В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 302
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 855
принцеси, един въпрос ме мъчи
дано се намери някой разбиращ

става въпрос за мастните клетки и каква промяна има при тях

дали сега като отслабваме намалява и броят им или просто се свиват
помня, бях чела някъде, че човек имал постоянен брой мастни клетки, които се създавали до 7год възраст
чела съм също и че клетките на тялото се сменят напълно всяка година
дали това ни е надеждата да стопим мастните депа или  Thinking

# 856
Мили -Цоци,Ривелка, Орелия и всички, които  разбират преживяванията ми и съпреживяват с мен.-Благодаря! Има много истина в думичките и опита Ви.Не съм се сещала, че клин клин избива, но просто бях много притеснена и ошашавена.Ще  и дам от моите, тес а леки 0.1% и наистина искам да и помогна, да бъда до нея  във всеки момент от нейното израстване.Стискайте ми палци, за да бъда истински приятел на дъщеря ми.Колкото до мен, бях малко по - назаден план в мислите си  по отношение на режима на хранене, но не съм прегрешила,  от което сегъа съм горда от себе си.Не успях да си направя линйка, но сега ще се опитам.Благодарна съм , че Ви има, щото тук открих приятелска подкрепа- на момента, нещо, което в тези дни  е голяма ценност.  bouquet  bouquet  bouquet

# 857
  • София
УРА ЗА ТОМААААААААААААААААААААААААААААА
МОМИЧЕТА, ще си ударя г**а в тавана от кеффффффффффффффффффффффф   bouquet
Искам всички ви да поздравя с последната му песен   bouquet
Обичам вииииииииииииииииии  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Утре ще ви чета подробно  Blush  Laughing

# 858
7 неща за мазнините
Мазнини - за какво ни служат те
Защо качваме кг след отслабване

"Разгадан е целия механизъм на натрупването /липогенезата/ и разграждането /липолизата/ на триглицеридите в мастните клетки. Установено е, че на повърхността на всяка мастна клетка се съдържат два вида рецептори. Едните са антилиполитични, благоприятстващи складирането на мазнините, а другите са липолитични и стимулират липолизата. При липогенезата в мастната клетка навлизат мастни киселини и глицерол, протича процес на хидролиза и се образуват триглицериди. При липолизата се наблюдава обратното явление: триглицеридите се разграждат до мастни киселини и глицерол и се отделят от мастната клетка."

Ако някой има представа, защо не се сменя броя на дните на втората ми линийка моля да ми пише ЛС.

# 859
bermudez, Сънче, amerie Благодаря ви момичета  bouquet
Mma Ramotswe мастни клетки се премахват и създават до 25г., от тази възраст нататък организма започва да старее и само увеличава размера на клетката. Е хирурзите са му открили цаката и на този проблем, липосукция Joy Joy Joy

# 860
  • Сандански
момичета току що разгледах албума "преди и сега" - направо Ви се възхищавам. Навярно тези от вас които са постигнали успех /май-май всички сте го постигнали/ имате страхотна воля.
Но сега като видях какво се постига с тази прекрасна и не чак толкова трудна диета - ще опитам и аз. Пожелайте ми успех моля Ви - нуждая се от него. В момента тежа 77 кг - а преди година бях 65. Не знам какво се случи с мен, дали е защото имам някакъв проблем с щитовидната жлеза или просто си хапвам повече не зная. Вечно се ограничавам с яденето, спазвам всички пости, при последния преглед лекарката каза че съм добре с щитоводната жлеза. Преди седмица дъщеря ми беше абитуриентка, взех си отпуска за да се приготвим на спокойствие, от деня на бала имам всичко на всичко само три снимки с нея, тя беше много красива - но майка й .......... Не знам дали Ви се е случвало днес да носите едни панталони, лягате си вечерта и като се събудите на сутринта те вече не ви стават. Кошмарно е. Извинявайте че ви занимавах с моите проблеми. Искам сега тук пред Вас да си обещея че ще спазвам тази диета и ще Ви информирам как вървят нещата. Така като има с кого да си споделям може да ми е по-лесно. А Вие ако можете да ми помагате с вашите съвети и препоръки. Благодаря предварително.

# 861
Ори,благодаря за инфото.Някои неща ги знаех за мазнините, но не толкова задълбочено. Hug
lios_67,режима наистина е чудесен.Хубаво е да знаеш ,че е наложително да се променят хранителните навици.,за да има дълготраен ефект.Добре дошла и успех Peace

# 862
  • Сандански
благодаря   rivela
  надявам се да успея, сега наистина съм мотивирана да се променя. Още повече защото имам за стимул Вашия успех.

# 863
Спокойна вечер на всички дюканки,
 за мойте уши във студа -
сте топли ушанки!
Гут бай , щото утре рано съм на работа newsm46  sleepuu

# 864
  • София
Хааай, помните ли ме? Аз съм онази дето само прехвърча и удря рядко.

Докато не съм забравила: Хрисулка да ми прати мейл или скайп спешно.
Мили мои момичета, много ми липсвате, дано при вас всичко да е наред, а и що да не е - ако спазвате Дюки....нема начин.

Срещна ме бившият ми шеф и ми каза, че съм развалиха хубавата жена...хихихи.... Joy, ама той щот е кльощав и харесва по-пуФкавите. Другите ми разправят, че напълно съм се смалила /и на мен така ми се струва, мислех си до сега, че съм една висока и стройна мадамка/,
та така...

Честито на всички, които си имат празник / "-", РД или ИМ и всекакви такива/, прегръдки на групата,,, аааа и целувки, разбира се...
Кри]  Hug

Малеееее, забравих същественото. Третата върви пИрфекциозно, не мърдам, плюскам по график   /някой път - не/, но кЪнтЪрът е моят най-добър приятел.

Оричка, Фоличка, Ривеличка, Неличките и двете, Америчка, Гудичка, Абичка,Славичка, Перличка и цалата група [/b]    love001 
 Вчера се видяхме с Кукумявчицата, та не ми липсва толкова много. Успя да ми проясни мозъка и вдигне настроението /тя това го умее най-добре/.

# 865
Да ви питам, има ли някой, който е стирал режима за десетина дни и после е продължавал нормално. Качвал ли е през това време  newsm78  Скоро ще ходим на море и там няма как да спазвам режима и се чудя какво ще стане  ooooh!

И аз съм така, имам да свалям 5-6 кг, почнах режима преди 2 седмици, а заминавам след няколко дни. Свалих 4 кг, което си е добре, много близо до това, което исках, но се чудя дали ще ги върна. Там диета не става, all inclusive съм, и не мисля да се ограничавам изобщо, все пак това е почивката ми. Да се надяваме, че няма да качим много.   bouquet

# 866
Добро утро,

тази сутрин кафето е от мен

Радиус,
браво! 30 е много внушителна цифра!  bouquet
Танчето, огромна разлика!  Hug
Ори, мерси за полезното инфо   bouquet

Не занам какво стана newsm78, но днес Канатарев показа още 1кг надолу, доста време задържах, а сега за два дни паднаха 2 кг. Сменям линийката,  BMI под 30 голям кеф newsm68  newsm44

Колко съм разсеяна, това ми е подаръка, днес правя 5 месеца с Вас и Дюкан почерпката от мен
Пожелавам ви хубав ден!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 07:00 от Катя*

# 867
Добро утро,
Катя, Hugмерси за кафенцето и честито  двойно намаление  Peace
Халеева Hug
Успешен ден на всички Hug

# 868
Катя * , мерси за кафенцето, честито за свалените 2 кг  bouquet Hug , много е приятно да видиш два стимулиращи минуса след поредното задържане Peace
Имаме си рожденничка днес
Горгона Медуза ЧРД , много усмивки и хубави мигове ти желая  , не само през днешния ден

# 869
Привет! Имам прегрешение и искам яко да ме ударите по главата!
На гостите издържах яко - нищо не съм близнала и нищо не съм пила, приятелката ми от Канада много ме пареса и ме похвали, но после като се върнахме изядох едно блокче шоколад Бос ! Това е !
Не мога да си простя!
Нямам време , че съм на английски, пишете за Стара Загора, защото там ще има среща на Рицарките на 21-22 юни и с мъжа мисля да ходим и може някой да закараме! Пишете ми!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт