Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 285
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
На мен Марков ми каза че шийката на матката ми е безкрайно дълга hahaha и тогава му казах че съм се притеснявала за това защото разликата между двете бременности е малка и все пак вдигам детето а той ми обясни че за скъсяването на шийката играят роля много неща и никоя жена не е абортирала защото си е гушкала детето Simple SmileКаза че щом първия път всичко е било безпроблемно няма защо да се притеснявам Peace
Аз тъкмо се радвах че мъжо ми е почивка утре а то се оказа че след ЖК щял да ходи на работа ама поне проблема с отпуската се реши Joy
Може да се видим с варненските мами юли Wink

# 121
Здравейте октомврийки.Отдавна не съм писала,но си ви навестявам.
tryxy радвам се,че с бебка сте добре  Hug
крисси мойте съболезнования миличка  Cry
Аз да се похваля,че бебо си ме ритка много активно вече  Crazy,а пък в по късните седмици не ми се мисли  ooooh!.
Аз мисля тая седмица да отскоча до Jumbo-много си го обичам този магазин.но досега не съм ходила в българския вариант само в гръцкия ,но мисля,че ще е същия.За сега не мисля да прибързвам с покупките на бебо има още време,но знам ли може да се изкуша  Rolling Eyes

# 122
Здравейте и от мен.Да кажа за Пловдивската среща бяхме само 2 мами.Аз и Зори.Криси и Мис са извинени, ами другите две мами които обещаха да дойдат Никози и Веси Crossing ArmsБеше приятна среща хапнахме пици с биричка, поговорихме си за отглеждането на децата защото Зори има вече една малка госпожица и така.Качваме снимки пък макар и само на двете ни.Аз си качвам и моето тумбаче в албумчето за нашите коремчета.
Цвети честито, много любов и разбирателство ви пожелавам.
Добре дошла отново на Трикси, почивай си никак не е скучно даже, аз не работя и засега се чувствам екстра, почивам си ,разхождам се .
За витамините нищо не ми изписа моя доктор, каза сега е сезона на плодовете и зеленчуците и не е необходимо да се тапчем с химии.
Надявам се следващия път Пловдивските мами да се саберем в пълен състав ние сме само 6.
Хубава вечер сладурки.

# 123
Ха добър вечер  Grinning
Да Пловдивската среща мина в тесен кръг, но приятно.
Мислех сега да кача снимките ама изведнъж страшно ми се доспа и ми се иска веднага да си полегна,та ще оставя за утре.
Утре малката ми е първи ден на ясла и много се вълнувам как ще мине...
лека нощ   bouquet

# 124
Добро утро мамчета.
Днес времето обещава да е приятно за разходки и мисля да се възползваме поне до обед,че после може да стане много задушно.
На работещите пожелавам лека работа,а на другите които мятат крачоли да  бъдат внимателни  в тия жеги.
Хайде явно спите още .после ще ви навестя пак Peace
  bouquet

# 125
Добро утро мамчета.  Hug

Да се отчета и аз: обиколката на коремчето ми е 84 см (в легнало положение).
Пия хип натал и когато се сетя, взимам магнерот и зимафлуор за зъбките.
Чувствам се прекрасно, а и изследванията са ми добри.

Цвети пожелавам ти най-голямото щастие на света.   bouquet

Криси приеми и моите съболезнования.

Пак да попитам някоя от Вас ще ходи ли на изложението в края на седмицата?

# 126
Добро утро, мамчета!

Криси, моите съболезнования Sad 
TTsvetySS, Честито! Много любов и разбирателство ви пожелавам през целия ви съвместен живот!  bouquet

r_adi, аз по  всяка вероятност ще ходя на изложението, на 95 % съм сигурна, но не знам дали събота или неделя, че трябва и с други хора да се съобразя

# 127
И  аз се включвам макар и със закъснение. Термина ми е на 22.10.2008. Бременна съм за 2 път и още не зная какво ще е бебето. Аз съм от Сливен и се надявам и други октомврийски мами от Сливен да ми пишат.

# 128
Добро утро и от мен!

Крисс, моите съболезнования, мила.  Sad

tanyaz, добре дошла при нас   bouquet

Момичета днес имам час при Марков, моля ви стискайте палци всичко да мине нормално, защото цяла нощ не съм спала от притеснение, едно дали всичко ще е наред, едно че все както ми се случва или да ме претрупват или даме връщат от преглед.

Снощи докато гледахме Мюзик айдъла и бебчо така си тактуваше с музиката, и по едно време така се разшава, че ми попремести коремчето, появиха се едни вълнички. И аз на всяко ритниче съответно подскачам, а мъжо вика ми ти сега щом така скачаш на тези малки ударчета, после няма да мога да те сваля от полюлея  hahaha. Викам му, че е от радост, че усещам бебчо, а не от болка))))

# 129
tanyaz, добре дошла!   bouquet

ina.gg
, Стискам палци днес прегледът при Марков да мине добре и всичко да е наред. Не се притеснявай, той няма да претупа работата, много е внимателен и обяснява подробно за всичко.

# 130
Добро утро и от мен! Доста работа имам, та по-рядко се вметвам. Много се радвам, че Трикси е добре. Сигурна съм, че ти е скучно в къщи миличка, но по-добре да си спокойна, че си направила необходимото за бебка.
Искам и аз да се оплача от черешопреяждането  hahaha. Чудех се известно време защо така ми натежава и прилошава, докато забелязах, че е след злоупотреба с въпросните плодове  Embarassed. А като ви прочетох, вече бях убедена в причината и вкарвам ограничения  Laughing.
И мен бебо често ме подритва, особено вечер като полегна да почивам, направо е в екстаз и почва едно бушуване....
Много сте сладки, пловдивски мами и въобще всичките мами са сладурани, папката с коремите е страхотна  Hug. Аз за жалост все още не мога да слагам снимки, мъжо обеща да купи каквото трябва тия дни, ама обещанието не е като правенето  Sad. А съм сигурна, че стария кабел той го изгуби   #2gunfire
Крисси, съболезнования
Добре дошла Таня, май други майчета от Сливен нямаме, но аз съм от Ямбол, все е нещо  Hug. Тъкмо ще ми помогнеш надявам се в избора на болница, смятам в Сливен да раждам  Peace
Инче, стискам палци!
Лек и прохладен ден на всички!

# 131
Много ви благодаря момичета  Hug Heart Eyes Днес е погребението и реших да не ходя.Искам да я запомня каквато си беше... Cry

Инче, всичко ще е наред и ще си много щастлива след прегледа Hug

Цвети, честито  bouquet Много щастие и любов!

Сега нямам сили да ви изчета...до скоро

# 132
здравейте мами Hug
Крисси приеми и моите съболезнования
Цвети честито  bouquetжелая ви много щастие, любов и разбирателство Hug
Ина стискам ти палци Peace и не се притеснявай излишно, всичко ще бъде наред newsm10
Таня добре дошла Hug леко бременеене  bouquet
лек, спокоен и весел ден на всички Hug

# 133
  • София
Добро утро, сладурки! Аз сега ставам от сън, голямо спане му ударих  Embarassed
Инче, снощи си мислех, че днес е часът ти при Марков, ще останеш очарована сигурна съм! Ще те чакаме да пишеш след прегледа!  Hug
Крисси, не се разстройвай, миличка, знам, че е много трудно, но всяка твоя емоция се отразяа на бебо!  Hug
Таня, добре дошла в октомврииските редици!
r_adi, аз също мисля да ходя на изложението, но не знам кой ден точно,сега нали имам много свободно време за запълване  Embarassed
Приятен ден, аз отивам на разходка, после ще се включа пак!

# 134
   Привет, момичета!
   Не съм се включвала от около две седмици, ама колко неща ми се случиха за това малко време... и положителни и отрицателни.... първо, дъщеря ми изкара варицела, което си го очаквах, защото в групата й в градината имаше от началото на месеца детенце с варицела. Хубавото е, че аз съм я карала като малка, та поне за мен няма опасност. Не мина много леко, доста пъпки имаше, но поне не я сърбяха много.... Излезе ми резултата от БХС, който хич не беше добър, та се наложи една извънредна ФМ при д-р Димитрова, за което много й благодаря - взе ме веднага, без да имам час, но бях толкова притеснена, че не можех да мисля за нищо друго. Няма да ви разказвам как сме били тримата - аз, мъжа ми и дъщеря ми с пъпките, те двамата в колата ме чакат, а аз по доктори, просто нямаше кой да ми я гледа, а и всичко стана много набързо... тя ме успокои, че всичко е наред, но пък и двамата с проф. Кременски бяха на мнение, че е по-добре, най-малко за мое успокоение, да си направя амниоцентеза... Е, направих си миналия понеделник........ Вчера си взех резултата всичко е наред и си чакаме второ момиченце, може да ме включите с розова поличка, но за име още е рано да се каже...
   А освен това миналия вторник и дъщеря ми имаше рожден ден  smile3510  bigdance2, успяхме сред тези емоции дори и да празнуваме...  Heart Eyes
   Но поне се радвам, че всичко мина и резултатите са добри... Пожелавам ви само хубави емоции и новини   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт