Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 737
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Gabrowo->Sofia
  Диди да почерпи днес! bouquet
Веднага!
Сердика, честито на патерица!

Аз пак съм го закъсала от към време.... за това не се вясвам тук. Иначе всички сме добре. Сега ще поразгледам какво е ставало тук...

# 91
  • София
Сега съм докопала един фотоапарат и ще ви поствам снимки, пък вие ако искайте гледайте.
Ето новата детска, прясна от неделя, малко не е на фокус, но на кого му пука.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202261&photo=13

Утре очаквайте новите дивани, които пристигат днес.

# 92
Привет,
аз също от липса на време не пиша  ooooh!
Иначе влизам да чета Wink

На патерица Честито, Сердика!!! Бъди все така лъчезарна и сладка, и най-вече здрава!

Диди, честито и от мен! Здрава, обичана и щастлива бъди!

Клара, чудесни клипчета. А Зейна е малко сладко клатещо се пате  Heart Eyes

Елспет, честита нова детска стая! Много е слънчева и весела, страшно ми харесва! Сега чакам снимки и на новите дивани  Laughing

А на мен не ми остава време да кача снимките от тържеството на Ади. Сигурно като ги кача вече няма да са ви толква интересни  Tired

# 93
честито на диди. желая здраве и обичащи я мъже! и пари, които не са свързани с последното!

при мен новото е, че а зпродължавам да се подстригвам като пълна откачалка. преди 2 дни махнах 30 санта, снощи нещо ме прихвана и отрязах още 10 - ама сама и докато косата беше вързана на оашка, вследствие на което днес трябва да отида да ме оправят, че на тила съм малко олесяла. хабер си нямам какво ще излезена финала.
другото е, че от утре започваме одисеята по ремонта. но това не е интересно.

ели - чакам дивана заедно с теб  Peace

за мебелите у нас се чудя дали ще един люлеещ се стол мека мебел ще дойде в повече, или да си оставя само един за акцент, и да продължим с филковда се гоним един друг от тоя единствен и неповторим. да разместим стаите пък ще стане ясно.

и още нещо - някой друг, освен мен, да не си обича рождение дни? подпукали са ме да си празнувам моя, че бил кръгла цифра, а аз хич не искам. не че някой може на сила да ме накара да правя нещо, което не ми е интерсно, ма се чудих аз ли съм толкоз смотана или има и други самобитни като мен  Rolling Eyes

# 94
Майче като ти чета пожеланията, чак ми се приисква да имам повод да ми честитиш нещо Simple Smile
По повод рождените дни - не че не си обичам рожедния ден, но точно тази година не ми се празнуваше и пропуснах.
Елспет много слънчева детска стая. Сигурна съм, че хлапетата много й се радват Simple Smile

# 95
Диди, честито!!! Да си много zдрава и щастлива  bouquet
Майче, раzби ме с това подстригване Grinning А рождените дни страшно много ги обичам, ако ще на 150 да ставам Wink

# 96
Честито на рожденничките !   bouquet
Да са здрави,много обичани и  все така откривателски настроени!  

Много хубави мебели , Elspet  Simple Smile
В къщи сигурно е голяма радост.
И аз искам промени  Simple Smile

# 97
  • Там където има любов
Здравейте аз вече започнах работа и хич ме няма Embarassed
ние не сме приети в детска и сега обмислям какво да правим. директорката на градината каза че нямаме шансове повече да влезем в тази градина освен ако някое семейство не се изсели а и не се знае дали ще сме ние.това с което ме успокои е че се очаква строежа на още 2 нови градини във Варна което звучи добре ама а дано Rolling Eyes
пръста и ние си го смучем и досега не съм намерила решение
за среща съм готова само кажете и ще се моля да не съм на работа че имам и дневни и нощни Sad

# 98
  • София
Хайде на диваните, тооопли дивани.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202261&photo=20

Механизма съм снимала, за всички, които ползват диваните ежедневно. Разпъва се с едно движение, възглавниците не се махат, на последната снимка се вижда как остават отдолу.

ПП Нищо лъскаво няма по него, ефекта е от светкавицата.

# 99
  • София
ЧРД Диди! Бъди много обичана, а това неизменно значи щастлива!  bouquet
Клара, очарователни са ти девойките. Аз също съм удивена колко стабилно ходи Зейна като се сетя ,че Калоян проходи на 1г и 2м newsm78
Елспет много е хубава детската. А разтягащия диван удобен ли е за спане(ежедневно)? И какъв тип е този механизъм, на ламелен ми прилича, но не съм сигурна. Въпроса с диваните  живо ме интересува понеже трябва да взема решение дали ще  имаме подобен разтегателен диван( и да спим на него всеки ден) или да  сепарирам малка спалня в края на дневната  newsm78. С интерес ще чакам впечатленията ти Wink
Успешен ден

# 100
  • София
Имам впечатления, защото моя приятелка спят на такъв диван вече една година. Като легло е доста удобно, защото е с 14 см матрак, все пак не е дюшек, както са повечето разтегаеми дивани. Лесно се разпъва. Е, не е най-удобния диван, на който съм седяла, но е поносим. Т.е. две от три задължителни условия са изпълнени.

Отчет за пръста: Сутринта Калина си смучеше пръста. Мам.а му.

Рожден ден - моят наближава и не ми се празнува

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 12:55 от Elspet

# 101
ЧРД Диди! Пожелав щастие, късмет и здраве.  bouquet
Ние днес имаме годишнина от сватбат - 3 г. И черпя.

# 102
 ЧЕстито НА Диди - здраве, щастие, късмет и послушни деца!  bouquet

Бубе - мммм , благодаря за почерпката и да се радвате на връзката си поне.....още 300 години! Laughing  bouquet

# 103
Честито на Диди!
Честита годишнина, Бубе страшни сладки си изфабрикувала  Wink

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН, ДИДИ! Много здраве, сбъднати мечти и грижовни мъже   bouquet

Бубе, честито и на вашето семейство! Все повече да се разбирате и обичате и с още един член да се сдобиете  Heart Eyes

Аз напоследък само ви чета, когато имам време, но нещо настроение за писане нямам.

Elspet, много уютна детска стая! Браво! да са ви честити всичките нови домашни попълнения и много да им се радвате.

Майче, дай снимка с новото амплоа и гледай да не се олееш, че после бавно расте косата  Wink И да ви върви по вода и по добри майстори с ремонта  Hug

Тити, беше питала за влакчето- това, което показаха е, но искам да отбележа, че при нас интереса към него е нулев  Crossing Arms , т.е. инвестицията е крайно неоправдана! Писна ми и вече няма да купувам никакви играчки пък  Crossing Arms ще си играе с подръчни материали  Crazy
Клара, момичетата ти са просто невероятни! Каката е страшно красива и нежна, а малката е образ страхотен- и как само ходи, а е толкова малка! Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

За сватбата:Снимала съм поканите, но апаратът е много дърт и снимките са  Sick Ще ги пусна по- късно все пак. Отчитам се, че вече май си имаме уредена изненада за младоженеца, само се кръстя наистина да му хареса, че съм си изсмукала от пръстите кой да поканим. Мислих за какви ли не групи и изпълнители, но ние по принцип не слушаме бг музика и там ударих на камък. За това за сега се спряхме на публична личност.
Онзи ден се опитах да си пусна диск с уроци с народни хора- е просто не е истина! Все едно съм на пет водки и три бутилки джин  Mr. Green За втори път се опитвам и пак съм като пияна катерица. Ще се излагам на сватбата яко  Twisted Evil

Отивам да работя- приятен и спорен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт