ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 149
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,момичета!
Инка   bouquet!

# 31
.........Той към жената: Аз не мога да говоря. Моята съпруга ще каже! ShockedНаправо се побърках...Гледах тъпо и накрая той обясни, защото жената каза, че за да ни помогне трябва да й кажем какво искаме все пак Thinking. Ама и моя след това си го изсърба де, няма да си оставя магарето в калта, макар и затъпяла Sad
Как не си го убила, не знам Laughing
Моят пък сега се опита да се пошегува с мен, ама много неуспешно. Не стига, че го изпратих със злобно съскане, ми и злобен смс му написах Crossing Arms Ама ха Close

Ралка аз съм родена на 10.07 и термина ми е тогава. Хубави хора се раждат тогава да знаеш.
И скромни Mr. Green
Изобщо раците сме хубави хора Whistling
Честита годишнина! Много, много любов и разбирателство ви пожелавам  bouquet

# 32
Добро утро и от мен!

Сисони честита годишнина,с пожелание за още много любов ,разбирателство и щастливи моменти в съвместния ви живот!И здраво и хубаво бебенце!     bouquet

Пърли добре че се е разминало всичко без последствия!И аз като се возя ме е страх от тези около нас,защото мъжът ми е много внимателен шофьор,ама знаеш ли кой ще ти се натресе!И още съм в чуденка да си слагам ли колан или не!Като пътуваме извънградско си слагам ама тук в София-не! 

Пенелопе в списание 9 месеца четох, че било направено изследване от японски учени ,според което по време на бременноста мозъка на жената се свивал с 5% на което се дължало и прословутото ни затъпяване!Еми аз вчера си влезах с гащите под душа EmbarassedТо едно че невиждам от тумбака ама и съвсем изкуфях ShockedА мъжа ми се смее и вика "Не се притеснявай Душко важното е да не излезеш навън без гащи!" Joy

# 33
Котаната е много сладка, всъщност може и котарак да е.
Пърли, моят син се роди след 10 дни преносване и беше три дни в кувьоз. Съмнявали са се за мозъчен отток, сложили са го на кислород, имал нервни движения, и за него раждането било трудно. Аз затова сега се притеснявам, че нормалното раждане е по-рисково за бебетата.
 А по отношение на разкъсванията и от тях имах, но никога не съм имала нелекувани или каквито и да е възпаления. На у-щето ни предупредиха, че трябва да искаме местна упойка при епизиотомията, но срязването става и се налага толкова спешно, че ако трябва и упойка да слагат, ще се разкъса човек съвсем.

# 34
Еми аз вчера си влезах с гащите под душа EmbarassedТо едно че невиждам от тумбака ама и съвсем изкуфях ShockedА мъжа ми се смее и вика "Не се притеснявай Душко важното е да не излезеш навън без гащи!" Joy
Е, не, това е велико rotfImao Добре, че не си се изкъпала с тях, тогава вече щеше да е лошо.

# 35
Пърли добре че се е разминало всичко без последствия!И аз като се возя ме е страх от тези около нас,защото мъжът ми е много внимателен шофьор,ама знаеш ли кой ще ти се натресе!И още съм в чуденка да си слагам ли колан или не!Като пътуваме извънградско си слагам ама тук в София-не! 

Ами в закона нали пише, че бременните не носят колан. Обаче аз като тебе само в София не нося, извънградско като караме ме е страх. Моят мъж също кара много внимателно, има книжка от '92 година и това му е първото произшествие, при което не беше виновен и той. Страх ме е от другите шофьори. В моя случай при това сравнително леко произшествие липсата на колан беше изиграла положителна роля. Обаче извън града при тези скорости... не знам... А и вече не мисля да пътуваме където и да било, така че няма да се налага да се чудя.

Не знам как бих се почувствала ако бебето ми беше отзад в кошницата при тази ситуация, сигурно щях да убия горкия младеж. Мъжът ми от известно време ми споделя, че иска да залепи стикер за бебе в колата, сега вече ще го направи със сигурност. Иска да слага стикер "спазвай дистанция" също... не знам дали тези неща ще помогнат, ама... поне да ги има!

За бебетата и кувьозите просто не ми беше ясно освен по някакви медицински показания има ли и други, за да ги слагат в кувьоз. Мерси за разясненията.

Penelope® и Душичката, много ме разсмяхте Joy

# 36
  • София
Еми аз вчера си влезах с гащите под душа EmbarassedТо едно че невиждам от тумбака ама и съвсем изкуфях ShockedА мъжа ми се смее и вика "Не се притеснявай Душко важното е да не излезеш навън без гащи!" Joy
Е, не, това е велико rotfImao Добре, че не си се изкъпала с тях, тогава вече щеше да е лошо.
Ти така си мислиш! Съквартирант на мой близък се къпеше под душа с бельото, за да не се мине да го пере отделно  smile3534 За Студентски град става дума, де Wink
За самата епизиотомия - не исках да кажа, че се налага ей така заради неизлекувани инфекции - просто те били основен фактор, влияещ върху разтегливостта на тъканите. Отделно, че може да се наложи и заради неправилно напъване и т.н. Самата епизиотомия не боли, докато се прави - само за шевовете после поставят местна упойка (лидокаин най-често), на която според акушерката от Майчин дом трябвали около 5 мин., за да подейства. Е, ако се ражда с епидурална, няма да има нужда от местна. Дано не съм написала някоя глупост, че Душичката ще ми се чуди на акъла  hahaha

Sisoni, честита ви годишнина! Още дълги години любов, разбирателство и уважение!

Penelope®, ще се научи той да не се шегува с бременната си жена!  Crossing Arms

В кола пътувам рядко, или сядам на задната седалка без колан, или на предната със - така си реших Simple Smile Един ден, като си вземем кола, задължително ще си сложа лепенка на стъклото, че в нея се вози дете. Дали обаче някой изобщо се съобразява с това  Confused

# 37
Пърли, от Джъмбо си купих пластмасова мечка, сигурно една педя е голяма и в коремчето й пише Бебе в колата. Нарочно не си слагам дете, а бебе, защото си мисля, че някой повече би се трогнал. И нарочно взех тая огромна мечка, да им се набива на очи на скапаните състезатели с купени книжки Close

# 38
Пърли, от Джъмбо си купих пластмасова мечка, сигурно една педя е голяма и в коремчето й пише Бебе в колата. Нарочно не си слагам дете, а бебе, защото си мисля, че някой повече би се трогнал. И нарочно взех тая огромна мечка, да им се набива на очи на скапаните състезатели с купени книжки Close

A вижда ли се добре като е залепена? Че аз съм виждала подобни стикери, обаче трябваше да се напъна, за да разбера какво изобразяват...

# 39
Пенелопе в списание 9 месеца четох, че било направено изследване от японски учени ,според което по време на бременноста мозъка на жената се свивал с 5% на което се дължало и прословутото ни затъпяване!

Не думай! Shocked А помниш ли дали се споменава после мозъка връща ли си тия 5% или са безвъзвратно изгубени!!!???  Joy Ето каква сметка направих веднага: ако хората и без това ползваме около 10% от възможностите на мозъка си, то след първата си бременност ми е изчезнал половината мозък hahaha, а в тази ще изгубя и останалата ми малка част!!! Joy Какво повече имаме да се чудим, момичета! Всичко е ясно! Mr. Green

# 40
Йепе, забрави, че част от мозъка изтича с кърмата. За никъде не сме, ей hahaha

Пърли, вижда се, тя е огромна. Ще я видиш на другия курс Simple Smile

# 41
за стикерите - останала съм с впечатление, че много-много автомобили имат такива лепенки отзад, повечето лепенки са стари, олющени и на практика в колата няма нито деца, нито столчета. В същото време в много коли без стикери се возят деца без столчета и без колан. Аз не бих разчитала на лепенка и знам, че и на нашата лепенка никой не би обърнал внимание. Единствено ако някой те блъсне отзад , така и така е виновен, да му я навреш в очите и да кажеш, абе кретен, ти поне лепенката не видя ли......

като говорите за затъпяване обаче, и аз имам свой срам  Wink подписах договор с един от мобилните оператори да го ползваме още една година, а трябвало обратното - да прекратя отношения с него. Става дума даже за два договора  Mr. Green

# 42
Йеппе,да пише че после се възвръщат благодарение на другите хормони Wink и даже сме били ставали по умни!Вие с децата трябва да кажете дали е вярно! newsm78

# 43
О, да, вярно е! Първата година след раждането речниковия ми запас беше сведен до 5 думи Whistling

# 44
Пенелопе в списание 9 месеца четох, че било направено изследване от японски учени ,според което по време на бременноста мозъка на жената се свивал с 5% на което се дължало и прословутото ни затъпяване!

Не думай! Shocked А помниш ли дали се споменава после мозъка връща ли си тия 5% или са безвъзвратно изгубени!!!???  Joy Ето каква сметка направих веднага: ако хората и без това ползваме около 10% от възможностите на мозъка си, то след първата си бременност ми е изчезнал половината мозък hahaha, а в тази ще изгубя и останалата ми малка част!!! Joy Какво повече имаме да се чудим, момичета! Всичко е ясно! Mr. Green

#CrazyОлелеллеййй Joy hahaha то си имало и научно обяснение! Joy
Аз си мисля, че са безвъзвратно загубени smile3532 smile3532
Душичката, с гащи се къпе! smile3532
Олелеле Тити, сега те прочетох smile3532

КАто че ли към края на бременността се проявяват симптомите, а? Или сега започнахме да си признаваме, че много фалове станаха и то няма друго за споделяне Joy...Отдавна не съм се смяла така!
Ами аз пък си слагам колан Embarassed newsm03.

Момичета, наистина не се бях смяла така отдавна! Благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт