В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 292
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 915
GENISI, виждам че са ти отговорили. Но това иде да покаже, че не е нужно да се изхвърляте с продължителен ударен режим. Все пак това дето са го написали- 5 ударни не е туко тъй. Просто повече дни не са толкова ефективни. Доста народ е минал по този път-затова червените надписи стоят най- отгоре на темата, не го правете по-трудно.

# 916
  • гр. София
Благодаря за отговорите. Реших се на повечко дни Ударен, тъй като в книгата пише, че който има да сваля над 20 килограма при него ударния да е между 7-10 дни. Но явно няма смисъл. А и не се чувствам добре. Боли ме глава и съм доста отпаднала. Отгоре на всичко имам и заболяване на щитовидната жлеза, което може би също влия на темповете на отслабване

# 917
Здравейте момичета, вчера драснах, но днес ми е месечинка и не мога да не отбележа колко хубав ми се вижда живота месец с Дюкан и минус почти 8 кг....ще взема накрая да отслабна ей... Hug

Да ви почерпя , за това, че сте страхотни

Успех на всички и късмет  bouquet

П.П.: И маслинките са само за украса, нали  Mr. Green

# 918
Привет момичета  Simple Smile

Скоро не съм писала, а вие се стопихте вече.
Честито на всички с минусчета на кантара и на сантиметъра   bouquet
Радиус, ти си свалила 30 кг - браво   bouquet

Танчето 83, разликата на снимките е голяма   bouquet

Горгона Медуза, Честит Рожден Ден   bouquet

Баба Яга, хубав резултата за един месец, браво   bouquet

Като чета третофазничките как се успокояват и чистят всичко с протеиновия четвъртък, започвам да провесвам нос - ми аз си нямам протеинов четвъртък. На всичко отгоре млеката ми са по-маслени и ям 2 плода. Голямо съм мрънкало, ама това с плодовете ме съсипва. Как може изобщо да не ги обичам, да им се не види.  Rage

Аби, не мисли за протеинов четвъртък сега, по важни дела имаш.
А за плодовете, като не ги обичаш, хапвай повече зеленчуци, може и да ги заобичаш отведнъж без да разбереш, в това състояние вкусовете се променят много и постоянно.
Ако (докато можеш) придържай се към трета олекотена, ако не можеш просто се опитай да не прекаляваш с най-вредните храни. Някои неща не можем да контролираме, най-важното е бебчето да расте и да се развива нормално  Hug   bouquet

Пропуснах да честитя месечинките, Честити месечинки момичета, честити резултати, браво   bouquet

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 11:40 от svetlat

# 919
  • Бургас
Здравейте!  bouquet
Честит рожден ден на Горгона Медуза!
Честито и на всички празнуващи месечинки и минусчета!  newsm51
Saggitarius много се радвам за дългоочакваното от теб минусче!Сега нещата като тръгнат на долу.....та стой и гледай на следващата среща ще обереш точките newsm10
Да се похваля и аз съм от тези с минусчетата- 2 кг ,паднали миналата седмица,в следствие на гадния ентеро вирус,който прекарах,вече са затвърдени! Официално 27 кг. са вече в историята.
РЕНЕ,честито!

# 920
Здравейте, мили момичета - стари, нови, познати и непознати...
Опитах се да поизчета пропуснатото и да разбера какви сте ги вършили, докато ме нямаше и разбрах, че само хубости се случват тук - безкрайно много нови попълнения, много постигнати цели, много минуси и едно бебче на път.
СТРАХОТНО! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ С ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО ИМ СЕ Е СЛУЧИЛО!
Аз съм добре. Операцията мина бързо и възстановяването ми върви също добре. Даже успях и да не съгреша, освен че не ядох около 40 часа! Килограмите ми са си същите и трета фаза много ми харесва.
Майка ми обаче се оказа много трудна мисия - от 6.5. спазва всичко стриктно, под мой контрол и не помръдват тези килограми, в смисъл стоят си на -2 и това е. Ясно е, че мотивацията й е на кота 0 и сега търся начини да я накарам да не се откаже, но някак и аз не знам какво да й кажа. Някакви идеи?
Ори, да ти кажа за хляба - и аз не ядях от 10 години почти, но сега, послушах Кри, и си го хапвам следобедите с кашкавал и доста ми се услажда, а и най-важното няма отклонения надясно.
Аби, ами като не ти се ядат плодове, не ги яж. Наблягай на зеленчуците, а пък може и да се променят нещата! Hug
Друго май няма какво да споделя, освен, че вече ще ви следя изкъсо и ще запълня празнините в дюканското ми съществувание.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОРГОНА МЕДУЗА! newsm67
Безкрайно много целувки на бойната дружина-чатърки и на най-милите ми съфорумки! Heart Eyes

# 921
genisi, аз вчера ти отговорих , но пак...
Ще сваляш една идея по-бавно, заради хормоналното заболяване, особено, ако лекуваш в момента жлезата.... и трябва да се въоръжиш с търпение... И м/удругото включи и някакви междинни хапвания ( следобедни закуски, да речем)

# 922
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Честит рожден ден на Горгона медуза!

Аз малко съм нещастна днес (да не кажа много).Мъжа ми вчера оправил уж кантара.Поне казва, че него го показва колкото си е ,но при мен все пак си има + от поне 2 килограма. Cry
Днес ми е 9 ударен ден.Очаквах да не свалям след 5 както ми казаха всички,обаче пък да качвам и то толкова много.Естествено няма да се откажа от режима само заради някакви  си смотани 2 кг.
Но умувам от утре ще започна ПЗ ,дано пък ми се отрази по - добре.В крайна сметка резултата за 9 дена ударни ще се окаже -2 кг,което не, че съм нахалница ама на мойте 95 килограма ,при все че не съм спазвала диети от доста време си е малко като че ли. Tired
Прегрешения нямам никакви, само дето пих едно пепси лайт на срещата на бургазлийки.Ама и то си е от позволените.
Хайде спирам да рева,ще чакам нови минусчета,пък когато тогава.
Лек ден желая на всички.

# 923
  • Варна
Честит рожден ден на Горгона Медуза!

Имам въпрос: ескуиза котидж може ли във втора фаза? newsm78

# 924
Благодаря на всички хубавелки за хубавите думички! Ори, Sun (страхотен аватар), Tatitt, Abrakadabra 
Ало, Бургас: Дени - thanx  Wink, гледам и ти за два дни си се стопила! Пухчо - я не се коси, а бягай да си купуваш нов кантар!  Naughty
marini - бързо възстановяване и много здраве!  Heart Eyes
genisi - кураж, нищо че е бавно, но пък е сигурно!  Hug
Отивам да се наградя с тортата на Боби   chef(жива да е) !

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 12:15 от Sagittarius.

# 925
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Sagittarius забравих да ти честитя не само пребореното кило ,ами и че вече си при седмичките.
Повече да нямаш такива задържания и най - малкия минус който видиш от тук на сетне да е поне колкото днешния. Hug
А аз нов кантар скоро няма да видя ,ама не знам дали да не се откажа и на тоя да се качвам,че много ме ядосва и прави нещастна.Обаче то пусто човешко любопитство, като стана и все натам ме тегли. Rolling Eyes

# 926
  • In transit
Привет на всички сладурани тук!   bouquet
Най сетне ми остана малко време да се включа и аз. За две седмици успях да изчета 10-на теми, няколко от началото и няколкото от последните. Прочетох и книгата. Започнах на 27.05 с 71кг тегло, изкарах 5 дни на протеини и свалих 4кг, 6см от талията и 3см от ханша. Много съм доволна. Принципно имам да свалям 5 кг, но повече държа на сантиметрите. Имам нужда от още 4-5см надолу да сляза. От неделя съм във втора фаза, ама него не го броя, че беше много празничен  Embarassed. Качих 2кг ( ако може да се вярва на моя кантар), но на см. не съм мръднала даже продължавам да свалям от ханша. Сега съм на режим 1/1 ... засега ми действа добре, по нататък ще реша дали ще го сменя с друг. Искам да попитам момичетата, които са пробвали варианта 2/0 как им се е отразил, тъй като основно в областа на ханша и  малко коремче имам да сваля. Отделно ходя на антицелулитни масажи и тренирам йога и пилатес 3-4 дни в седмицата. На работа се движа доста и стълби имам в изобилие.
Искам да споделя и някой мои наблюдения:
1. Относно традиционния запек в началото. Имах същия проблем, принципно вингаи ги имам когато храната ми е основно протеини. На третия ден не издържах и направих следното за закуска: 3с.л. прясно мляко 2% + 3с.л. хрупкаво мюсли на Изи и 1 чаша чист зелен чай. Резултата беше почти мигновен!
2. Относно киселите и пресни млека. Знам, че е изписано много по въпроса, но да споделя и моите наблюдения  Simple Smile. Разгледах етикетите на поне 10 вида кисели млека и установих, че единствено кисело мляко ИСКРА е натурално, т.е има най малък % въглехидрати. Всички останали бяха поне с 1.5% -2% повече въглехидрати, което значи , че имат добавено нишесте вътре. Аз лично през ударния период редувах мляко 2% с мляко 0,1% и не съм имала проблеми, т.е пак постигнах желаното. Същото важи за пресните млека, там в млека като Верея, Мей дей слагат 90% сухо мляко от което лично аз се подувам страхотно и се запичам. Всеки решава за себе си. Просто споделих с вас.  Peace
Малко дълъг стана поста, но от няколко дни все се каня да пропиша и така.  Embarassed Лек ден на всички и безпроблемно отслабване ви желая!  Heart Eyes

# 927
   Здравейте момичета.Благодаря за линка към албума.Разгледах всички снимки със затаен дъх.Поздравления,вие сте страхотни.И за какви резултати става въпрос,само!
   Плътно спазвам режима и не смятам да се отказвам до заветното 58кило.Макар ,че сега съм замръзнала на 68 и не мърдам и грам от 4-5 дни.Може ли да е защото ми дойде? Rolling Eyes
 Пак 7кг не е зле,но има още мноооого.
  Хубав ден на всички.

# 928
Привет момичета! Влизам да се обадя само  Hug

# 929
Мацки само да ви кажа за едно мое откритие,което вие сигурно знаете,но не съм го срещала в рецептите,затова реших да го пусна.Та правя си кисело мляко за пиене,слагам половин кофичка Култура и една щипка Степче ,по избор , в каната на миксера и ги разбивам.Без вода.Става точно като купежко мляко за пиене.Да ви е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт