В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 417
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро

Goodyfingerscrossed

tan4eto83,   fingerscrossed

Еми, аз имам 2 яйца дневно в кекса за закуска всеки ден (Джини, да 'илядиш   bouquet ) и затова се старая да не ям допълнително варени яйца. Обаче понякога ям бъркани за вечеря или с гювече, та ми се събират до 5 някои дни  ooooh!  Гледам да не е често, обаче. При съмнения ще почна да карам само на белтъци, но май засега няма проблеми  newsm78 Имаше момичета с алергия, но, пусто, като не помня кой точно, може би те ще споделят нещо по-интересно  newsm78

Хайде, лека да е работна седмица и fingerscrossed на всички, които чакат резултати за ясла и градина.

# 706
Добро утро на всички и приятен ден без прегрешения !!! Взимам си малко канелени бисквитки и хайде на работа. Всички дрехи ми висят и какво ще облека Thinking................

# 707
Добро утро на всички,радвам се на резултатите ви и се мотивирам да продължа.При мен статистиката  в крайна сметка е 2 свалени килограма за 7 дена ударен режим и два ПЗ. От днес почвам пак 5 П пък да видим какво ще стане.Не мога да разбера какво става по принцип лесно свалям кг. Спазвам режима стриктно,пия много вода към 2-3 литра,редовна съм в тоалетната даже в началото имах разтройство(може би от триците)По едно време бях свалила 4 кг. ,но незнайно защо качих два от тях??!

# 708
  • София

Добро утро.
Сервирам едно кафе вместо запис.   bouquet
Слънчев ден Hug

# 709
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро мили дами!  Hug
Бургазлийки, страхотни сте, искам и аз в Бургас!  Hug
Еми, на мен понякога ми се събират и по 6 яйца на ден, в момента обаче съм в почивка и не съм яла няколко дни, просто ей така.
Благодаря за кафенцата на Майка Зайка и М-зИленкУтУ, пийвам си ги с удоволствие!   bouquet

Сега да се похваля - стрелката на кантара показа някъде 62,5, което си е 63 за мен. Започва голямата борба до достигането на заветните 59 кг. А така като се гледам, май няма да се лакомя за 57, ще видим, ще помоля брат ми да ме снима да видите разликата, направо не е истина! Grinning Сега остава да сваля още някой и друг см в дупето и бедрата и ще съм супер  Laughing, ако като стигна 60 не съм свалила достатъчно там ще сменя схемата, но тепърва ще мисля как точно.

Лек, отслабващ и весел ден на всички!   bouquet

# 710
Добро утро, приятелки!
С режима е добре- пиша за вчера
- закуска -  половин кексче от трици , разбъркани с 2 лъжици извара, малко сол, диетична и ким и една трета бакпулвер, кафе без нищо
- още едно кафе без нищо и
- обяд - две пилешки пържолки на скара със сос от горчицаи кисело мляко Верея Калций и копър
- 1 твърдо сварено яйце
- кора- лайт от половин литър
- вечеря - същото като обяда  и две купички желирано кисело мляко
- една кофичка Верея Калций от тези по 300 г
- вода - супер много над 2 л
Дано милото кантарче ме зарадва!
Лек и режимен ден!

# 711
Само минавам ...........другия път посмей да се криеш ...
ам аз не съм се крила, там бях, обаче нали някой трябваше да се жертва и да държи апарата  Whistling Joy newsm47
усмихнат ден момичета   bouquet

# 712
Добро утро на всички ранобудници и поспалани!
Още ми е едно усмихнато след снощната Дюканска бургаска среща  smile3503!
Поне сега знам кой изкупува триците в този град !  newsm62

Ще почерпя по кафе

Кантарът - след малко!
Целуффки   love001

# 713
Добро утро на всички и от мен! Днес се очертава хубав, слънчев ден! Лек и отслабващ ден! Целувки за вас. Hug Hug Hug

# 714
Добро утро на всички, тази сутрин ще ви почерпя с чай за старт на седмицата:

днес вече ми е 8-ми ден от първия етап, смятам да изкарам 10 дни, но от вчера се появиха болки в ставите (рамената, таза, тази кост между коляното и глезена- незнам как се казва), та да попитам, това възможно ли е да е от режима?

# 715
Добро утро,

ммммм колко кафета М-зИленкУтУ, Майка Зайка, Sagittarius, aarlina благодаря !  bouquet

Аби, страхотно, пожелавам ти лека и красива бременност и  stork-boy stork-girl най-щастливото бебче!   bouquet
Бургазлийки много сте готини!    bouquet

и да се похваля, тази сутрин Кантарев ме зарадва с  #2gunfire 20-то свалено кило  newsm44 доволна съм.

Хубав ден на всички!

# 716
Добро утро!
Бургазлиййки - страхотни сте  yes thumbsup

Докладвам - тегло мноооого усмихващо amiiii - 57,9 hahaha Да благодаря на Дорчестър и Кри за успокоителните думи, да не се шашкам от вариации от по 2 кг. Но няма как - винаги ще треперим над килограмите си, не познвам тук присъстваща дюканка, която да не е изплакала от незаслужено повишаване на тегло.
Засега съм включила всеки ден плод, всеки ден е ПЗ, два пъти ядох сирене - от тази седмица ще го включа задължително и него /или кашкавал, ако си намеря лайт и слайс, че да мога да го контролирам като количество./ Гали не съм имала, няма и да правя скоро.
Така.
Какво да правя с хляба, като не съм любител и никога не ме е блазнел? Да го включвам ли само защото трябва?
Мисля, че Дюкан го включва в етапа за запазване на теглото, водейки се по презумпция, че хората си ядат хляб всеки ден и са се лишавали от него през 1-ви и 2-ри етап.
А аз изобщо не съм усетила липса, та сега се чудя да ям ли изобщо.
Не ми се замества следобедния изварен крем, който ми е гадже,  с филия хляб Crossing Arms Някак не му и намирам място изобщо в дневния ми режим.
И дали не мога да вкюча още една порция плодове вместо него. И баси интерпретацията на Дюкан направих, знаете, че съм стриктна и най-не обичам свободни съчинения, ама какво съм виновна, като ще съм от тези, които ще имат голям зор със запазването на тегло.

Голямо писане, голямо нещо, но като няма пред кой да разсъждавам, камо ли да споделя Sad
Желая ви успешен, светъл, креативен ден, начало на най-отслабващата седмица! lovekiss

Катя*, честито смачкано 20-то кило  bouquet

# 717
Здравейте и довиждане  Mr. Green
Няма да ме има една седмица. Успешно сваляне и целувки Heart Eyes

# 718
  • София
Добро утро!
Снощи нещо изтрещях и си организирах гала в 10 ч. вечерта  Embarassed излапах едно нещастно самотно парче торта. Резултатът днес е +1,5 кг. ГГЗ, какво да се прави. Целия май нямах нито една гала, ама нямах и желание. А снощи - без никаква причина. Е, има връзка с наближаващия МЦ, но това не е оправдание. Просто споделям и констатирам, не съм се тръшнала дори  Mr. Green. А иначе целия май нямам нито минус,  нито плюс. Което не е много окуражително, като се има пред вид, че не съм правила гали и не съм яла нишестени. Явно това ще трябва да е доживотния ми начин на хранене, ако не искам да върна килата.
Браво на Славето за поредното кило!  newsm51 Славе, обаче един съвет - не се лакоми за повече кг. Според мен - свали си до първоначалната цел (да речем до края на юни) и после юли и август, а може и септември мини в 3 фаза. Задръж малко, поогледай се и реши после искаш ли още. Не виждам къде ще сваляш още, знаеш мнението ми за нереалистичните цели. Имаш още 3 кг, а искаш още -5  #Crazy т. е -8 от този момент #Crazy newsm78 Помисли добре, да не стане някой фал. По-важно е да задържиш сваленото! Heart Eyes  bouquet
Бургазлийки, има го и при вас сияещият поглед  smile3501 smile3525 Много сте готини! smile3525 Но това не е първа бургаска среща, а втора. Само дето момичетата от първата се покриха някъде  newsm78 Баева, Фортунова, ИнкаКар, Клеми, Краси мб, Рачонка, къде сте? За сведение - 1 и 2 снимка от албума със сбирките на 10 стр.  Peace
Орелия  Hug Hug Hug Hug много се радвам!  newsm44 Да си призная, и аз преди Дюкан не съм яла хляб, никога. Но сега ми допада  newsm78 Намерих си хляб, който ми харесва, и си хапвам всеки ден по 2 филии. Слагам си по едно резенче кашкавал Гуда лайт (много е удобен, нарязан, мисля, че съм го снимала за сайта) и си го запичам за малко в МВ. Обикновено го ям за обяд или за следобедна закуска. Не качвам от него. Сън ядеше бисквити Хогаренас вместо хляб, има и други пълнозърнести бисквити, може да пробваш с тях към извареното кремче.
Кате, честито ти 20-то свалено кило!  smile3501 newsm51

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 08:45 от krikri

# 719
Добро утро мили ми Дюкеси  Hug
Честит празник http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=258144
Бургазлийки, -страхотни сте, много сте красиви .
Аби, -Честита бременност! Пожелавам ти лека и безпроблемнна да мине и да си гушнеш живо и здраво бебче  Hug  bouquet
Добре дошли на новите и честито на свалилите   bouquet  bouquet  bouquet

И аз да се похваля, имам си минусче - падна 1 килце  Mr. Green Сега ще редактирам линийката. Голям кеф беше сутринта на кантара. Качвам се с молитва за минус и какво да видя, имам минус  Joy

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 09:02 от играчка-плачка

Общи условия

Активация на акаунт