В Дюканските предели, няма невъзможности и недостижими цели - 106 тема

• 34 264
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте!
Много празнуващи ина днес - на всички newsm51 Особено на момичетата с - и месечинки!!!
Аз позациклих с моя пети кг - но съм в цикъл и само инвестирам!
Да видим после какви ще ги бера Grinning
Сваляйте и вместо мен baby_neutral

# 976
  • София
Здравейте на всички  Hug
Съжалявам, че нямам време да
наминавам по-честичко, но
в края и в началото на всеки месец
300 човека чакат от моя отдел за заплати,
та в резюме Simple Smile
Започнах диетата на 26-ти Май
Днес 03-ти Юни, след 8 дни ударен режим,
кантара показва цели  -- 7 кг.
Толкова свикнах с него, че направо си
ме е страх да премина във втория етап  Embarassed
Въпреки това днес хапнах една шопска салата
без сирене.
Ами това е  Hug
Радвам се, че благодарение на вас открих
вълшебния лек за морното ми тяло   bouquet

# 977
  • София
Добър вечер на всички   bouquet Тези дни само бременни сънувам, виждам, чувам... Какво става, светът е полудял  newsm78

evich, тука съм, бре   bouquet

tzvety roussimova, Елена82 и които ми писаха ЛС, много благодаря за успокоението. Грабваме триците ( hahaha за по-сигурно, че ако има криза и там) и айдеееее (ако стане, де  Praynig )

Abrakadabra, варди бебока и яж плодове и там каквото ти се казва (ама намерил се кой акъл да дава  Embarassed )  Hug

Надолу съм вече яхнала метлата, така че който е прочел първа страничка на темата (ама цялата), моля да пропусне, че да не се нерви излишно!

Там диета не става, all inclusive съм, и не мисля да се ограничавам изобщо, все пак това е почивката ми. Да се надяваме, че няма да качим много.

Тази нагласа е абсолютно погрешна... Момичета, вие на режим ли сте или не  newsm78 После да не ревете "Защо задържам"  #Cussing out

Мимито, момиче, колко пъти да ти напишем да го разкараш това сирене, бре  newsm78 А и храната ти е малко...  ooooh!

genisi, и твоето ядене е малко  ooooh!

Mikkey®™, мюслито не е режимно  Naughty

Вили., наистина ли си прочела книгата  newsm78 Ако не знаеш, бирата е алкохол, а алкохолът е забранен  Naughty

# 978
 Stop привет, жива съм, зна4и диетувам.  и   Embarassed дебелея, о4евидно не ям достатъ4но (сутрин трици, на обяд пържола + кисело/таратор, ве4ер изварено гюведже или мръвка+3 кафета с мляко) , ама наистина няма кога и къде- щото съм в едни комисии по цял ден - не върви някак да заизваждам бох4ите. та имам +0,5 +0,6 и са се залостили . и си плащам за минали прегрешения. та сега даже в П не мърдат #Crazy . абее вода пия 2-3л., не прегрешавам , чак ореола ми стиска. още си ходя с желатинови бонбони в джоба ако ми падне захарта, че имам такива позиви, но засега само ги нося.

ЕДНО предупреждение : ИЗВАРА ДЕЯ е с 12-14% масленост , калории 159/100г. има вкус на маргарин .  ядох та ме усъмни.

честито на празнуващите, аз ще спретвам сърца  за ве4еря.

# 979
Здравейте момичета
Перле - честити 7 месеца    bouquet
Честито и на всички с поводи за празнуване   bouquet
Аз съм доволна от всичко - външния вид, отношението на хората към мен, новите контакти и приятните моменти. Ако не беше този форум и прекрасните хора тук нямаше така лесно и приятно да се стремя към постигане на целите си. Хапвам си 6 пъти повече отколкото преди и отслабвам - какво по-хубаво от това.
Супер щастлива съм от факта, че дори и лицето ми си промени чертите и станаха по-нежни. Вече не се притеснявам да облека пола, която преди само съм гледала по витрините  Laughing .
По въпроса за безалкохолните напитки - синята слива на Дерби ми е любима.
За хората около мен също има какво да кажа - писна ми от коментари от типа "ще заприличаш на нищо", "трябва да спреш", "как може да си на диета на която не се консумират плодове" и т.н. На всичко реагирам по един начин - усмивка и си продължавам.
При положение, че се чувствам по-добре от всякога всички мнения на всякакви хора не ме интересуват. Е, хубавото е, че има и такива, които са ми близки и ми се радват много на волята която проявявам и ме подкрепят.
Най-важното е да не ви пука от никой и нищо - правете това, което ви кара да се чувствате добре.
Пожелавам ви приятна вечер и много поводи за усмивки  Grinning

Едит: реших да пробвам схема 4/3 да видя как ще ми се отрази

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 21:04 от Daanitoo

# 980
Abrakadabra ,благодаря за напомнянето,но се съобразявам с количеството на млечните продукти изобщо не знам как да си обясня какво се случва защото професията ми е такава че вечно съм по кантарите и като не съм на диета сутрин съм с 500 грама по-лека ,а сега не колкото си легна толкова се събуждам!!!

# 981
  • Торонто/София
Здравейте момичета! Започнах и аз! Въпреки че бях прятно изненадана тая сутрин от кантара - ха ха ха - даже преди да съм почнала - бях 101.8 - та това и е стартовата цифра! Леле кога съм станала такъв слон.... Embarassed Embarassed Embarassed
Дотук добре днес - зак. - 0% кисело мляко с 2 лъжици трици и една ленено семе.... 3 яйца с шунка (четох че може), и едно кафе
сега ще отивам да се наливам с вода....и още едно кафе
иначе за обяд планирам пилешко на скара и същото за вечеря а може и да е риба.... ще видим
Да ви питам някои ако знае - как е извара на анлииски? При нас тук има нещо което прилича на извара ама не съм сигурна дали е? Колко процента трябва да се изварата?
На всички свалили килца - браво на вас - пишете ми .... ако виждате че има нещо дето не трябва да се яде?
П.С. Още един въпрос - какво е П и ПЗ?Предполагам че едното е протеин другото протеин и зеленчук ама не съм съвсем сигурна...
 Във втора фаза дните на протеин редуват ли се с тези на зеленчуци - един така един иначе или първо няколко дена от едното и после от другото?

# 982
booboo's mama, речникът ми дава за извара това :curds, pot/cottage cheese.

Сега съвет от мен - през ударния етап е добре да наблегнеш на чистото месо - шуМките ги остави за по- нататък, а и надявам се знаеш, че не бива да е свинска шуМката Joy
Предположенията ти за П и ПЗ са правилни.
Втора фаза редуваш 5/5 - 5 дни П, 5 дни ПЗ.
Това е класическата схема дадена от Дюкан, нататък може и да я размърдаш като 4/3 например, но сега се придържай към тази. Peace

Благодарности на svetlat, която ми обърна внимание на линийката. Много ми се е искало да съм само до ноември в трета фаза, уви, до малко преди Коледа ще съм Tired ooooh!

# 983
  • София
      Момичета, благодаря ви за поздравленията с които ме обсипахте за моите свалени килограми.Сега влизам,за да попитам за лененото семе.Може ли и има ли смисъл да се използва несмляно/т.е. цели зрънца/,защото аз нямам как да го смеля.Знам,че ако се остави в гореща воде, то разгражда обвивката и става като желе.Това ме навежда на мисълта,че в стомаха ще му се случи същото.Обаче искам вашето мнение.Също така искам да попитам дали могат да се консумират готови пилешки кюфтета на скара.Купих си от суперета на Сточна гара такива на фирма"Тонимекс", които са изключително вкусни.Има обаче в тях Е300 и Е500,което не зная дали е нежелателно за режима.
      И на края искам да дам една информация ако някой се интересува,като моля за извинение,ако е всеизвестен факт.Овесените трици само се пакетират у нас,а ги внасят и понеже нямало редовен внос трудно се намират.Аз намерих в диетичните магазини на "Шишман" и на "Лавеле".

# 984
  • Пловдив
Готови кайми, колбаси, кюфтета, карначета, кебапчета и подобни изделия - не!  Naughty

# 985
  • В средата на времето
Здравейте дюканско воинство  bouquet  Grinning
Аз няма с какво да се похваля, но ви чета  Grinning  Hug
По-късно ще пусна малко снимки Преди и След.

# 986
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер дами!  bouquet
В края на тази тема да се похваля - днес по никое време ми щукна да се кача на кантара и той ме изненада приятно с 62!  Grinning Освен това си взех мерките и резултата е следният: тегло от началото на режима -8; см в гръдната - 8  Sad ; см в талията - 8; см в ханша - 6. Та според тези резултати май ще вляза в 3та когато стигна 60, или когато ги достигна ще сменя схемата с 2П/5ПЗ, вас ще питам как е най-добре за да достигна 58кг, ама все пак да ми останат малко цици.

# 987
baba iaga, няма абсолютно никакъв смисъл да се взима несмляно ленено семе.
Важно е да се знае, че организъмът не може да усвои Омегите(Омега-3, Омега-6 и Омега-9), ако лененото семе е цяло. Трябва да бъде счукано, смляно или каквото там си решите, важно е да бъде сцепено самото семенце, за да се извлекат от там Омегите. Иначе чисто и просто ядете трици, които не могат да се смелят от стомашно чревния тракт ПО НИКАКЪВ НАЧИН, освен това НЕ СЕ УСВОЯВАТ ОМЕГИТЕ и просто ги ядете напразно. Самите семена са много, ама изключително твърди и се мелят доста трудно.
Това съм го писала няколко пъти, да ме прощавате за повтарянето. Simple Smile

Не съм, браво  bouquet Като стигнеш ще му мислиш.

# 988
elikaragyozova: Гледах ти новите снимки - страхотно постижение!

Благодаря Hug

# 989
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Abrakadabra ,благодаря за напомнянето,но се съобразявам с количеството на млечните продукти изобщо не знам как да си обясня какво се случва защото професията ми е такава че вечно съм по кантарите и като не съм на диета сутрин съм с 500 грама по-лека ,а сега не колкото си легна толкова се събуждам!!!
MamaMia изобщо не си единствена ,така че спокойно.И аз започнах на 26.05 и аз свалих до петия ден 4 килограма,а сега тъпия ни кантар ме показва с + 2.Днеска се пусках да се ядосвам с тоя ми ти кантар.Мъжо се тегли вика съвсем е точен ти си качила. ConfusedДа съм пишела на мосю Дюкан ,че съм първия човек при който режима му давал обратен ефект  ooooh!.Смешно му е на него ама ..... на мен ми се плаче. Cry
И аз като тебе умувах дали да не махна млечните нацяло за няколко дена ,но сутрин триците са ми най - вкусни накиснати с прясно мляко.Слагам не повече от 150 грама.За сега от него няма да се откажа ,но няколко дни ще се въздържам от киселото да видим дали ще има ефект.До сега хапвах по една кофичка кисело на ден + 150 мл прясно сутрин.Планувах да направя 10 ударни ,но утре е 10 ден и вече минавам на 5П/5ПЗ. Може пък да помогне. Tired
За да докажа на мъжо че все пак има ефект се премерих и на бедрото и талията имам с по -3 см.На коляното -2 на ханша -1.Чак аз се учудих.Все пак има ефект значи, може просто да задържаме вода ,макар че аз ям много безсолно.Но се наливам с 2-3 литра вода което никога не се е случвало при мен.
Искам да попитам и ветераните ,изварата приспадат ли я от 1 кг. млечни които се полагат за деня? newsm78
Извинявам се за дългия пост, но ако някой има идея от какво може да се получи тоя голям + приемам всякакви предложения.Иначе от режима за сега поне изобщо не смятам да се отказвам.Чувствам се добре ,и ми е лесен за спазване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт