Сега съвет от мен - през ударния етап е добре да наблегнеш на чистото месо - шуМките ги остави за по- нататък, а и надявам се знаеш, че не бива да е свинска шуМката
Предположенията ти за П и ПЗ са правилни.
Втора фаза редуваш 5/5 - 5 дни П, 5 дни ПЗ.
Това е класическата схема дадена от Дюкан, нататък може и да я размърдаш като 4/3 например, но сега се придържай към тази.
Благодарности на svetlat, която ми обърна внимание на линийката. Много ми се е искало да съм само до ноември в трета фаза, уви, до малко преди Коледа ще съм
Орелия - мерси за отговора - ммм да свинска беше шунката ... не съм знаела .... значи няма да е шунка а чисто месце тия дни.... мерси много за инфото .... при нас има cottage cheese ама никога не съм мислела че е извара по скоро има нещо наречено ricotta cheese което прилича....
ако някой знае да казва....