Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 846
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Сисии, мерси за информацията  Heart Eyes  Това вече тотално реши чуденката ми за Гърция.

# 121
Сисии лаптопи колкото искаш при нас, има 2 свободни, ама на мен ще ми лиспва гушкането вечер, играта, къпането, четенето на приказки..Та затова ще ходя всеки уикенд натам.
Това, че ще й е по-добре там съм 100% сигурна и точно затова ще пробваме. Тук като стане жегата и е толкова горещо дори и в парка, да не говорим, че няма много деца и на Ния й е скучно.
Това, че ще се утрепя от път също е вярно, ама има и самолети, така че не е необходимо да пътувам с кола всеки път Simple Smile

# 122
Еххо, аз като една майка, която си зарязва детето при баба и дядо доста пъти вече, да ти кажа, че ще ти е много кофти само първия път. После се свиква. А като я чуваш, че е щастлива и ти не и липсваш ще ти е по-лесно. Аз вече също си мисля да оставя Кити пак за един месец на Павликени. Но мислим да е август това. Дано да е здрава до тогава и да не се налага да я оставяме по-рано.

# 123
  • София
Еххо аз, също като майка, която си оставя второ лято детето при бабите  и също пътувам всяка седмица(макар и на 100км) мисля, че първата седмица раздяла е най-тежка за мен. После някакси свиквам и чакам почивните дни с мисълта, че той е щастлив и спокоен там. Дори честно казано ни е мъчно с баща му, че хич дори не плаче за нас  Embarassedи  ни казва чао без проблеми, колкото  и егоистично да звучи. Не че искам да се дере от рев за нас, но все пак поне малко да покаже , че му е мъчно като си тръгваме.  Така поне съм сигурна, че се чувства добре там и съм спокойна.
Със сигурност и Ния ще се чувства прекрасно с баба си на морето.

# 124
Уиzеър летят zа двайсе лева в едната посока, другия вариант е една кола тук и една там и готово. Ама ви оборудвахме, набърzо, а? Mr. Green

# 125
... като майка, която си оставя второ лято детето при бабите  и също пътувам всяка седмица(макар и на 100км) мисля, че първата седмица раздяла е най-тежка за мен. После някакси свиквам и чакам почивните дни с мисълта, че той е щастлив и спокоен там. Дори честно казано ни е мъчно с баща му, че хич дори не плаче за нас  Embarassedи  ни казва чао без проблеми, колкото  и егоистично да звучи. Не че искам да се дере от рев за нас, но все пак поне малко да покаже , че му е мъчно като си тръгваме. 

Наблюдавала съм многократно тази сцена.
На хлапетата им е мъчно ,но не го показват - не знам защо.
После със сигурност ще пита за теб  поне няколко пъти през същия  ден и преди да заспи.

# 126
а пък моето хлапе е точно в обратната фаза- мама, мама, мама. не ме оставя да си измия зъбите дори или да се изкъпя- виси при мен в банята. да не говорим да я оставя при бабите, дори при баща си не иска да остане. и не мога да си обясня на какво се дължи това, а вече се уморих да сме залепени нон-стоп  Rolling Eyes

# 127
И аз малко добронамерено завиждам на тези, които имат възможност да си оставят децата на баби. Аз не мога и вече почти 5 години съм плътно залепена за тях (изключвам 2 уикенда, когато и двете бях при майка ми, която е в другия край на София). Честно казано имаме нужда за малко да се отлепим, но те са прекалено привързани към мен, и двете баби работят и са с малко отпуски и така.

# 128
юка, не е фаза вашето. Откак помня, все така сте.
Покрай раждането Деян ще се раздели малко с мен, още не ни се е избистрило кога точно и за колко време.  Иначе пита за баща си, но се успокоява бързо, като му кажа, че е на работа.

Виж, ние сме във фаза целувки/и близане по лицето, но това е друга тема Simple Smile/, чак ми писва понякога.

# 129
тити, вервай ми, никога не е било чудо като сега  Rolling Eyes преди поне вкъщи имах свободата да се движа спокойно, а сега е буквално залепена за крачола ми. и думата "мамо" се чува по 100 пъти в минута.

# 130
Ние изпуснахме Асамблея знаме на мира, защото валя почти цял ден, разбрах, че все пак се е състояла на закрито и сега ме е яд, че не отидохме, но утре, ако не вали ще видим закриването на Празника на Розата.
Включвам се, за да напиша, че нашите са купили на Юлиана столче, като това, което описваше еххо, но от Практикер - сгъваемо, с облегалки, с поставка за шише, чаша - тип рибарско, има си и собствено сакче. Да потвърдя, че наистина голяма игра пада с него, сама си го е избрала, със сигурност ще търся да купя и други за вилата, терасата, а и за морето, може би по-весели, че това представлява зелена жаба, хубаво е, но да има за всички къщи различни. Въобще тя обича и се радва на всякакви столчета, но от този тип са някак по-компактни, преносими и лесни за прибиране. Аз едва ли бих се сетила да й купя, макар че еххо като написа си мислех някой ден да ги погледна, а ето, че и тя сама си го избрала като Ния.

# 131
пакетирам, пакетирам, пакетирам, пакетирам. вече няма неопакован багаж. като изключим кубиците книги по рафтовете, които хабер си нямам къде бих могла да навра  Rolling Eyes добрата нивина е, че майсторите надали ще проявят интерес към кражба на непокрити с плътна опаковка литературни произведения   Mr. Green

# 132
Здравейте Simple Smile

Ето малко снимки от тържеството в яслата за 1 юни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253227
паролата е: dominika

Ади е с жълто комплектче и държи някакво синьо гумено колелце. На третата снимка е седнала на втория ред, само тя е с жълто ( това  за да я познаете).

А ето как се забавлява Ади у дома:
http://s144.photobucketнаете).com/albums/r181/didi_ilieva/?actio … rent=STA60096.flv

# 133
Май най-накрая седнах и прочетох как се публикуват снимки.  Embarassed
Имам качени в нета само от миналата година от морето. Ако искате да ни видите, може и да ги публикувам, пък и ще кача по-нови.

# 134
тц, няма. ама отивам по русенско да си поема децата, че няма кой да им бае, а като съм сама с 2те не знам до колко ще има мегдан да се включвам. освен туй, другия веекенд пак ще се върна в софия, за да боядисваме и подреждаме, тъй че може наистина да липсвам.
не знам филков как си я мисли тая, че за 5 дни стадото майстори ще приключат с електро, къртене, местенс на вик, няколко нови дограми и шпакловка. то може, всъщност - като го знам какво лудо темпо на работа налага, нищо чудно да ги накара да работят по-бързо, отколкото изобщо подозират, че е възможно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт