Ноемврийчета 2005 - 15

• 15 843
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
ЧРД, Микки! Всичко най за теб и семейството ти!  bouquet

За фантазирането - и Мини е в такъв етап. От половин година разиграва една игра. Пита ме: "Какво ме пита каката (бебето, Мечо Пух, топката, акито (!) и тн. и тн.?" и аз трябва да я питам нещо от името на това нещо, а тя ми отговаря. Прекрасен начин да завържем неангажиращ разговор!
Също така си измисля песнички или редактира вече съществуващи:
"Оранжево небето,
оранжеви дечица,
оранжеви кокошки,
оранжеви пиленца,
оранжеви петели,
оранжеви майки
оранжево звънят!"  Simple Smile

или вкарва романтика
"..леля Зелка в ъгъла се смей,
а розата червеней!"

Въобще весело е при нас. Сигурно си мислите, че по цял ден мия наакани дупета и не сте далеч от истината. Laughing С бабите достигнахме някаква точка на симбиоза и те много ми помагат.

Ето фотоси от нас:
Галка. За разлика от Мина, тя е сериозен човек. И улегнал (къмто 10 килца/77 см  на 8 месеца

Балеринки. Голяяяма любов, на моменти задушаваща! Simple Smile

Мини. Тук изглежда по-голяма някак си. Но си е едричка и тя - 15-тина килца/ 1 метър.

# 181
еххо, моментно настроение някакво  Wink много обичам лятото и ми е едно такова свободно и синьо- небе, море (ако и да е далеч, ама все ми е в главата).
вие си карайте на юка за по-кратко  Simple Smile

# 182
  • Карлово
Кукла, и децата и снимките са невероятни!

# 183
Привет и от мен!
Ние тъкмо влизаме от една разбиваща разходка в южния парк.
кукла,чудесни са ти момичетата! Heart Eyes
ЕлспетPeace
Юка, добре звучиш!

# 184
я кажете, и това ли е период: нещо изчезва временно, или пък се бави по обективни причини, и хлапето почва да реве неутешимо. Обяснявам: ще видим Х следобед/тати паркира и идва/манджата трябва да изстине и ще я изядем...... но то  блокира, не чува и реве насреща, комуникация липсва, камо ли разбиране......

# 185
кукла страхотни снимки!
тити период е и при нас се случва.
Вчера с дружни усилия са постригали косата на Ния, т.е. на някаква си черта 2 пръста под ушите. Просто не мога да си я представя. Дано изглежда прилично  Praynig

# 186
и вече втора страница чакам Доминика все пак да сподели  Wink

# 187
Добро утро  Flutter

тити, при нас такъв рев е редовен номер  Rolling Eyes Все едно спуска кепенците и нищо не влиза през ушите ....

кукла, сташно са сладки двете ти принцеси!  Heart Eyes Heart Eyes

бубе, съчувствам! И Ади от няколко дена е с кашлица, е писна ми вечееееее  Twisted Evil Предния път я влачихме почти 2 месеца  Cry

Ади задава въпроси от сорта на "какво е това" и "кой е купил това?" Обожава да си пее сама и да танцува. Напоследък е запленена от приказките за принцеси, и най-вече от Пепеляшка  Laughing Всяка вечер гледа анимация на Дисни с принцеси  Simple Smile

Сори, ако съм пропуснала някого, но вече звънят на поразия телефоните в офиса ........

Хайде хубав ден от мен  Heart Eyes Hug

# 188
Привет!
кукла - чудесни снимки!
Аз пък направих гаф - имаме една добре илюстрована книга за Спящата красавица, която случайно реших да прочета на Ники. Сега Ники е обсебена от вещицата - постояно казва, че вещицата е лоша и ни кара да я гоним от стаите. Взе да прекалява. Аз скрих книжката, но май доста късно. Отделно в яслата дойдоха малките деца и тя сега се изживява на кака. На въпроса как се казваш отговаря "Аз съм кака на 2 години". Постоянно се кара на малките деца по улицата или площадката. Въобще в едно такова настроение  е да се страхува и кара.... Добре, че големите ги клюпа, но пък те не я искат Thinking
И от мен хубав ден...

# 189
Добро утро  Grinning

От вчера никой не е писал  Rolling Eyes

Къде сте всички?

# 190
е, аз писах....

# 191

Laughing

визирах всички останали  Hug

# 192
ми чакаме те да споделиш нещо Simple Smile
аз много се забавлявах на композицията с пръчки и кръгчета във вашата ясла, символи на мъжкото и женското начала Simple Smile

открихме сезона, не посмях да се изкъпя, че ще размътя морето, а и закривам корабите, дето плуват на хоризонта.

ето ви актуална визия: http://images26.snimka.bg/006086870.jpg

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 12:27 от тити

# 193
мале, женоооо  Crazy забравила съм, явно, какво е да си с корем  Wink
извън шкембето, обаче, имаш изключително спретнат вид, така че предполагам не си подминала 10-те кила  Peace
вълнуваш ли се? по мои спомени, докато бях бременна с камбата, считах, че имам 1 дете. почти не мислех за бебето и изобщо не вярвах, че ще започна да мисля за него  Mr. Green е, сега камен изобщо не ми дава възможност да не се сетя за него или да забравя, че е в стаята - твърде е звучен и на моменти яко ме изнервя с неговите крясъци. а когато шумът като идва само от едното, докато другото кротко и тихо /преимуществено/ си се занимава с нещо си, то мога да споделя, че камбата наистина с кеф, мерак и без нито капка съжаление ще бъде натирен на ясла  Mr. Green

# 194
тити, прекрасна си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт