Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 280
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро на всички!
Аз днес съм си вкъщи,бъбречето ми поотмина,но реших да не рискувам да ходя на работа.Мисля да си отделя целия ден за себе си -маски,нокти и т.н.Беби вчера много бушуваше,сигурно усещаше милото,че мама я боли нещо.
Нинка,Зори,съжалявам за изтънелия състав на пловдивската среща,трябва да се организираме пак когато ви е удобно.Вчера беше хубаво за среща,хладничко,ама....Сега ще погледна снимките.Мисля после и аз да метна няколко в албумчето.
Крисси,моите съболезнования.И моята баба почина миналата година,много ми беше мъчно.Запали една свещичка за прабаба си и ще ти поолекне.Такъв е живота!
Добре дошли на новите мами!Честито на новооженените!
Момичета с кисти на яйчниците,и аз имах.Много ме бяха ошашкали докторите,казваха ,че не мога да забременея,измисляха какви ли не лечения.Но откак забременях ми изчезнаха.Много се бях отчаяла,но човек трябва да мисли позитивно.Сега ме наболява долу вдясно и се притеснявам да не е някой апендисит Weary

# 136
  • София
Здравейте!

Инче, ще чакаме да разказваш как е минало. Аз съм утре и почвам и аз да се вълнувам и притеснявам.

За пазаруването съм на моменти - понякога неудържимо ми се иска да купя нещо, друг път си казвам, че има страшно много време.
И аз ще ходя на изложението, но още не знам кога. Искаше ми се да е преди събота/недля, за да няма толкова хора, но пък съм на работа.

Днес сутринта ходих да ми вземат кръв. После ходих до ІІІ градска да си запиша час за фетална ехокардиография. Имам час за 16 юни.

Снощи като си лежах бебебто много риташе. Голяма серия от ритници удари. И както си лежах ме споходи една контракция - втвърди ми се корема и после отшумя.

Мегче, наистина много сте преживели. Вече само хубави неща да се случват.

# 137
  • София
Добро утро сладурки  Grinning
Криси,моите съболезнования,потъгувай,няма как да мине без това.Но не се затваряй в себе си в никакъв случай. Продължавай да четеш и пишеш тук,ние ще те подкрепяме  Hug
Инче,успех на прегледа  Hug аз съм в петък и нямам никакво търпение вече.
Мегче,радвам се че всичко е наред при вас и честити розови гащи  Hug
Таня,добре дошла  Grinning
А пък аз не усещам бебчо от 2 дни и много се притеснявам. Дано всичко да е наред.
Хайде,приятен ден засега,отивам да добавя в списъчето новините  Hug

# 138
  • София
Мегче, съжалявам за всичко, което се е наложило да преживееш, но най-важното е че сте добре. Повече недей да отсъстваш от форумчето че да не те мислим. Честита госпожица! Simple Smile Ще си правите женско царство.

Инче, стискам палци прегледа при Марков да мине приятно и незабравимо. И да разказваш после Peace

Аз снощи едва заспах, сутринта се излюпих в 6,30 но по едно време към 9 реших да подремна и за мой късмет един клиент ми се обади и ме събуди Rolling Eyes Сигурно и днес ще се забавлявам със серийките на Сексът и града.

Трикси, абе на теб не ти ли казаха да полежаваш заради контракциите? Аз дори из къщи се страхувам да се напрягам да не си докарам някоя беля. Моя магнезий го намалиха на 3х1 (каза че не иска от сега да ми увеличава дозата, незнам защо) и ще го пия още десетина дни.

Miss Fairy, нямам идея но апандесита не е ли в ляво newsm78

Сисилия, и аз вчера почти не го усещах, но преи седмия месец ми казаха че е нормално да не го усещаш всеки ден. Спокойно да не побъркаш бебока! Тук някой беше споделил, че е имал същите притеснения и на прегледа се оказало, че бебо е завъртян към гърба и затова не се усещал.

# 139
Благодаря ви момичета за подкрепата, надявам се само на хубави неща от тук нататък... В понеделник имам час за Марков и ще видим той какво ще каже....
Гледам, че говорите за витамините и фолиевата киселина - аз витамини не пия, но пък ми увеличиха фолиевата киселина - 3 пъти по две (това заради таласемията, де). Забравих да допълня, че успях да отида и на консултация с хематолог, заради анемията ми, между всичките други доктори... Simple Smile. Добре, че мама дойде миналата седмица да ме отмени поне в гледането на дъщеря ми...

# 140
Здравейте пак днес. 
Alliss 3 за съжаление още не съм решила къде ще раждам. Спряла съм се на окръжна или на новата на Пенков(там изражда моята лекарка). Дени родих в окръжна бях доволна от екипа, но не и от условията. Сега и направиха ремонт и казаха че добре. До скоро само там имаше някакъв специален кувеоз, сега чух че го има и в новата болница, но не съм сигурна. Искам да проверя преди да реша и тогава пак ще ти пиша. Аз лично мисля, че щом си решила да раждаш в Сливен и лекарката да е от тук. Но разбрах,че доста от Ямболските мами идват в Сливен да раждат. Ако с друго мога да помогна............

[/color]

# 141
Здравйте!
Съжалявам за срещата- на мен ми се наложи да пътувам  на един конгрес и ме нямаше за 3 дни .Беше непредвидено и досадно...
.Не съм ви чела,но сега ще го направя,на бърз прочит разбрах за нашата среща ,че е била  в тесен кръг.Другия път вече ще стане както трябва.
Крисси ,съжалявам за загубата ти  Sad
Отивам да ви чета писанията...

# 142
  • София
mylili, на мен лекарите ми казаха да лежа повече заради контракциите! Спокойствие, почивка, положителни емоции, никакъв стрес и леки разходки но не по жегата, че имам и много ниско кръвно! Освен Секса и града можеш да си свалиш и Отчаяни съпруги, аз съм им голям фен, толкова са ми забавни, но съм изгледала и четирите сезона!Сега си пускам 13та и 14та серия на Изгубени!
Свършихме няколко полезни неща с бебка навън и сега се отдавам на лежане на дивана и гледане на филмчета!

# 143
Здравейте Simple Smile Аз полудявам от работа Sad Сядам да чета вече за 5ти път и все ме прекъсват. Нещо много напрежение ми става в офиса, ама за почивка не смея и да си помисля. Освен това съм притеснена ужасно, че не усещам все още съвсем нищо.

# 144
mimisofia - ако толкова се притесняваш, по-добре си наприви консултация с лекаря ти. Аз самата започнах да го усещам от скоро, нищо че ми е за втори път. Първото си дете усетих доста по-рано от второто. Притеснението само ти вреди, казвам ти го от личен опит. Почивай повече и мисли положително. За да го усетиш трябва да си спокойна и починала.

# 145
  • Варна
Сисилия, аз също два дена не усещах бебо и го изхитрих като пих една чаша Кола. След Кола винаги рита по-буйно. Laughing

# 146
  • София
Здравейте, мили момичета!

Включвам се да пожелая на Инка много късмет на прегледа при д-р Марков.
Инче, сигурна съм, че ще е незабравимо преживяване за теб и съпруга ти.
Чакаме с нетърпение подробен разказ като се върнеш!

Трикси, добре си си дошла. Явно сега трябва по-кротко и спокойно да се живее  Simple Smile
А и сега си имаме друг приоритет. Нали? Позивни мисли и глезкане ти пожелавам от сърце!

На Мегче, честито за хубавите новини! Предполагам, че напрежението и притеснението е било ужасно! ... Честити розови гащи и здраво бебе!

Искам да питам момичетата, които си записват час за фетална ехокардиография в Трета градска, може ли по телефона или само на място записват?
Благодаря ви!

Хубав ден!
И положителни емоции!

# 147
tanyaz доктора ми не иска да ме прегледа. Пробвах се миналата седмица. Каза че ме бил гледал скоро и нямало нужда. Според него съм си много добре.

# 148
mimisofia, щом доктора е казал, не се притеснявай. Другия вариант е да отидеш и на друг лекар, но пък това си е допълнително напрежение. Трябва повече спокойствие.

Днес две колежки имат рожден ден и се наядох порядъчно, не като за двама, а и за вас буквално... та се чудя Марков довечера какво ще гледа, бебе  или корем пълен с манджа  hahaha

Честито за розовите гащи!

# 149
  • Варна
Инче, манджата е по-нагоре, така че споко. Laughing hahaha

Общи условия

Активация на акаунт