Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 727
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,
От много време не съм писала, до скоро нямах време и да чета, сега надниквам отвреме навреме. Чудя се колко много са порастнали децата. А и много от групата вече имат още едно дете или е на пъ аз много съм пропуснала.
Калоян е приет на първо желание в детска градина и днес успешно го записах само с копие от здравния картон и акта за раждане. Иначе е с памперс само през нощта, но почти всеки ден има авария, та не мога да се похваля, че се е научил. Иначе не спира да говори, млъква единствено като спи, пита за всичко и всички в големи детайли и е супер наблюдателен. Забелязва неща, които на мен в бързината ми убягват. Все още стои проблема с храненето и това ме притеснява как ще се храни в детската градина.
Това е общи линии от нас. Успешен ден Simple Smile

# 76
  • София
Здравейте.

Имам добри новини за смученето на пръста. Даум Ексола помага. Тя много искаше да се отучи, но все не успяваше да устои милата на изкушението вечер (за протокола, смучеше пръстчето само докато заспи). Снощи беше първата вечер откакто съм я отбила, в която не го смука проклетия пръст. С голяма охота позволява да я лакирам. Мисля, че този път ще успеем. За справка, ето тук се вижда, колко много са и излезли напред горните зъби.

# 77
а в крайна сметка не ни бяха необходими здравни карти и картони за записването. само дето се разкарвах до поликлиниката.

Дюдю, наскоро се сетих за вас, хубаво, че се появяваш Simple Smile като каза детайли, вчера ми направи впечатление нещо - Деян си беше захвърлил една количка на земята до вратата. Излизаме и аз по навик взимам някакви дребни играчки за чантата си, взимам и тази количка. той си игра навън с нея, после ми я даде да си я прибера в чантата....връщаме се вкъщи и той се затича до вратата, където сутринта беше същата количка и започна нещастно да я търси  ooooh! сума ти други колички наоколо, той търси точно нея!

за Даум ексола - мога да го лакирам. Обаче той напоследък се е научил да ми иска тампон за грим, и то непременно напоен с малко тоник за почистване на лице и се маже по бузите - като мен. Ако го лакирам, да не ми поиска и червилото?

# 78
Elspet - с голям интерес следя как вървят нещата с пръста. Ники също има този вреден навик и предните и зъбки според мен вече са напред (всъщност незнам, как биха били иначе newsm78). След последният ти отчет, се навих и аз да го пробвам. Довечера започвам и после ще докладвам.  Въпреки, зъбките си Калина е малка красавица - аз лично съм и голяма фенка Hug
nikiki   - вече писах че никъде не са ни приели Cry, неприятно ми е, но при този недостиг на места и толкова вече 3 годишни деца, които не са приели - несмея да се оплаквам и колкото и да ми е неприятно, поне имам още един шанс догодина.
за наблюдателностата - скоро минаваме покрай някаква кола (то постояно минаваме покрай тях) и Ники ме задърпа: "мамо, ключове, кола" и така няколко пъти, дакато нериших да и обърна внимание и тя ме заведе до една кола, на които ключовете стояха отвън на врата. После издирих собственика, който ни беше многоооо благодарен.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 14:05 от Sissa

# 79
  • София
Сисса, пробвайте непременно. Лекарството не е много скъпо, дори да го изхвърлиш. Но мисля, че ще помогне. Ох мен зъбите и много ме дразнят, яд ме хваща всеки път като се усмихне (ужасна съм).

Това, че не сте класирани сега, нищо не означава, знаеш ли колко молби са подадени на няколко места. Ето ти пример: Боян си има детска, но исках да го преместя в една по-хубава. Там сме класирани за двете свободни места: Боян и приятелката му. В последствие с моята приятелка решихме да не ги местим и днес се обадих на директорката, да и кажа, че няма да ги запишем, да се обади на родителите, които са следващи в класирането, да ги уведоми, че местата ще се освободят и така хората ще бъдат по-спокойни до септември, че детето им ще бъде предучилищна все пак.
Хайде лек ви ден, че нищо не работих днес.

# 80
здравейте
Elspet я виж каква е сладурана, на мен си ми харесва
тити много хубав отчет, тези два месеца които ти остават на мен ми бяха най-тежките, дано на теб да ти излеят бързо бързо,

ДюДю  welcome

ето ви моите принцеси
тук е патето което проходи http://s76.photobucket.com/albums/j26/pupa80/?action=view&cu … rent=MOV09046.flv
тук са и двете http://s76.photobucket.com/albums/j26/pupa80/?action=view&cu … rent=MOV09056.flv

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 15:24 от Клара

# 81
Клара  - останах с впечатление, че Зейна е доста целеустремена млада дама Heart Eyes

# 82
  • София
Здравейте!
Ние се завърнахме, нямах време да пиша, че веднага се метнахме на работа.Изкарахме страхотно , не ни се прибираше.Само дето е много ветровито, но иначе е много зелено и хубаво.Канеста полета мина нормално, на отиване Алекс спа през цялото време.Ще покажа снимки скоро.
Ние сме приети в ДГ, но на пето желание , така че ще чакаме второ класиране.Има някакви шансове да се качим по-нагоре.
И сега да помоля нещо, търсим детегледачка за Алекс, че яслата ще почива два месеца и няма да има дежурна група.Ако можете да ми препоръчате някоя жена ще съм ви много благодарна. Praynig

# 83
готово - петра е записана. на 25 юни за първи път в живота си с филков ще ходим на родителска среща  Laughing

камен строи кула от 4 кубчета. невероятно, но явно не е толкоз глупа, колкото го набеждавам,че е  Peace

клара, нур и зейна са чудесни млади мацки - лично ги видях в събота, така че не бъркам в заключенията, а клипчетата доказват 2/3ти от твърдението ми  Peace  Mr. Green

# 84
олее, второто клипче е много готино!
Зейна какво взе на прощъпулника?

# 85
majceto защо юни месец е родителската, и да знаеш че само за пари ще говорят и ще ви искат
мерси на всички за комплиментите, Зейна наистина е доста упорита и твърдоглава, не е глезана като кака си, тя взе първо питката после като я скрихме взе термометър
Браво на Камен за кубчетата, това е трудно начинание, сега сигурно с Петра ще се надпреварват кой ще построи по голяма кула от кубчета,
При нас Нур реди ли реди с много труд кули големи колкото нея и Зейна с едно движение ги разваля и Нур е съсипана,  hahaha
Бели Ружи а така като чакате следващо класиране има ли вероятност да си изгубите и това място дето са ви приели?
Аз реанимирам, преди малко се прибрахме от разходка, оставих Нур при баща и да карат новия мотор на нур, аз се прибрах с Зейна и тя заспа веднага, бях я нахранила навън и само я измих и преоблякох. Сега даже ми доскучава

# 86
Сис не, не съм прочела, що така се получи, а вие бяхте ли се записали в Дъгата(сигурно, щом си минавала от там)?
Спокойно, аз днес бях на родителска среща и се почна с темата за парите, събираха ни по 50лв. (разбира се), че няма щори да им купим! Crazy повече от час ни се обесняваше, какво няма и какво трябва да купим, а за децата почти нищо не се обсъждаше, така , че не се ядосвай, ако ви приемат другата година там - поне ще е вече обзаведено! Wink
Клара клипчетата са .... Heart Eyes..нямам какво да добавя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Даум ексол помага. Алекс  на 1 година и 6 месеца престана да си смуче пръстта ,благодарение на това мазило. Аз още тогава писах в темата .
Помага и на по -големите дечица ,защото на моя приятелка детенцето й на 5 години се отказа да си смуче пръстта,след като го мажеше редовно с Даум ексол .
Зъбките на Клара постепенно ще се върнат назад .
Захапката на  Алекс  видимо се подобри ,но ми се струва ,че  и сега предните зъби са малко по-напред, отколкото трябва,но това го виждам май само аз. Simple Smile
Може би е нужно още време.Поне я отказах от гадния навик.

# 88
  • София

Клара, чак сега видях, че Зейна е едва на 9 1/2 месеца, а как стабилно ходи  ooooh! Браво, браво.

Отчет за пръста - не сме смукали нито докато заспиваше, нито после.

# 89
Клара, честита ти ходеща красавица! Тя и Нур много рано проходи помня, а пък лъвчетата са големи живаци.
  Диди да почерпи днес! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт