# 949
  • София
Имам въпрос: ескуиза котидж може ли във втора фаза? newsm78
И аз това бих искала да знам  Embarassed

# 950
Петяя, до скоро се назовавах шоколадозависима. Мислех, че не съществува друг човек в състояние да погълне такива количества шоколад като мен. Мислех, че по-скоро мога да спра цигарите, отколкото шоколада.
Но му намерих цаката - с режимните десерти, всеки ден по нещичко, така че организмът ти не освирепява за сладко. Та от скоро съм шоколадоНЕзависима. И в момента, в който ще мога да си го позволя (а той е мнооого далечен), ми се струва, че ще съм изключително внимателна вече.

Имам въпрос: ескуиза котидж може ли във втора фаза? newsm78
И аз това бих искала да знам  Embarassed
Вижте тук

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 14:10 от Sagittarius.

# 951
  • Варна
Здравейте

Перле, честити ти 7 месеца с Дюкан Отишлите си кила да не ги видиш никога повече  newsm51

Катя*, честити 5 месеца с Дюкан и поредно килце по-малко   bouquet

Рене, честита 1-ва месечинка   bouquet

Момичета напоследък не ми остава много време да пиша, но поне се опитвам да понаваксам като ви чета. Не винаги успявам де.
Чао

# 952
Неджин, честито намаление!  Hug
Кати 7140, честити 2 месеца с режима! Страхотен резултат!  newsm10
Перличка, честити 7 месеца! Чакаме те в 4-та съвсем скоро!  Hug

# 953
Цвети, Пилито, Стрелец, Ори, Сънче, Аби
Благодаря ви милички, без вас и без форума това нямаше да е възможно. Толкова много подкрепа намерих тук...а чесно казано не вярвах в началото, че ще се справя. Около 7-8 години си носех излишните килца, свалих ги сега следва зора и се надявам да имам много воля да ги задържа.
Обичам ви!! Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 14:32 от tatianka

# 954
  • Sofia
Момичета , БЛАГОДАРЯ ВИ! Трогната съм! Аз не дюканствам, не издържах на ягодите и черешите  Embarassed сега хапвам от всичко по малко , плодовете много ме изкушаваха  Embarassed  Embarassed кожата ми ( някои помнят, че се оплаквах ставаше ми суха и се белеше) е порцелан  Blush 
Пожелавам ви да немерите вашата златна среда, защото за себе си разбрах, че не съм за крайни диети, а и ако някои иска трици имам промишлени количества и от двата вида + подлсадител суитли и другият растителният как беше  newsm78  Ако искате ми пишете на ЛС не ги продавам, а ги ПОДАРЯВАМ !

# 955
  • Пловдив
Привет момичета, малко ми е натоварено тия дни, но чета абсолютно всичко. И като не издържам се намесвам. Сега ще си замълча, защото просто се ядосвам ... Особено ако някой каже нещо, после се отметне, пък то дори стои написаното от него и винаги може да се прочете.  Всъщност и вие се  ядосвате, сигурна съм в това.  ooooh!
Браво на всички свалили   bouquet
Браво на преминаващите в трета фаза!   bouquet
Горгона, честит Рожден ден! Много щастие и любов!   bouquet

# 956
Здравейте на всички. Имам 2 въпросчета. Първото е относно приемането на 1 табл. хром на ден, проблем ли ще е . Като пия хром и изобщо не ми се яде сладко. Пия също така и по 1 табл. ябълков оцет за регулиране на стомаха. И вторият ми въпрос е  може ли да се пият и други безалкохолни който са с подсладители освен кола лайт? Мерси и приятен ден.

# 957
Добър ден,

Започвам с четенето и писането......... Crazy Mr. Green
Първо искам да поздравя Танчето83 за страхотният резултат,браво момиче!Страшно си упорита и ти пожелавам успех !  bouquet

Диаметър  Shocked Браво!   bouquet

След това да се похваля,че сме приети в яслата,какъв късмет............. Whistling Mr. Green и на 9 юли стартираме........ CrazyДа видим как ще свикваме и аз и той......... Confused
Зеленко Доста време,сезони работихме в Слънчев Бряг,който е адски близо до Св.Влас,та не се притеснявай има магазини навсякъде,големи,малки и средни,нямо страшно ще можеш да си бъдеш режимна.Скоро може би ще ходим до там и ще имам прясно инфо. Peace

Saggitarius Поздравления за първата месечинка, скоро де си постигнеш целта!

Аби Стига бе,верно ли не обичаш плодове?Аз примирам за тях......... ooooh!Хапвай си зеленчуци и не се ядосвай за протеиновият четвъртък,помисли за малкото човече ,хапвайки една ябълка .........примерно........ Mr. Green

denica17 Леле,ти направо ме размаза........27кг............ Shocked БРАВО!Аз съм почнала 1 ден след теб ,ама и на -18кг. съм адски доволна,де!
Перле Честити 7 месеца,боец си ни ти!Браво!  bouquet
Аз започвам сериозно да обмислям влизането в трета фаза,имам още 4 кг. до целта ама всички взеха да ми повтарят,че се притеснявали за мен,имала съм болнав вид ,да не съм забравила,че трябва все някога да спра и такива неща.......... newsm78 харесвам се но ми се иска да стана 60......ако мога ще пусна снимки тези дни и ще продължавам да си умувам......... Thinking

# 958
Честит Рожден Ден, Горгона Медуза. Да си здрава, щастлива, усмихната и слаба още дълги, дълги години  bouquet

Честито на всички месечинки. Продължавайте все така напред и минусово Hug
Ем, може да пиеш и други напитки с подладители (чети етикетите да няма фруктози и подобни на тях -ози) Peace

mariaid, виж на пазарчето Димитър Петков. Там има магазин за диетични стоки. Ако не, във Фантастико (малко не е баш на К. Величков, ама... Rolling Eyes ). Намира се на търговски център Глобус (на една спирка в посока Люлин с който и да е рейс по Сливница) Peace . Ако пак удариш на камък, драсни ми ЛС.

Специално welcome за Вили.  bouquet

Елена82, и аз така Rolling Eyes . Мисля, че нямам нужда от 55-те, които гоня, ама... стана ми съвестно (не без помощ Twisted Evil ) като си помислих да спирам и реших да ги откарам до към 57, пък да видим newsm78

# 959
Горгона Медуза.честит рожден ден ,с пожелание за здраве и личен успех!

aarlina,baba iaga,Amidala,Неджин Hugчестито намаление
galaMa, Hugо празник два месеца на режима,а честито.Няма черпня newsm78 Mr. Green
Sagittarius.  Hugчестито едномесечие и браво за резултата.Мерси за черпнята.
Перлатааа, Heart Eyes smile3501 мм каква торта излапах я с поглед,нали е режимна  Laughing
Ще си покрещя малко:
Росченка,Сънчо,Фоли,Комикс,ТаТиТТ,Ори,Цоци,Лени,Лейди,Нели,Нелина,Пиле,Вещи,
radius,Славеееееееее,amerie,Снежи
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЗА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт