ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 164
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето ме и мен най-накрая днес.
Направих си първите покупки за бебето днес newsm68 Намерихме магазина на "Даяна и Ники" и като цяло от там си пазарувах.Купих си комплект за изписване,хавлийка,ританки,шап4ица,лигавници и боди.После биберони и термометър.По-късно или утре ще ги снимам и аз да се изфукам най-накрая Laughing След това ходихме до Джъмбо...ами не останах кой знае колко о4арована,за бебо нищо не си купих,само за баткото,за рожденният му ден.А пък този паркинг и тези огромни надписи и на средата на булеварда да ги напишат,ние с моя мъж пак няма да ги видим hahahaТо обикаляне падна къде да паркираме и накрая на паркинга на Била паркирахме и като стигнахме до Джъмбо-хоп изненада-ПАРКИНГ hahaha Какво да ви обяснявам,заспала работа.Днес и бебока беше много активен,явно усещаше,4е за него се пазарува и не спря да се 4екне,4ек мъж ми го потупваше да се усмири Grinning Ама и много хълца бе,при вас така ли е? newsm78 Много 4есто го усещам като едно такова ритми4но подска4ане или по4укване,незнам как да го обясня.

А този трик с 4ерешовите костилки обезателно ще го изпробвам,защото като се сетя с баткото какво друсане беше по нощите...матрака от едната страна е продънен Laughing Освен ако имаме пак този проблем да го продъним и от другата страна и после за боклука Mr. Green

Колкото до детската стая,аз някак не мога новородено бебе да го сложа сами4ко да спи...,сега ще се опитваме да отделяме баткото,а бебо при нас,пък после ще го изместим при баткото.Тогава,мисля,4е ще е по-лесно,пък знам ли.. newsm78

# 181
Хехе, не знаех това с черешовите костилки. Аз от хокейстките в колежа научих подобен трик - чорап с ориз  Grinning Ако се наложи топъл компрес - чорапът в микровълновата; ако се наложи студен - чорапът във фризера  Wink

# 182
Освен това ми се иска да го натиря да направи какво ли не по апартамента, че има сума ти неща за довършване, ама той иска да се сертифицира за нещо и има и за изпит да чете... Не знам дали ще успея да го изтормозя днес и утре, а се дразня много от недовършените неща (включително и от моите).
А как ти се струва да те оставят сама за 45 дни, бременна в осмия месец, с хиляда неща за дооправяне по апартамента, за да ходим във Франция да се сертифицираме Crazy Много учени мъже сме взели, шъ знайш, твърде учени, бих казала ooooh! Секцията в хола не успяхме да поръчаме, нямаме табуретки, в банята трябва да се сменя силикона, щото този мухлясва, нямаме едно огледало вкъщи, за статята на детето се купува разклонител от два месеца и т.н., и т.н. Сладурче е моят мъж, налиииии Mr. Green

знам за какво говориш  Mr. Green разликата е, че моят няма да е във Франция и просто ще си бачка от морето, и не 45 дни, а докато се обадя, че раждам. Освен това известно време ще съм без кола/не че ако днес бях сама с нея, щях да успея да си прибера изпадналата резервна гума  Stop /, освен това ме чакат такива ремонтни подробности не като купуване на разклонители/ха, нищо по-лесно от това/, а източване и ремонт на нов неизправен бойлер, за който от фирмата не щат и да чуят, прекарване на интернет, който никой не иска да ни прекара там и всекидневни молитви електроуредите да са вързани правилно.

маслата на икаров не миришат.

джолити, това е крайно интересно.

# 183
julie.k, нашият хол е в подобни цветове. Ще снимам новите ни пердета и ще ти пратя снимка. Ако ти харесат ще ти обясня от къде да си поръчаш. На мен също ми бяха проблем пердетата, но намерих перфектния магазин. Laughing
Aelia, радвам се, че ти е удобна 10 поликлиника. Ако искаш ще те заведа при д-р Каменова, ако пък ти е по-удобно - ще ти дам телефоните и. Остави я управителката, тя не е редовна. #Crazy
Сакси, това много ми прилича на алергията, която има сестра ми. От няколко дни не спира да киха, тече и носът, а очите и са като на вампир. Това е всяка пролет от две години насам. Дадоха и някакви капки и спрей за нос, но сега е на работа, като се върне ще я питам как се казват. Много и помагат. Но все пак отиди на лекар, не е хубаво самолекуването.

# 184
Днес много заспало в темата, но по-добре, че нямаше да смогна да прочета всичко Simple Smile
Аз бях пак в Джъмбо, но за пръв път на спокойствие го разгледах, бях без мъж и дете. Климатиците им работеха и се дишаше. Купих си боклуци общо взето(диадемки за мен, джапанки - ура, вече имам два чифта "обувки" в които ми влизат краката и подаръци на малкия за утре), за бебето нищо, но поне разгледах абсолютно всичко. Откарах към 2 часа вътре, добре, че нямах много пари. Но утре ще се върна...с мъжа ми Laughing Много се преуморих от ходене(не само в магазина, преди това бяхме с малкия навън) и сега ме боли корема. Полежах, но не ме свърта в леглото, нямам удобна поза просто Crossing Arms
Реших да редувам Лиотон и Репарил, че Репарил много вече не ми действа. Е, ако го пренебрегна и не се намажа, става ужас някакъв. Хем надуто, хем болезнено. Та един ден Лиотон ще плескам, един ден Репарил.

# 185
  • Варна
Ходих на разходка аз.. Grinning Добре си беше ,почерпах се пастичка даже да не заслабна..Мойто мъж ми купи цвете - ей така без причина- дето все сама стоя каза- компенсира, много мило ми стана  Heart Eyes Crazy
Ами така де, както е казала Белинда, със или без детска стая все едно първите 2-3 години май.. поне за тези с 1-во бебе  Mr. Green После ще видим, нека първо се стигне до там та тогава да умуваме и да обзавеждаме  Crazy Живот и здраве .. Hug всичко се нарежда мир да има..

# 186
  • София
Дуци,то и ние откарахме близо 2 4аса в Джъмбо,но не можах да огледам абсолютно вси4ко,то и мъж ми даваше зор де,но и на касите беше лудница.По едно време се питах,защо то4но събота избрах да излизаме..

# 187
Аз бях пак в Джъмбо, но за пръв път на спокойствие го разгледах, бях без мъж и дете.

Ха и аз така. Даже ми се стори, че те видях. Ти ме попита дали можеш да минеш, че аз зяпах дрешките и бях заела доста място. След като се отместих те мернах с периферното /понеже толкова се бях вглабила в гледането, че нищо друго не виждах/ и чак сигурно след 5 минути се запитах това не е ли Дуци? Понеже не съм физиономистка, а и те мернах само за малко /не можах хубаво да те огледам Mr. Green/ реших като се прибера да те питам дали си била ти.
Аз бях в Джъмбо за подарък на племенницата на мъжа ми, та голямо зяпане и гледане падна. Сто часа не мога да реша какво да взема, но накрая избрах. Ако трябваше да взема всичко, което ми хареса като дрешки незнам колко пари трябваше да оставя. Такива сладурски неща имаше за момиченца. За моето бебе обаче нищо не взех. Единия размер ми се струват малки, другия големи..... Като се роди ще видим.

# 188
Христуш, имаше много бременни и се питах няма ли някой от нашите. Може и Руми да съм видяла Simple Smile
А ти не носеше ли чорапки за новородено?
Бях с бял панталон и цикламена блуза.

# 189
  • София
Аз си бах взела 4орапки за новородено,но сигурно не съм била единствена Wink

# 190
Видях една бременна, която си ги носеше в ръцете Simple Smile
Абе ще излезе, че сме се видяли всички, ама не сме се познали Mr. Green
Уф, утре дано не вали, че ще опропасти празника Crossing Arms Ние ще ходим в Коколандия в Борисовата градина.
Плюс това и аз имам празник, не само детето. Една част от мен не иска да порастне. И няма Crossing Arms Вие чувствате ли го като ваш празник?

# 191
  • Варна
Една част от мен не иска да порастне. И няма Crossing Arms Вие чувствате ли го като ваш празник?

абсолютно, даже от днес започнах да обикалям сладкарниците .. Embarassed Mr. Green

# 192
Явно Руми е била или поне не съм била аз. Аз като търся нещо да купувам толкова се зазяпвам, че нищо друго не виждам. След като вече взех каквото съм избрала видях, че имало и други хора в магазина. Явно си била ти, но други бременни не видях. Аз бях с червена рокля и ти ме помоли да се разминем. Незнам дали се е виждало, че съм бременна защото бях с корема към дрехите. Другия път като ходя ще пиша, че тръгвам и ако има желаещи да се срещнем. Както бях без детето щяхме да се помотаме заедно на спокойствие.

# 193
Мами, нещо се пртесних в 33 г.с. съм ама нещо много ниско усещам бебето да се движи дори видимо видях как ме повдига почти на свивката на кръка CryТова май не е нормално въпреки ,че лежа по цял ден.... болка не усещам, но.....???????

# 194
  • София
Ronky, то там долу ако са му крачетата, няма да хукне да излиза... нали трябва първо да се обърне. Понякога и на мен ми се е струвало, че ниско го усещам.. За по-сигурно питай доктора си, но според мен излишно се тревожиш.

Някой знае ли дали утре в ХИПОЛЕНД ще има някакво намаление или е само слух???

Общи условия

Активация на акаунт