ЮЛСКИ бебчета 08 (тема 57)

• 13 149
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Та ако има някоя друга мама която си няма компания да свирка да отидем заедно. Sunglasses

Whistling

Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета baloni

# 211
Честит празник на всички Hug

Тази сутрин си дадох сметка още колко време имам до термин ooooh! Сега започвате да влизате в 9-ти тези, дето сте в началото, но моят термин е 23-ти юли... Е, малко по-рано ще съм, заради секциото и все пак Rolling Eyes Вече ми е ясно защо толкова тежко става бебеносенето накрая - за да не ни е страх от раждането и да искаме по-бързо да се отървем Mr. Green

Инка, май и Емзи ме беше питала за тези декорации, но съм изкуфяла и забравих да отговоря. Аз не знам дали съм ги показвала, явно съм.
tooth Чак изкуфяла не си, но си малко разсеяна. Емзи също беше в магазина, като си ги купи.

А за експото, аз миналата година ходих, но не бях очарована. Тази пак ще намина, за всеки случай.
Сега казват, че ще е много по-различно от миналата година. Тогава е било с друга цел.
Аз също ходих.

# 212
А за експото, аз миналата година ходих, но не бях очарована. Тази пак ще намина, за всеки случай.
Елен, като си ходила миналата година, дали имаш спомен Вис Виталис да са присъствали?

# 213
Джолити, тогава нищо не се продаваше, беше просто изложение.
Аз не помня дали ги е имало, но то като не продават нищо, май няма значение за теб Thinking

# 214

tooth Чак изкуфяла не си, но си малко разсеяна. Емзи също беше в магазина, като си ги купи.

Мноого смешно. Ха-ха. За Емзи знам, че беше в магазина с мен (и после ме пита в една тема), но Инка не е била с мен в магазина, пък ме пита за тях. Значи има вероятност да съм ги показала?!

# 215
С лице към възглавницата ли стана?
Извинявай, ако съм те загегнала нещо с по-горния си пост Peace

# 216
Логично, обаче пробвах да си остана цял ден у дома. Същото. Симптомите ги има само вечер...  ooooh! Благодаря много на всички за загрижеността, дано на друг не се случва. Не е най-лошото, но е достатъчно неприятно.

Какъв ви е матрака? Ако е от по-старите (повечето с вълнени части вътре) може да са се завъдили гадинки - те предизвикват също алергии Confused

# 217
С лице към възглавницата ли стана?
Извинявай, ако съм те загегнала нещо с по-горния си пост Peace

Ми ти винаги ме засягаш, аз затова все се заяждам с теб, не си ли забелязала? Не знам направо как те търпя... ама съдба.  Joy

Ще ходите ли към Борисовата?

# 218
Ще ходите ли към Борисовата?
Пикла.
Да, чакам моите да станат. А аз уж изключвам компа всеки момент и не мога да се откъсна нещо Crazy

Майра, как си? Минаха ли ти неразположенията?
Моята пикла снощи щеше да излезе през корема, чак се замислих това шутове или контракции са, защото и самия корем ме болеше(никога не съм имала контракции). Но после ми мина, слава Богу.

# 219
Еееееееее каква съм и аз....

Честит празник на всички дечица  Party Time Tada babydust7 А и на техните родители запазили поне малко детство в себе си

# 220
Добро утро, ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ малки, големи и най-големи деца!
Ние в Шумен ще ходим на първия фестивал на хвърчилата. Заредили сме се с такива и ще участваме. Да видим какво ще се получи smile3535
Пърли, и на мен ми беше много мъчно за котето, с което се разделихме, но няма как. Вече с тия бебета ще виждаме около нас само микроби, бактерии и всякакви застрашаващи ги неща. Дано са по-малко! WinkА моят батко за първи юни май ме изненада с разболяване. Sad

# 221
Хм, Дуци, мислех, че Еспото е и за пазаруване  ooooh! Ама ще го чекна.

Астарта, докараха ли ти нещата от Данет в петък както бяха обещали?

# 222
Аз писах, но май не си видяла. Миналата година е било с друга идея и за това нямаше за пазар. Един вид само да се представят или да се запознаят по м/у си търговците. Тази година организаторите са други, всичко е различно и мисля, че ще има възможност и да се пазарува. Все пак не съм сигурна 100%

# 223
  • София
Извинявам се за разсеяността, но съм пропуснала. Какво има в Борисовата градина?

# 224
  • София
Jollity, много фини пердета, харесват ми! Simple Smile Проблемът ми е най-вече цветът, установих, че жълтеникав, който си мислех, че ще е добре, няма да върви у нас (понеже имам една бледожълта покривка, като я сложих на масата - злеее) Simple Smile Нип, ще се радвам много да покажеш и твоите пердета, благодаря ти!  Peace

И на мен ми се ходи на експото, но и аз не знам доколко наистина ще може да се пазарува оттам  newsm78 Ето тук има доста подробна информация, но е предназначена повече за изложителите. Jollity, NBM и всички други, които се навият - и аз бих дошла, предпочитам петък.

Пърли, дано котката ви бързо се адаптира! Със сигурност ще й липсвате, но и това, което писа за новото място, ми прозвуча добре.

Деница70, пусни после снимки от празника на хвърчилата, ако правите! В Шумен и околностите има много интересни празници и фестивали, майка ми е от Шумен. В момента баба ми и дядо ми живеят в едно шуменско село, Салманово, там пък празник на динята имат в края на август!

Общи условия

Активация на акаунт