Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 854
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
ъъъъ, простете невежеството ми - кой е тоя човек newsm78

# 151
йоаким льов- треньор на немския национален отбор по футбол  Heart Eyes

# 152
ясно.
до събота бях в неведение, че има европейско. тогава приятели на филков да изнасяха остатъците от дрешника ми и от тях именно разбрах каква лудост идва към мъжката част от света: изключвам са'мия филков от тая лудост, защото, слава богу, освен към рибарлъка, към нищо друго няма уклони.

сега ми хрумва да питам:
сердика, ако играят българия и германия, ти за кого ще викаш  Wink

# 153
юка, умирам си zа него Crazy Crazy Crazy
Майче, ще викам едното полувреме zа Германия, другото zа България, а в почивката ще въzдишам по Йоги Льов Blush

# 154
Сердика, готин е!  Peace Макар че съм далеч вече от футболните ми години (брат ми е футболист и гаджета съм имала футболисти  Embarassed) и не съм много наясно с подробностите около популярните, но за Льов знам, че като треньор е абсолютен любимец на феновете! Георги също не гледа особено мачове, но понякога гледаме по-важните и интересни финали.
А аз първа подхванах хомеопатията, защото си спомням, че Бубето все пишеше, че са се лутали при различни лекари, затова да опита, разбира се най-добре е да повярваш на един лекар, но за съжаление това е трудно. И не да търси в конкретното боледуване помощ от хомеопат, а по принцип, доколкото знам процесът е дълъг.

Юка, щях да ти пиша за тротинетката. Аз така и не купих от София и нашите са купили на Юлиана от Казанлък каквато намерили - някаква около 30 лв. китайска, разбира се, с 3 колела, не е изцяло пластмасова и е подходяща за по-малки деца. По-нататък ще й купим по-качествена, и аз тези, които харесвах все бяха за по-големи деца. Тази я кара и се забавлява, но не се засилва много, явно й е по-трудно да пази равновесие и управлява. Но аз като й показвам я засилвам много и тя се радва, разбира се я държа, днес останах без кръст.

Майче, успех с реконструкциите! Дано всичко стане по-план и с желан краен резултат!

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 23:26 от Сисии

# 155
  • Карлово
Една жена на 33 ви черпи!

# 156
                                                      А ЧЕСТИТА КЪСМЕТЛИЙСКА на МИККИ!  bouquet
                                       ..... нека имаш всичко което желаеш! Hug Heart Eyes

Времето във Варна наистина е ужасно влажно, ние не сме постоянно болни( пу-пу-пу), ама цяла пролет сме с тая проклета алергия, с бухането, обривите и всичките и там екстри! Бубе дано да се оправите бързо! Hug
За АБ-те и аз съм против, но когато се налага.. Tired
 за говоренето ние както сме най-най-най-зле от към него, не ми се задават въпроси "ЗАщо?" или "Ама как?" , а как ми се иска Rolling Eyes
Най-много й се кефя на Крис когато се опитва да каже "Малечка Палечка"... hahaha ...."Маячка Паячка" Joy, а после поне 10 минути вика ' Паячкееее къде си???" Laughing
 Юкаааа Все още си чакамм да ме аоториз. на Скайпа, че да ти пратя снимките, ама ти..... Whistling
 Хайде и да се похваля  newsm47, днес най-после отидох на вторичен преглед в Онкото, преглед който отлагам от септември миналата година, за един липо..нодул на гърдата, за който днес разбрах, че не расте - добрата новина, но хирурга ме скастри(типично за хирург), че трябвало да се махне, ама как не каза, та утре пак съм там, да видим какво ще каже!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 02:19 от nikiki

# 157
ЧРД!!!/много близнаци сред ноемврийките/  bouquet

# 158
микки - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА БЪДИ!

Тоз господин треньора не го знам, но симпатичен ми изглежда Wink ще взема и аз да погледам малко футбол....

# 159
Честит рожден ден, Мики! Много здраве, щастие и успехи ти желая!

Имам какво да пиша, ама нямам време. По-късно ще се включа  Wink

# 160
микки, честит рожден ден! да си жива, здрава, обичана, щастлива....!!!   bouquet
никики, как бе, аз даже те добавих в списъка с приятели. ако искаш, пусни ми пак ...аз нещо все не мога да те улуча онлайн.

# 161
Микки, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие и любов, здрави деца, послушен мъж и късмет!   bouquet

# 162
Микки, честит рожден ден! Да си жива и здрава и с много късмет!!!!

никики щом доктора ти е казал, че трябва да се маха нещо, махай го без да отлагаш да не береш ядове после. Аз така от лекарски препоръки, чаках 3 години и после свят ми се изви.

# 163
  • София
Микки, честит рожден ден. Да си жива, здрава, засмяна.

Много сме близнаците, силни сме.

# 164
  • Там където има любов
Микки честит рожден ден и от мен бъди здрава и много обичана bouquet

Общи условия

Активация на акаунт