Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 845
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Тити, беше питала за влакчето- това, което показаха е, но искам да отбележа, че при нас интереса към него е нулев  Crossing Arms , т.е. инвестицията е крайно неоправдана! Писна ми и вече няма да купувам никакви играчки пък  Crossing Arms ще си играе с подръчни материали  Crazy

не ти вярвам. Само се заканваш. А майчето дето беше казала, че е бая пари, сетих се, че в Хиполенда има едни големи гумени животни - слон, и разни други - дето даже нищо не правят, пък са по хиляда лева. Ей на това му викам аз неоправдана инвестиция.
Можеш да го даваш под наем влака  Whistling

за хората - ти си знаеш дали да ги учиш, само да кажа, че на моята сватба се оказа, че абсолютно всички гости знаят само право хоро и диджеят искаше да се самообеси от мъка по едно време. Затова пък изненадата за мен беше - колегите на мъжа ми/за хиляден път го разказвам/ коленичили в кръг, щракат с пръсти и пляскат с ръце, и аз трябваше да танцувам фламенко в кръга. Познайте дали не го изкарах на кючек. Ми така де, как може такова издевателство......

а ако си с дълга рокля, не се вижда какви стъпки точно правиш  Peace

# 106
Милейди аз отдавна спрях да инвестирам в скъпи играчки, просто защото Ни яне им обърща внимание. Наблюдавам я с какво се занимава най-много и й купувам именно това. Да ти кажа каквото й е купено в последно време от нас или податрено по мой съвет е на страхотна почит.
- Пъзели до МАХ 30 части. Тези до 16-20 части си ги реди сама (подарени от нас, приятели и леля й)
- Магаренцето Йори (подарено от леля й)
- Мики и Мини Маус много мекички и в много компактен размер (събират се в раничката й), довлякохме ги от Щатите
- Раничка самсонайт във формата на тигърче. Обожава да си я носи когато тръгваме на път. Много държи да ни помага с багажа
- Сгъваем стол с облегалка и подлакътници от Бриколаж. Тя сама си ги избра за подарък за 1 юни и умира от кеф вече 4 ден да си седи в него.
На нищо друго не обърща грам внимание.

# 107
милейди - да, улях се. сега вече конкурирам еххо по дължина на косата. изглеждам супер смешно и странно, считам аз, макар че филков каза, че съм свежарка - много съм била младеела. не че преди не младеех, ама ай ся - няма да се хващам за думата. и каза, че си имал ново гадже. за мен шокът е голям, така че за сега няма да се снимам и пускам тук. като свикна - тогава  Peace

подаръци - докторски комплект за 1.29 лв. чудех се дали да взема по-красивият, който струваше 5 кинта, но реших първо да видя има ли интерес. голям успех пожънах  Mr. Green

бубе
- честит семеен празник. желая още много щастливи семейни мигове  Peace

# 108
привет на всички!
първо: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДИ!   bouquet

buba_katinka  - честита годишнина още много по толкова и все щастливи   Heart Eyes

sunny_777  - Ако не е тайна за коя детска градина говориш?

Ники от сряда вечерта е с много висока температура и днес и утре ще сме си в къщи. Вероятно е нещо вирусно, но много ме притесни с тези 40,22 гр. Минахме на антибиотик Cry вече е по добре, но ще пази леглото още няколко дена.

За пърсчето - голям напредък, но тъкмо я лакирах (от което тя беше супер доволна, че има лак като мен) и вдигна температура. Сега чакам да отмине, че да не я разстройвам допълнително. Но от едно мазане и вчера забелязах, че през деня търсеше бибата и почти не си сложи пръста в устата. Доста е смешна с биба, но по-добре така.

играчки - отдавна не съм купувала, последно време само книжки вземам. Към пъзели никакъв интерес не се проявява, което явно от липсата на търпение, че то трябва да седиш на едно място пет минути поне, а за нея това е мисия невъзможна. Любимото занимание последно време е да мие нещо на мивката - там може да кисне с часове....

# 109
  • София
подаръци - докторски комплект за 1.29 лв. чудех се дали да взема по-красивият, който струваше 5 кинта, но реших първо да видя има ли интерес. голям успех пожънах  Mr. Green
Ушите ми се преглеждат по 5 пъти на вечер, баща и категорично отказа да минава профилактичните прегледи  Crazy

# 110
Любими играчки  на Алекс за момента :
-малки  разноцветни  празни кофички от мляко " Данонино".
-малко шише от минерална вода,което пълни с камъчета
-поредния пъзел
и всевъзможни книжки и филмчета.
Последната й страст е "Глупавия Ханс".

# 111
Тити, ама тези чудовища там продават ли се?!?! Че и каква цена само имали..  Laughing То по- добре истински слон да му купиш на детето  ooooh! Иначе и аз не си вярвам, ама ще се опитам, че нещо прекрачихме границата на нормалното и то по моя вина  Whistling

Лекарски комплекти и прочие отдавна ги е зарязала- минаха от мода те. Сега само разиграваме сценки с принцеси нон- стоп  Tired Писнало ми е да съм Злодеида и прочие  Twisted Evil Към пъзели така и не прояви интерес, а толкова много се опитвах да я увлека с тях. Браво, че има деца, които редят толкова сложни и големи обаче!

Ето поканите, макар качеството да е наистина отвратно
http://picasaweb.google.com/milady2005/MilanoviSWedding2008?authkey=TCnusK-WBRU

# 112
хубави са  Peace
да ви дойдат всички гости, да си изкарате прекрасно, купонът да е на ниво, да си напълните къщата с наследници и пари, и младоженецът да те гледа с влажен и замъглен поглед години след като мине събитието  bowuu

# 113
диди, честит рожден ден! желая ти много здраве, щастие, любов и да си все така лъчезарна и усмихата личност!    bouquet
бубе, честит празник и на вас! да сте щастливи и много да се обичате!   bouquet
еххо, като каза раничката тигърче, искам да ти кажа, че кейти е влюбена в нея. носи я непрекъснато, вътре, на разходка, на път. любима вещ й е, още веднъж благодаря за хубавия подарък!
елспет, честити нови придобивки! както се казва- със здраве да си ги ползвате.
играчки: пристрастена е към сериите на франклин. свалила съм не знам колко сезона, епизода и въпреки това вече ги е гледала по 100 пъти. пъзели обичаше много, но вече й поомръзнаха. книжки всякакви- за четене и оцветяване. на двора: щипките за пране- прави фигури с тях, закача ги по парапета на терасата с часове; една голяма топка, с която се опитва да счупи де що има цветя и използва един голям чемшир за баскетболен кош  Crazy за големите животни играчки- баща й й купи един голям тигър, който заема половината хол, може да се седи върху него (дори и аз), бута го на земята и се гушка в него. слава богу, че му обръща внимание, защото и аз като чух цената  Close
днес подстригах кейти. справих се отлично  bowuu дори има и прическа детето. като я снимам, ще покажа.
ние сме на вълна архитекти и проекти на новата къща. главата ще ми гръмне, вече сънувам стени, квадратури.  Crazy

# 114
Ето ме и мен!  Hug
Диди, Честит Рожден Ден и от мен, макар и по-късно! Здраве и любов!   bouquet
buba_katinka, и на вас любов!   bouquet И ние вчера имахме годишнина, също 3 г.

*MILADY*, много са хубави поканите! Дано подготовката върви гладко, а финалът да е съвършен! Гледах преди време прекрасни детски обувчици за официални случаи на известни марки - магазина на Патрирха, сигурно го знаеш. Можеш да погледнеш, но предполагам тоалета на Нана вече е готов. Wink Ще чакаме още снимки!  Hug Хорото - на нашата 1-2 прави само, а и аз единствено такова мога, тропнахме колкото за традицията, Георги не, той не е по хората.

Майче, разбирам те напълно как се чувстваш с новата глава! Simple Smile Хайде като посвикнеш да пуснеш снимка да те видим!  Peace Аз моята вече я пускам, не е за мен късата коса, но пък опитах, защото отдавна исках. Много повече поддръжка иска, за да изглежда ефектно винаги. Петранче вълнува ли се от новата ти визия? Спомням си, че Юлиана разказваше на всички, че съм с прически все ме пипаше и целуваше по врата, хем не беше съвсем оголен. Simple Smile

Юка, ще чакаме да видим Кейти и аз си мислех пак да подстригваме Юлиана, но пък напоследък все на опашчица ходи и аз много я харесвам така, а и не й е жега.
Иначе и ние сме почти на вашата вълна, че даже и сънищата ни са сходни, само дето аз вече почнах да сънувам и цветове, и материали, мебели, кухни.... Simple Smile Дизайнерите действат вече, засега съм доволна, сещат се за неща, които съм убедена, че ние никога нямаше да се сетим или поне не навреме! Чертаят, рисуват, смятат.. знаех си аз, че няма да се мине без бутане на поне една стена...

Утре ще пътуваме за Казанлък за Празника на Розата, ще има и Асамблея знаме на мира.
Играчките на Юлиана - почти всички изброени от вас, с някои си играе повече, с други по-малко, други ги забравя или въобще не ги е харесвала, след това ги преоткрива. Последната играчка, с която много си играе е фотоапарат, не съм го виждала още, но майка каза, че бил сполучлив, даже визьорът бил нормален, обектив, щракал, а Юлиана го  използвала достойно със стойки на професионален фотограф, предочитала да снима пясък, цветенца..но по телефона ми каза, че ще снима нас като отидем. Аз отдавна исках да й купя, защото всъщност се справя много добре с истинския апарат и все иска да снима, но разбира се не й позволяваме много.

На 13-ти сме на юбилей на другата й баба и после си я прибираме в София. Дайте идеи за подарък - 50 г., че съм в голяма чуденка!

тити, ама то не останало! Много ти се радвам!  Hug Много ме развеселяваше напоследък с писанията си, ама все нямах време да изкоментирам.
Исках още много неща да кажа, ама ще попрекаля, но така е като не съм писала скоро..
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 22:33 от Сисии

# 115
  • Там където има любов
Диди и от мен честит рожден ден  bouquet
*MILADY* - страхотни са ви поканите пожелавам ви да си искарате страхотно и да не се претесняваш много

аз също май последно време нямам муза. все ми се спи  Confused

buba_katinka - и на вас честито да те слуша мъжа  Laughing. разбирателство и любов ви пожелавам

Sissa - става въпрос за ''Слънчо''5

# 116
Ники от сряда вечерта е с много висока температура и днес и утре ще сме си в къщи. Вероятно е нещо вирусно, но много ме притесни с тези 40,22 гр. Минахме на антибиотик Cry вече е по добре, но ще пази леглото още няколко дена.
Дано да се оправи бързо Ники, пази я много,  Rolling Eyes  да не би да е гнойна ангина? Confused

За играчките....Крис нищо не пази, всичко къса и чупи, а да седне за 5минути и да се заиграе  Shocked това и да го видя няма да го повярвам!Те щом и лелките от яслата почнаха да се оплакват, че не могат да я накарат да се концентрира! И все  пак има нещо, което я задържа на едно място и едни играчки с които спокойно си играе, а именно - кофички, лопатки и пясъчника - най-мръсната за мен игра  Confused !
sunny_777И в събота и неделя ли си на работа? Жалко, че и вас не са ви приели  Sad в детската, както и много, много други дечица останаха без такава..а като се сетя как по едно време се говореше, че вече нямало да има проблеми и недостиг на места в яслите и детските градини (май беше преди избори ня'кви  Wink ) ..... Sick

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 22:57 от nikiki

# 117
Милейди изглеждат ми много красиви поканите ви дори при това качество на снимките. Представям си колко ще се красиви на живо Simple Smile 
Майче заинтригува ме с новата си прическа. Айде снимки де, какво пък толкова.
Юка много се радва, че подаръкът ни наистина е харесал на Кейти Simple Smile
Днес заминаваме към Сливен, а утре към морето и плановете са Ния и баба й да останат там цяло лято. Честно казано ми е доста криво и не съм сигурна, че ще се случи точно така, защото много ще ми липсва хлапето. Аз ще пътувам всеки уикенд до там то е ясно, ама през седмицата без детето нещо не ми се връзва. А от друга страна там ще й е толкова добре на Ния. Тя обожава да ходи там, защото е постоянно навън, на свобода да тича и играе колкото си иска. Сега в началото 2 седмици ще са ни нагости наша приятелка с детенцето й, което е с 3-4 месеца по-голямо от Ния, така че е ще весело.
Също в началото на месеца ще започнат да пристигат и другите собственици на къщите, които имат деца и се надявам да не им е скучно.

# 118
Майче, няма такива пожелания като твоите! Благодаря от все сърце  Hug  Heart Eyes
Благодаря и на всички останали   bouquet Поканите наистина са много по- красиви от на снимките. За малкото време, което имахме мисля, че това беше най- доброто.

Еххо, много хубав план сте направили, но наистина не виждам как ще издържиш без Ния толкова време, а и от път ще се претрепеш всеки уикенд, но само ще си покаже как ще се организирате. Приятно пътуване и весело изкарване  Hug

Ние в понеделник отиваме за няколко дни до Сандански, че нещо напоследък започнах да правя някакви нервни кризи и започвам да го закъсван със сърцето....явно стресът пак е взел връх. Ама то на кой не му е много стреса- много мразя да съм такава кекава и да не издържам по- стоически. Искахме и до Гърция да отидем, но нещо не можем да отрием наистина хубав хотел. Някакви идеи да има някой ходил до Халкидики или Солун?

Сисии, приятно изкарване и на вас  Hug Подарък не съм сигурна какво да ти предложа- някаква насока поне за вкусове, че то и на 50г. жените сме си с претенции  Wink  Grinning

# 119
еххо, мисля, че на Ния ще й се отрази чудесно лятото извън мръсна София и моят съвет е да не се замисляш! Наистина на теб ще ти е трудно, но при съвременните технологии е по-лесно, Юлиана нали дълго изкара в Казанлък без нас, но всеки ден се чувахме по телефона, а вечер се гледахме на Скайпа. Оставете им един лаптоп, а ако нямате излишен в момента купете едно Асусче за 600 лв. (Asus eee) върши прекрасна работа, с вградена камера е, джобен. Майка ти ще се справи перфектно с него!

Милейди, и аз много разглеждах за Халкидики, но нищо не харесах, даже и хвалените хотели нещо не ме грабнаха - Океания, Атена Палас на Ситония. А и вчера видях, че някаква бруцелоза върлувала в Гърция - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301222.0

Хубав уикенд на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт