Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 856
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Микки, честит рожден ден, какво прекрасно число!!! Желая ти zдраве, zдраве и zдраве!
А Йоги не ми го налаzвайте, че ще вzема да си го скрия Mr. Green

# 166
Днес вече имаме и афта. Сега се борим и да се мажем. Аман вече. И Т не спада.Писна ми от всичко.

# 167
а, ще го криеш, не смей  Laughing да не го сложим всички на аватарите си  Mr. Green

# 168
микки, Честит Рожден Ден и от мен, макар и в края на деня! Да си здрава, щастлива и обичана!   bouquet

# 169
Честит 33-ти РД! желая здраве, усмивки, много дни, пълни с марти-ангелски весели крясъци и здрави нерви, за да издържаш шума. и въпреки /или пък напук на/ преклонната ти възраст  Mr. Green, желая много влюбени в теб мъже /начело с благоверния/ и тук вече сериозно - красиви, женствени, усмихнати и мъдри години на зрелостта.
и понеже децата мрънкат, спирам с пожеланията и се отдавам на справедливо озаптяване на непокорните   Rolling Eyes

# 170
Ааааааааа, юкаааа, айде да си ги менкаме от време на време....

# 171
нямаш никакви проблеми   Heart Eyes

# 172
Микки, честит рожден ден и от мен. Много здраве и послушни деца.
Извинявай, че те забравих по-рано днес.
А пък аз май съм се объркала нещо. Не ми харесват чужди мъне, нещо. Sad Embarassed

# 173
  • София
Тържествено се заклевам да не пуша вече! Sick

Добро утро, де!

# 174
микки   bouquet на патерица - весели деца/може и повече от две/, здрав дух в здраво тяло  Wink

аз съм в Бургас. Не само аз, де. Трябва да инспектирам кафетата в Морската градина.

# 175
Юка що си смени хубавия ник. Не бих се наела да изпиша "синьо безвремие" ....
Елспет страхотно решение. Стискам палци да успееш. Аз направих вече 3 месеца без цигари и започвам 4-ти Simple Smile

# 176
Елспет стискам палци!Аз съм вече три години непушач и съм станала много досадна за пушачите около мен  Mr. Green

# 177
  • София
Ох аз се лигавя малко, защото и аз не пуших 4 години, докато бяха малки децата, но откакто тръгнах на работа, пуша и то все повече, вчера като видях, че съм изпушила повече от десет цигари...си казах стига  hahaha
Но вие ме подкрепяйте морално!

# 178
Elspet - и аз те подкрепям. Никога не съм пушила, но не ми пречат пушачите. Винаги обаче се включвам в подкрепа на непушенето Peace НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!

buba_katinka - как е малката???

# 179
аз пък не те подкрепям  Mr. Green в салоните за непушачи вече не можеш да намериш свободни места  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт