, т.е. инвестицията е крайно неоправдана! Писна ми и вече няма да купувам никакви играчки пък
ще си играе с подръчни материали 
не ти вярвам. Само се заканваш. А майчето дето беше казала, че е бая пари, сетих се, че в Хиполенда има едни големи гумени животни - слон, и разни други - дето даже нищо не правят, пък са по хиляда лева. Ей на това му викам аз неоправдана инвестиция.
Можеш да го даваш под наем влака
за хората - ти си знаеш дали да ги учиш, само да кажа, че на моята сватба се оказа, че абсолютно всички гости знаят само право хоро и диджеят искаше да се самообеси от мъка по едно време. Затова пък изненадата за мен беше - колегите на мъжа ми/за хиляден път го разказвам/ коленичили в кръг, щракат с пръсти и пляскат с ръце, и аз трябваше да танцувам фламенко в кръга. Познайте дали не го изкарах на кючек. Ми така де, как може такова издевателство......
а ако си с дълга рокля, не се вижда какви стъпки точно правиш

вече е по добре, но ще пази леглото още няколко дена.
Иначе и аз не си вярвам, ама ще се опитам, че нещо прекрачихме границата на нормалното и то по моя вина
Писнало ми е да съм Злодеида и прочие

Ще чакаме още снимки!
Хайде като посвикнеш да пуснеш снимка да те видим!
в детската, както и много, много други дечица останаха без такава..а като се сетя как по едно време се говореше, че вече нямало да има проблеми и недостиг на места в яслите и детските градини (май беше преди избори ня'кви