В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 314
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 885
  • Oslo,Norway
здравейте милички честит празник на всички празнуващи,аз отсъствах малко и не съм ви чела но бях мисленно с вас .обаче май някакъв проблем имах с форума и с тематане мога да ви намеря накъде сте сълуфки на всички Hug  bouquet

# 886
Добро утро!
Само се записвам!
И една снимка, да покажа 4 месеца режим, минус 13/14кг.

http://images26.snimka.bg/006005825.jpg

Ще поровя да сложа някоя от миналото лято ако успея..

http://images26.snimka.bg/006005866.jpg

Това е миналото лято, някъде, 7/8 килограма повече от сега(около 65). Тогава не бях стигнала 70 кг които бях по нова година.
 Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 09:59 от tatianka

# 887
Радиус браво  newsm20 внушителен резултат, давай напред до крайната цел  smile3521

# 888
Честит рожден ден ,Медузке.Айде таз вечер тънки мезета и тънка талийка   bouquet

Аз не съм свалила и грам,но пък съм махнала 2см. от талията.Вие кога започнахте да сваляте килограми?След колко време? newsm78

# 889
Добро утро и от мен,
минавам да кажа ,че откакто скочих в трета съм +1кг.Заковах на 58кг. ,точно колкото ми даваше калкулатора на Дюкан и седя на тях вече няколко дена.
Горгона медуза newsm59 . Да си жива,здрава и всичко най най хубаво ти пожелавам.
Честито и на всички ,който имат повод за радост днес.
Лек ден ви желая.  bouquet

# 890
След 2 седмици задържане без МЦ и без никаква причина, най-накрая свалих, и най-важното е, че паднаха 2 килца за 2 поредни дни. Резултата е след 100 дни на режима - минус 17 кг. Доволно много!

# 891
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен!

Диа   love001 newsm76 -  ти си знаеш мила! Невероятна си!

Честит рожден ден на Медузка!   bouquet

Танчетооооо, адашчеее, изпуснах ти снимките! Е може ли така сега? Прати ги на лични  Flutter Party  Praynig.

Дени-кали! Липсваше ни!   bouquet

Аз нямам с какво да се похваля днес. Ни нагоре, ни надолу, ама надявам се утре  Flutter 

Дамаянти - изглеждаш страхотно на тая снимка бре - пу пу пу   bouquet

Много спорен ден от мен  Hug Hug Hug

# 892
Мимито, четеш ли ни постовете? Обсъждахме те преди нялколко страници и няколко хора ти отговориха- изключи и сиренето от менюто си, може само извара  в 1 и 2 фаза. Виж поста на ЗлаВещица от стр.42, за теб се отнася. Ако искаш напиши си подробно менюто да видим дали няма и друго непозволено Thinking!
Татянка, супер, много си различна сега! Peace

# 893
  • гр. София
Здравейте,

Днес ми е 7-ми ден от Ударния режим и кантара не помръдва от вчера. Направо се отчайвам. При вас как беше ? Да продължавам ли с ударния ?

# 894
  • София
Привет ви  Simple Smile
Радиус, да те поздравя и аз за постигнатото - 30кг #Crazy , ти си чудесен стимул за момичетата, както и Татянка, Танчето, Венерас - изглеждате в пъти по-подмладени Wink Hug    bouquet
Катетата, бравос и на вас  Heart Eyes
Ори Heart Eyes Hug , Амери Hug Ще пребориш пустия плюс, сигурна съм, а за галите - и аз съм решила тъй, че имам плюс - преполагам, че е от предстоящия МЦ, но въпреки това е неприятно...
Добре, че саКри, Дорчестър Heart Eyes за уточненията за трета фаза, че Rolling Eyes все се изкушавам да се върна във втора/шегувам се, няма, твърде ми харесва Laughing/
Лек и режимен ден ви желая, Hug на всички, които не споменах пониково - следя ви във темата, ей! Hug
Таттит Heart Eyes
п.п.ДамаянтиИ аз се радвам за Тома Party

# 895
Добро утро и от мен Hug
Горгона медуза честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти да ти се случват само хубави неща, всичко което желаеш и то да се сбъдне и да си жива, здарва финна и прекрасна.

Успешен ден от мен на всички:)

# 896
Здравейте момичета, аз от доста време ви чета...  book само чета и нищо не правя...  dont по точно неправех! Но като видях какво показва кантара  ooooh! ... Сега от седем дена съм в първата фаза и имам вече резултати, но както може би повечето от вас знаят запека на никого не прощава... и започнах да ядам триците още в първата фаза - това проблем ли е и ще ми помогнат ли? newsm78

# 897
Мимито, четеш ли ни постовете? Обсъждахме те преди нялколко страници и няколко хора ти отговориха- изключи и сиренето от менюто си, може само извара  в 1 и 2 фаза. Виж поста на ЗлаВещица от стр.42, за теб се отнася. Ако искаш напиши си подробно менюто да видим дали няма и друго непозволено Thinking!

Ето ми "менюто"-

Овесено трици с прясно мляко-3с.л.
Бъркани яйца с малко сирене(обезмаслено)-2бр.
Пилешко с подправки на фурна и две варени яйца.
Кисело мляко-около 1 кофичка
Вода към 1.5л.

# 898
  • Пловдив
Flame_jar,триците се ядат сутрин още от първа фаза.За да си помогнеш за WC то,прибавяй към тях и една лъжица ленено семе.

Бъди посотянна и резултата няма да закъснее Mr. Green

Мимито,ядеш много малко.Трябва да имаш поне 3 стабилни яденета и на всяко от тях да има месо

# 899
Добро утро, сладурчета!
Днес ще има почерпка от мен!

В шеги и закачки се изтъркули една месечинка. Днес кантарът имаше последен за месеца шанс да ме зарадва, и познайте какво! Наистина го направи! Едно малко сладко минусче от около 0.800 кг! След като ви плаках на раменете две седмици с моето задържане, е страхотно, че нещата тръгнаха! Благодаря ви, че ме изтърпяхте, за куража и надеждата! Та за първата си месечинка си имам минус 5.800 килца сланина.Обичам вииии!!!  newsm51
Честит рожден ден на Горгона МедузаGift
Мерсаж за кафенцата Катя*, aarlinaHeart Eyes
Честито намаление на всички с такова (че вече знам колко много означават няколко грама по-малко)!
Радиус (екс Диаметър) – страхотен резултат! Баба Яга – с това темпо скоро май ще сменяш ник-а! Танчето83 – вчера не успях да те поздравя за очевадната разлика – браво, дерзай! Татянка – изглеждаш супер! Gns – разбирам те напълно и се радвам с теб за падналото килце!  smile3501
Честити месечинки – Катя, galaMa!   Gift
Добре дошли на новите! (Хе, хе, аз се броя за стара... с едномесечен стаж!)  welcome
Дамаянти – дано не съм ви разочаровала много, надявам се на следващата снимка да можеш да покажеш на мъжа си един елегантен Стрелец)  Laughing
Цоци – липсваше ни, душко! Фоли - за къде сме без твоята пръчица!  Wink
Byrne – малко късно, ама да те зачекна аз теб – защо те нямаше на срещата?  #Cussing out
На прегрешилите – сакън, недейте бе!  Twisted Evil
На инвестиращите – до днес бях с вас и знам как се чувствате! Яж и се не бой!  Peace
Мимито – ами ти започна вчера, и то със сиренце май... Що бързаш да сваляш тогава?  newsm78
Ох, дългичко ми се получи, ама ще прощавате, малко съм екзалтирана! Минус след задържане си е оправдание, нали!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 15:06 от Sagittarius.

Общи условия

Активация на акаунт