В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 321
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 900
Благодаря Elfita  Hug аз забравих да кажа че за седемте дена имам свалени 6 кг. и искам да сваля още 11 - надявам се да успея, макар че не съм много месоядна гледам поне едното ми хранене да е месо, повече наблягам на Културата и изварата, стигам до 3 литра вода на ден, без да броя кафето и чая които пия през деня. Надявам се да съм в правилната посока  Rolling Eyes

# 901
  • София
Венерас, честито на патерица!   

Горгона Медуза, честит празник!   

Честито и на всички с минусчета    bouquet
Аз да се похваля, падна най-после пустото кило, дето го боря три седмици   newsm44

# 902
Добро утро.
Някакви луди цифри показва кантара, ще включвам май и нишестените, и сирене и кашкавал задължително всеки ден Joy Само да не рева после. Но и така не съм съгласна Crossing Arms

Халеева, радвам се, че си добре и че се разписа! Heart Eyes
Sagittarius., честит за сладкото минусче Hug
Катя, честита месечинка! Галама и на теб! Peace
Фоли Two Hearts
Цоци, Цвети, Пиле,  Татянка, Танич Hug
Ривела Heart Eyes
Татит Kissing Heart
genisi, я си драсни менюто, да видим.
Flame_jar, за да имаш успех, ще ти се наложи да наблегнеш на месото - режимът разчита и залага на чистите протеини, а те са именно там. Давай смело, аз що неща проядох, не мога да повярвам. Включително омразното ми телешко, което сега се запътвам да приведа в приличен за консумация вид.

Днес ще си спретна филмов маратон.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 10:34 от Орелия

# 903
  • гр. София
менюто ми вчера беше
закуска - палачинката с трици и кафе с подсладител
на обяд - 200 гр. пилешки пържоли от бяло месо на скара
вечеря - 200 от пиле на грил и дробчета заляти с яйца и кисело мляко ( по рецепта от форума)

През деня съм пила вода и Кола Лайт

# 904
Благодаря Elfita  Hug аз забравих да кажа че за седемте дена имам свалени 6 кг. и искам да сваля още 11 - надявам се да успея, макар че не съм много месоядна гледам поне едното ми хранене да е месо, повече наблягам на Културата и изварата, стигам до 3 литра вода на ден, без да броя кафето и чая които пия през деня. Надявам се да съм в правилната посока  Rolling Eyes

Повече месо.  Peace

# 905
Добро утро и от мен. Кате честито за свалените килца и мерси за кафето.
ЧРД на Горгона Медуза,много здраве,щастие и късмет.
Баба Яга браво,супер резултат.Пожелавам на всички да свалят барзо като теб.
Аз хямам и днес минус, но нищо.Надявам се утре вече да има.Много мерси за стимула,който ми давате.Като ви гледам резултатите направо............ Хубаво е ,че сте тук.Успех на всички и много свалени кг ви пожелавам.Лек и режимен ден от мен.Чао и целувки на всички.  bouquet

Да ми кажете в Света Троица има ли някаде трици?Тенкс.

[/

url]

[url=http://www.mamaibebe.com]

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 22:20 от kachulska

# 906
Татянка, изглеждаш чудесно, мила!  Hug А разликата е голяма.  yes
gns, честито намаление!  Hug
genisi, няма нужда от повече ударни дни, а и 10 се правят само под лекарски контрол.  Peace Минавай си от утре на ПЗ.
Flame jar, добре дошла и успех!   bouquet Триците си се ядат от 1-вия ден на режима!  Peace
Стрелец, честит 1 месец и честито намаление!  Hug
Амидала, честито намаление и на теб!  Hug
Ори,  Heart Eyes Приятно изкарване пред телевизора днес!  tv

За всички новички: Момичета, опитвайте се да ядете на често, макар и по малко. Гледайте да хапвате по нещо през 2-3 часа. Така ще ускорите метаболизма си по-лесно.  Peace

# 907
Благодаря ви момичета  Hug  bouquet много сте мили, ще ви слушам - минали сте вече по трънливия път по който аз тръгвам тепърва.
Включвам лененото семе - сутрин с киселото мляко 2 лъжици овесени трици и 1 лъжица ленено семе и повече месо!

# 908
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мимито, четеш ли ни постовете? Обсъждахме те преди нялколко страници и няколко хора ти отговориха- изключи и сиренето от менюто си, може само извара  в 1 и 2 фаза. Виж поста на ЗлаВещица от стр.42, за теб се отнася. Ако искаш напиши си подробно менюто да видим дали няма и друго непозволено Thinking!

Ето ми "менюто"-

Овесено трици с прясно мляко-3с.л.
Бъркани яйца с малко сирене(обезмаслено)-2бр.
Пилешко с подправки на фурна и две варени яйца.
Кисело мляко-около 1 кофичка
Вода към 1.5л.

newsm78 smile3516 - Ти верно ли не виждаш противоречието?
Пиша пак - СИРЕНЕ НЕ МОЖЕ, само извара!!!

Flame_jar   smile3501 страхотен резултат - добре дошла и писмено   bouquet.
Sagittarius   bouquet - честитооооооо!!! И да не задържаш повече от три дни вече  Crazy
Честити месечинки на Катя и Галама.   bouquet
Цалувки на бандата - Фоли, Ори, Ривелка, Амери, Цоци, Сънче, Лени Плд, Цвети Русимова, Славе, Нелинка, Нели, Либоффффффф, Катета, Славе, Росченка, Играчка, Червенко, Перле, Дори, Креми, Дени-Кали - обичам въ бреееееееееееее  Hug
Може и да съм забравила някой  newsm78 - ако съм   bouquet Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 10:49 от Tatitt

# 909
Радиус, Мариаид, Татянка,, благодаря ви от сърце!   bouquet
Зеленко   newsm51
Лиос 67, добре дошла! Винаги можеш да разчиташ на подкрепа в този форум, но както Ривела вече ти е казала, трябва да започнеш с нагласата, че хранителните ти навици ще се променят. Което всъщност е много хубаво. Цялото ти семейство ще започне да се храни една идея по-здравословно в бъдеще. Успех!
Катя*, честити пет месеца! Супер подарък от Кантарев.   Hug
Честит рожден ден, Горгона! Много слънце и усмивки!   bouquet
Баба Яга, честито десето кило! Доста добро темпо имаш. Браво!   bouquet
ГалаМа, честити два месеца!   bouquet
Халииииииииииииии, липсваш ми.  newsm45
Татянка, завидях ти.   Grinning
Flame Jar, триците помагат в дългосрочен план и системна употреба. Определено ще ти бъде по-леко следващите дни, но започни да пиеш чаша топла вода сутрин на гладно, включи ленено семе, подправи си салатата (ако вече си в ПЗ) с течен парафин... Не бягай и от прясното мляко, то също помага. Ако, обаче, не си посещавала "заведението" прекалено дълго, слагай свещичка, за да не задържаш повече отровите.  Peace И, както Ори вече писа, месото ти е малко. И аз не съм му фен, но задължително обядвам и вечерям месо/риба. Ще забележиш, че сваляш повече от него.
Стрелец, честита месечинка!   bouquet
Фоли   love001

Като чета третофазничките как се успокояват и чистят всичко с протеиновия четвъртък, започвам да провесвам нос - ми аз си нямам протеинов четвъртък. На всичко отгоре млеката ми са по-маслени и ям 2 плода. Голямо съм мрънкало, ама това с плодовете ме съсипва. Как може изобщо да не ги обичам, да им се не види.  Rage

УРА ЗА ТОМААААААААААААААААААААААААААААА
МОМИЧЕТА, ще си ударя г**а в тавана от кеффффффффффффффффффффффф   bouquet
Аз тая работа вече я свърших.  Mr. Green  

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 10:55 от Abrakadabra

# 910
Добро утро и от мен,
минавам да кажа ,че откакто скочих в трета съм +1кг.Заковах на 58кг. ,точно колкото ми даваше калкулатора на Дюкан и седя на тях вече няколко дена.
и аз така.
въртя се около 63, че и малко повече, а бях стигнала почти 62, той Дюкан хуб'о ми казваше 63, ама аз не, искам поне 62 Mr. Green
мисля да правя малко повече чисти протеинови дни, не ям нишестените, които се полагат, сиренето и кашкавала, само плодовете и за галите много се чудя Thinking

# 911
Привет, красавици!   bouquet
Още веднъж благодаря на всички за поздравленията, не изброявам поименно, за да не изтърва някой! И пак да кажа - ако не бяхте вие, досега да съм се отказала. Желая и на вас успехи в борбата с килограмите и много здраве и усмивки!  Hug На новите - четете много и мислете  Grinning. Аз имам още много време и килограми да бъда с вас  Crazy, но това е най-приятната част от режима.
Атракция  Hug - и снимки ще има, когато стигна до целта, търпение му е майката  Laughing Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Горгона Медузаbouquet
New Valia - добре дошла и успех! Ти не си ли кърмачка, виждам, че детенцето ти на 4 месеца? Ако кърмиш - на трета олекотена фаза  Peace И работи работата - гаранция  Wink.
Танич - успех на детенце на матурата!
genisis - давай втора - стигат 7 дни ударен  Peace Редувай 5 ПЗ/ 5 П. Пък и туй 200 гр. месо на обяд - много малко бе, хапвай повечко  Hug
Saggitarius - поздравления за месечинката, ама минус от 0,800 кг. хич не е малък  Laughing, и резултата ти за месец е  повече от добър Peace
Лек ви и отслабващ ден !  bouquet

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 11:06 от radius

# 912
Благодаря за съвета bouquet - риба поне мога да ям в неограничени количества, консерва става нали - например риба тон в собствен сос?!  newsm78

# 913
Добро утро дами!
Катя*, -Честити 5 месеца с Дюкан   bouquet
Горгона Медуза, Честит рожден ден   bouquet
Радиус, -Браво за 30-то кило! Това е геройство  Hug  bouquet
Мимито, -на 1-ва страница има полезна информация. Почти на всяка страница в темата (както и старите) се пише какво е режимно и какво не. Виж, прочети и ще ти е по-лесно да си организираш менюто за режима. Сирене, колбаси, готова кайма не може  Naughty
Прочети, виж и си организирай менюто правилно  Peace

# 914
  • софия
Медузкеееееееееееее, четсит ти рожден ден!От здраве да не се отървеш!!!

и сега с риск да ме ошамарите Embarassed, я кажете, пшеничните трици, май не са за мене, а?
трябва да са овесени Crazy
луднах, купувам нещо дето уж е за режима пък после се оказва че е това ама не точно!!!Уффф.

иначе, незнам аз ли не се меря както трябва, ама кантара показва -2.
да ви кажа честно не му вярвам, само вчера режимна и чак такъв резултат тази сутрин..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт