ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 173
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Някой има ли намерение да си купува шампоана против падане на косата след раждане? Rolling Eyes

Моята коса нещо загуби блясък, а след като родя искам и да се боядисам пак руса, дали да не го взема да подхраня косата отсега?

# 106
  • София
jollity   Ааааа, никакви такива свободни изпълнения. съжалявам ама му е дошло време да порасне Crazy Аз ако съм ще го изям с парцалите #Cussing out Моя мъж ми предложи, ако аз не ходя на море, той да отидел с малкия Mr. Green Ако знаеш каква му дръпнах Mr. Green
Няма такива филми при нас. Аз не съм тръгнала да се шматкам по дискотеки, нали Naughty
аааааа, лигльовци. Цял живот искат да ги глези някой Crossing Arms

# 107
14 юли ,30 год.,първа бременност

# 108
  • София
14 юли ,30 год.,първа бременност

Регистрирай се първо, защото може да не е свободен този ник Peace

# 109
Разгледах снимчиците...е много сладки неща и тази булка много готина бее  Wink
комбинацията на синьото и зеленото много ми харесва, а и съм на мнение, че за бебенце по- шарено е супер Simple Smile

jollity, въобще не си мисли, че си прекалила, но те момичетата много добре са ти казали...

NBM, аз от известно време използвам шампоам против косопад на Ducray , защото сезонния такъм не ме пропусна и смятам след раждането пак да го използвам  Peace

# 110
  • София
Някой има ли намерение да си купува шампоана против падане на косата след раждане? Rolling Eyes

Моята коса нещо загуби блясък, а след като родя искам и да се боядисам пак руса, дали да не го взема да подхраня косата отсега?

Еми, тя така и така ще подне излишната като се нормализират хормоните newsm78
Аз често си правя домашни маски Wink

# 111
Мисля, че на хормонална основа имате халюцинации Laughing Нито сме се сърдили, още по-малко сме се джавкали, а се шегувахме, при това доста успешно. И не си говорихме за ЧЛЕНОВЕ (хаха, сетих се за "дружката" на Весито  Joy), а за мъжки и женски род на думите. Личи си, че не внимавате, доста сте разсеянки smile3533

Много харесвам да гледам хубави булки Simple Smile

Сисони, по тоя повод, честита годишнина!   bouquet

Jollity, аз съм ЗА личната свобода по принцип, но точно в този случй мисля, че е доста неподходяща идея... Първите дни на вашето бебе... и той на море. Не ми се връзва картинката да си призная. Но не се връзвай толкова, явно и той е изглупял покрай бременността  Laughing

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 16:46 от Pea®ly

# 112

Само тези снимки имам,скоро ще си направя още и ще ги кача в албумчето.Веднага щом ги кача ще ви пиша,за да знаете Grinning
Забравих да спомена, че на първата снимка съм в 7-ми месец,а на останалите в осми.

# 113
Добре дошли на новите мами  bouquet Zori 77 регистрирай се първо.
Сисони честита годишнина!Пожелавам ти още дълги години семеен живот и много любов newsm51
Донка радвам се,че съм те вдъхновила,симпатиите са взаимни Heart Eyes
Джоли ако не ти е приятно да си сама,сподели го със съпруга си,той ще те разбере,само да ти споделя,че ние ходим на палатки лятото за седмица и това лято мъжът ми ще отиде с Катето,а аз с бебока,но там където са палатките не е много далече около 30 км и ще се прибират през ден.И те ще са доволни и аз мисля,че ще ми е спокойно.Вярвам,че ще намерите решение Hug

# 114
Сисони, честита годишнина и от мен   bouquet извинявай, че забравих преди малко  Embarassed

ir, много готина пупа, а ти хубавееш покрай нея  Laughing  Hug

# 115
  • София
За правописа ... Аз винаги съм държала много на това и в училище винаги съм била перфектна Peace Обаче като погледна на последък какви ги пиша #Crazy брейййй чак съм се чудила елементарни думи как се пишат ooooh! Незнам защо изтъпях така-сигурно от нечетенето на книги Thinking
А  да се оправдая, че клавиатурата ми е отврат, с изтрити букви/п,р,л,б,н,/ ей тия не се виждат и все ги налучквам. И като натисна за голяма буква и не ми я маркира въобще Crossing Arms А и ми се случва като пиша да натискам съседна буква- ама не ми се ходи на лекар, че ще ми сложат диагноза Mr. Green

Та да си кажа, че не съм толкова тъпа, колкото звуча hahaha Mr. Green Случва се.

# 116
Сисони, честита годишнина и от мен   bouquet извинявай, че забравих преди малко  Embarassed

ir, много готина пупа, а ти хубавееш покрай нея  Laughing  Hug

Благодаря

# 117
  • София
Да кажа нещо тъпо  Blush Днес за първи път пробвах ежедневните превръзки Дискриит Shocked Имам чувството  ,че съм минала един век напред Mr. Green тънки като лепенка,, не се отлепват  Whistling абе супер. Е това вече си  ежедневна превръзка Peace

# 118
ir, много сладки снимки.
Само това остава - да почна да обяснявам на Пърли за запетайките. Rolling Eyes Ако мнооого държи - ще и ги обясня безплатно, Winkама не вярвам да седне и да чете правилата. Laughing
Вярно, че в интернет човек няма как човек да следи стриктно за правопис, но мисля, че въпроса беше по-специално за правоговор и Пърли беше права, защото смисълът на думите е двуяк. Едното е прах(мръсотия), а другото прах за пране. Wink
Бухтичка, страхотни неща!!!Аз си мислех, че съм се оляла с покупките, ама ти ме биеш с бройката на бодитата! Wink Laughing Най - много ми харесаха хавлийките и лигавниците.

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 17:34 от nip1977

# 119
ние ходим на палатки лятото за седмица и това лято мъжът ми ще отиде с Катето,а аз с бебока,но там където са палатките не е много далече около 30 км и ще се прибират през ден.И те ще са доволни и аз мисля,че ще ми е спокойно.Вярвам,че ще намерите решение Hug

Баси якото.
Едва ли ще има море за мен тази година.

Общи условия

Активация на акаунт