В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 422
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичета, какво е вашето количество ЯЙЦА на седмица, което консумирате?
(не питам какво казва Дюкан!)

# 691
Прекарахме чудесен ден,въпреки дъжда,който се изсипа точно преди да излезем.......... :е:,трябваше да се разходим из мола......... :е:,купихме подарък на малчо,видяхме се с приятели и така.
Аби Повече никакво пренасяне на мебели..... Naughty Heart Eyes,почивка и сън, а бебето май ще се окаже от мой та партия............... Crazy и аз съм коза........... Joy

Гуди Ще се справиш,не се вкисвай, и аз чакам утре класирането и ако ни приемат ще тръгва на ясла а аз най-вероятно на работа........ Crossing Arms,лошото при мен е,че трябва тепърва да я търся,старата ми беше чак в Банско........... ooooh!

Чудесни снимки,много сте лъчезарни момичета!  bouquet

# 692
Emi, не знам за другите, ама да кажа зе мен- гледам да не надвишавам 3 бр на ден, т.е. 21 на седмица. Струват ми се множко, но за сега нямам проблем - пу-пу.

# 693
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
mi_di излиза първа страница на снимка бг.
Като гледам ,как ми личи че съм новобранецццц.С очевидно най - овални форми съм.Добре че не станахме прави да се снимаме ,че то мен немаше да ме сбере снимката. Crazy
А дано на следващата среща вече да съм малко по ръбата.
И да кажа аз за култиристчетата.Да ви наколадя тука пред всички,как докато само кажа - "А тея младежи да не са и те за наща среща",и как всичките аааааа зяпахааа къде тях.   Mr. Green
Уж днеска неделя а пък като доде дума за младежи и никакъв свян ,то бива бива.Ама те тея момчетии  имам подозрения, че не бяха  режимни много та за това не ги прибрахме де. Инак имаше да ни чакатеееееее.. на такивзи бяха ,то ко да му хареса човек. Crazy

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 00:02 от пухчо

# 694
  • софия
Еленкаааа, Hugтуй козите сме голяма работа.Я си покажете всички рогИте,да се преброим.
Гуудииииии,ако не се появяваш поне един път седмично,щЪ рИвЪ.МЪ така шЪ рИвъ,че и в Козлодуй ще ме чуеш. ooooh!
Снимки видях,красотици,пу,пу! Heart Eyes
Водихме децата на цирк Балкански. Laughing Няма такъв цирк.Възхитена съм,ако имате възможност посетете го.Хората играят със сърце и душа. Peace
Танчеееее, Hug аз чакам да стигна 70 и после ще си подменя малко лентичката.Ще се боря за 65,щот съм лакомия. Mr. Green
Браво на теб за слизането на долната пейка,скоро че си носиш старите дрешки,виж как бързо минава времето с нас.

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 23:53 от slave

# 695
Цвети, Ори, Madiken, Цоци, rivela, krikri, М-зИленкУтУ, Sun, vani_nik, ros4enka, svetlat Благодаря ви за подкрепата момичета newsm51
Kri направих си телешкото и стана страхотно Hug. Аз нали знаеш, че от режима проядох телета и все си мислех, че готвено няма да ми хареса, ама то вкусно излезна Heart Eyes
Цоци смаляваш се БРАВО Hug, друго си е да си купиш 2-ва номера по-малки дреха Wink Mr. Green
-Fiona- честита ти 3-та фаза и успех от тук насетне  bouquet
VAVA пуснах едно гласче за малката сладурана Peace
М-зИленкУтУ лелеее страхотна си!!! Кога ще се видим да ти се порадвам Hug Hug
Дамаянти Първо да ти кажа страхотно фото си си сложила. После да ти честитя минусчето и да ти пожелая безпроблемно постигане на целта. Нали знаеш, че си ми слабост обгрижвала си ми детенцето през първите му пет дена и все като те видя стискам палци да ти вървят нещата Hug
Венерас  newsm59ЧРД на патерица
vani_nik отлична второфазничка си ни ти и настояща слаба третофазничка smile3501
Byrne честити ти нови по-малки дрешки
Sun именничка си била?! Ех, изпуснала съм те, но нищо сега честито  bouquet
Byrne не можах да те видя  newsm45, може ли пак да ги пуснеш или на лични да ми ги пратиш newsm17
Abrakadabra ЧЕСТИТО, пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и да ти се роди сладко и здравичко детенце preggo Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
slave мила, не остана до целта. Така ти се радвам, скоро влизаш в трета newsm44
Зарибената хоп и още една третофазничка на хоризонта Peace
lusinka лоша работа е с тези цигари #Cussing out..... тая тинейджърска гъзария е голяма глупост, дано да се осъзнае и да ги спре по някое време Praynig. Не се чувствай предадена, тя просто го прави за да се впише в обкръжението. Всичко с времето си и този етап ще отмине. Аз пушех от 13 близо 14г и на 18 ги отказах, реших, че е безмислено да се тровя. Дано и при теб така да се случи Praynig Praynig
Цоци дръж се жено Wink, отслабваш за да се харесваш ти. Я им тегли една .....на другите  Twisted Evil
Като ви чета как си обличате новите по-малки дрешки с такова нетърпение чакам да се намърдам в старите си малки дрешки   smile3515. Аз след наказанието от 3дни П, което си наложих и сега не мърдам Cry, че даже и две +-чета от по 200гр. имам smile3511. Лошо,лошо #Puppy dog
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА

# 696
Сега видях и снимка от бургаската среща:
Маргаритка70, Ми_ди, Sagittaruis, Пухчо, Деница17  лъчезарни и красиви Hug
Еми Hug сега се чудя newsm78 по-колко яйца хапвам на седмица.Сигурно не са много щом не са ми писнали Laughing
Цоци Whistlingструва си Laughing

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 00:02 от rivela

# 697
  • софия
Ехо, аз понеже не знам дали мога да си впиша началните данни във вашата табличка, ще ги кажа тук, а някой ако може (много моля) да ме впише там.Да се гледам отстрани.

Сега съм 68кг.
желана цел 50 , ама калкулатора на Дюкан казва 54.
Висока съм 1,55.

мисля от утре официално да се броя към вашата група-Дюканка ще ставам. Grinning

Нещо друго!? newsm78

# 698
Елена82 ама то класирането вече излезна, можеш да си го провериш на сайта Peace.
По този повод да спомена, че нас не са ни приели в ОДЗ и утре чакам да видя какво става със само яслата. Там се кандидатства по стария начин и утре ни е големия ден. СТИСКАЙТЕ НИ ПАЛЦИ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Бургазлийки страхотни сте

# 699
Славе  Hug Така е,голяма работа сме........... Mr. Green Heart EyesБраво на теб,остават ти 3 кг. ,ти ме разби,давай смело ,че не остана.......... Joy

Аз всеки ден ям поне по едно яйце,а често и по две .Старая се да не прекалявам ама не мога само с мръвки.......... Joy

Свеки каза,че взела да се притеснява за мен,много съм отслабнала направо съм се свършила ,нямало ли да спирам...... newsm78 абе то напоследък всички това ме питат.......... Confused

tan4eto83 Излезнало ама само в София,тук и на сайта и на градината няма нищо.От общината казаха,че утре ще излезе.Сякаш не можаха половин година да видят,че 31 се пада събота.Стискам палци да ви приемат!

# 700
Славе ех какви сме жените hahaha максималистки Laughing Joy. Много си права изведнъж времето си отлита, а с него и килограмите  smile3508, НЕКА ИМ  smile3513 newsm62 newsm62 newsm62

# 701
Само_минавам Hugи сега какво? ThinkingСкри  на бургаската среща Rolling Eyesи те няма на снимка  #2gunfire .На другата среща в кадър,а не зад него Heart Eyes

# 702
Бургазлийки страхотни сте
Верно са страхотни, големи сладури са, особено на живо. Чакам вече следващата среща, но с повече дюканки на нея   smile3508  newsm47
Sagittarius за задържането - погледнах си записките и установих, че 32 дни съм борила 1кило. Това е било преди месец някъде. Като е паднало обаче от тогава нямам спирка, на долу и на долу, та чак да ми се  не надява човек. Така че, горе главата и си продължавай с бодра крачка, ти си знаеш   bouquet Hug
пухчо, mi_di, denic17, маргаритка  newsm51

отслабваща вечер ви пожелавам на всички и успешна нова седмица с много минусчета   bouquet

Пп/ rivela чакам аз да си стигна до целта и тогава една снимка преди и една след и направо ще изтрепя рибата  Joy hahaha bowuu

# 703
аз забелязвам нещо лошо- от няколко дни задържам на 60,3 кг, но все пак въпреки всичко не се отчайвам, а съм с надеждата скоро да видя петичката на кантара и да се задвижа устремено на долу, продължавам си все така режимно както обикновено, въпреки опитите на хората около мен да ме повалят долу с разни нережимни храни- е, не успяват да ме изкушат

благодаря на всички за подкрепата, защото без вас предполагам, а и съм почти сигурна щеше да ми е много по-трудно   bouquet

# 704
Бургазлийки много сте лъчезарни браво момичета !!!!!!!!!!

хей Пухчо ...я не се коси ...на следващата среща ти ще си най атрактивната защото разликата при теб ще е най очеизвадна ...

Само минавам ...........другия път посмей да се криеш ...

Ривелке ...този макар и по дъртичък ...ще го гризна ...хайде и за теб  нещо за лека нощ

tan4eto83 ...благодаря за подкрепата ... от утре минавам на протеини и дано изчезнат тези две кила плюс ....дето днес ми се явиха ненадейно ..аз съм непоправим оптимист и вярвам че са от задържана вода

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 01:23 от Цоци

Общи условия

Активация на акаунт