Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 266
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Здравейте и от мен Simple Smile От два дни май бебчето започна да ме понаритва:) Не сам на 100% сигурна, защото незнам какво точно е усещането, но това трябва да е. Съвсем лекичко... Ако и днес усетя същото, ще съм сигурна. Вие кога за първи път усетихте бебенцата да ритат?

В събота имам два изпита, а не съм сядала да чета въобще. Уж били леки, ама...

# 106
Аз искам да питам майките с дечица замата ще ги спирате ли от ясла newsm78Аз мисля да го спра да не носи бацили защото е две седмици на градина, две в къщи
ох аз тепърва ще го пращам  newsm78 но ако боледува ще си го държа у дома до пролетта...

Kpuccu съболезнования...

# 107
  • Велико Търново
Пак съм аз. Зачетох се из предните страници и се сетих за още нещо - на последната консултация, когато още бях 4-ти месец, като ме претеглха се оказа, че не съм наддала нито килограм! Казаха, че всичко е наред:)

# 108
  • София
Наде, аз днес се теглих и все още не съм наддала над кг с които стартирах. А ям като ламя каквото ми падне и не се движа. Вече си мисля че не е нормално защото незнам тоя корем с въздух ли е пълен че така стърчи, а не тежи грам Rolling Eyes Според доки всичко е наред, имало време кога да качваме.

Криси, моите съболезнования!

Цвети, забравих да ти честите сватбата doh Много семейно щастие ви пожелавам и къща пълна с детски смях! А снимки?

# 109
  • Варна
И аз сега се връщам от консултация.Добре че се падна днес, защото мъжа ми ме побърка.Бебо не е ритал от 2 дена и се шашкахме, а на консултацията се видя че рита и не спира.Просто се е извъртял към гърба ми. Поръчах си от и-бей машинка за слушане на тоновете на бебо,та в такива ситуации добре ще ми дойде.

Цитат
Пуканка аз имам секцио ниско на корема и ме опъваше по скоро 3-4 месец ,а сега вече не.Второто ми бебче също ще е секцио.На теб каза ли ти доки дали ще си секцио заради операцията?

В Майчин дом Варна се съобразяват с желанието на родилката, освен ако няма някакви противопоказания за това.така че аз съм си избрала планово секцио 10 дни преди термин,с пълна упойка,че на другата нервите ми няма да издържат.

Мойта стара операция е преди 3 години от извънматочна.То си е като секциото, даже малко по-тежко,защото има отрязана и тръба освен матката. От три дена ме наболява точно под шева в ляво, и си мисля, а и така го усещам че е от някое срастване.А такива имам бол сигурно, защото ме вдигнаха от леглото чак на 4тия ден. 

Сисилия , и с моя шев е същата работа и е много смешна границата на прехода от плоско към коремчето. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 110
Здравейте момичета!

Както се похвалих че контракциите са ми изчезнали, се появиха отново и вече не издържах и днес бях на лекар. Радвам се, че отидох защото се оказа, че всичко е наред, шийката е затворена, матката стегната и сега вече няма да се притеснявам. Пия си магнезия и ще почивам повече. Като ме премериха днес бях 62  newsm44, +5 досега.

Аз пия все още фолиева киселина, след 3ти месец вземам 400мг, а преди това 800мг. Мисля да я пия докато спра да кърмя, лекарката е на същото мнение.

За покупките исках само да кажа че е препоръчително креватчето е готово и сглобено поне 6седмици преди да дойде бебчето, защото повечето са лакирани и да не навредят разни му там вредни газове. Същото важи и са боядисване в бебешката стая.

Цвети, честито и много взаимна любов и много семейно разбирателство!  newsm51

Крисси, моите съболезнования!  Hug

# 111
Криси съболезнования Hug
Цвети много любов и дълъг и щастлив семеен живот  bouquetДано станете едно глямо многодетно семейство Hug
Мен бебка здраво ме подритва щом се будя през ноща от ритници Joy

# 112
  • София
Крисси, миличка, моите най - искрени съболезнования  Cry
Цвети, честито, желая ви дълъг и щастлив семеен живот, пълен с разбирателство, любов и много дечица!  Hug И пусни малко снимчици от сватбата!
ssissi, не се тревожи, повечко внимание и спокойствие!
vanche_mamche, пази се, че не е шега работа....аз също съм на Магнезии, само дето не знам да кога ще го пия! За фолиевата киселина ми казаха в Шейново, че трябва де съм я спряла, а моя лекар ми каза да си я пия до края на бременността, кажете на кого да вярвам  newsm78

# 113
  • Варна
Чета през ред и чак сега видях за Криси.Криси, имаш и моите съболезнования.

# 114
  • Варна
Абе мацки, Софиянки се видяха,Пловдичанки ще се видят, ние у Варна кво си правим оглушки?  Thinking Да не съм само аз от Варна. Защо на първа страница не си напишем кой от кой град е.
От София ..........................
От Пловдив................
от Варна..................
и т.н.

# 115
Trixy, аз магнезия ще го пия мисля до края поне така спомена лекарката, каза че не вреди. Пия 3пъти по 2таблетки на ден.

А и добре дошла в отбора на почиващите вкъщи Simple Smile.

# 116
  • София
vanche_mamche, аз пия магнезия по същия начин!
Днес си взех болничния от Шейново ( мотаха ме час и половина ) и съм на работа чак на 01.07, ще си го ползвам!Мисля да си запълвам времето само с глезотии и да свърша някой неща за които все не ми оставаше време докато ходех на работа!

# 117
  • София
Абе мацки, Софиянки се видяха,Пловдичанки ще се видят, ние у Варна кво си правим оглушки?  Thinking Да не съм само аз от Варна. Защо на първа страница не си напишем кой от кой град е.
От София ..........................
От Пловдив................
от Варна..................
и т.н.
Ами добре звучи,ама аз сигурно няма да успея да го оформя като хората.
Затова най добре когато някой пусне новата тема да го направи (който е наясно с картинките и всичките му там салтанати   Laughing)

# 118
  • Варна
Ако някоя мама от Варна скучае като мене и не ходи на работа да свирка, да си ходим на гости и кафенца и по крайбрежните кръчми да кльопаме рибни деликатеси и да дишаме йодни пари. Wink

# 119
Здравейте пъргавелки!
Много сте бързи наистина,ама аз се размотавах насам натам тия дни......Моето съкровище ще има рожден ден в сряда и ходихме да поръчваме торта украси купувам ,балони и т.н,знаете как е на едно детско парти.Освен това днес бях и на преглед при доки,понеже тати беше зает малката беше с мен-представи се твърде добре за моя изненада.Каза ми,че нямам нужда от серклаж (на някой казвали ли са му това на прегледите).Аз пък от към килограмите съм +0.300 грама за сега ,което ме радва изключително много Peace,нямам нужда да качвам много и без това.
Чакам с нетърпение да мине рожденния ден на Велинка и да пускаме изследванията за яслата ,че да мога и аз да си почина малко от нея,тя от мен.Аз също мислих за зимата и яслата,ама като му дойде времето ще го преценя на место
За покупките-немисля от сега да купувам каквото и да е Peace
Ами май толкова за сега после пак като се сетя нещо newsm78,че все забравям напоследък

Сетих се да питам нещо.Гери бодито,което ви е от jumboна каква цена е?Тоя магазин го има само в софия,иначе мисля.че е гръцки защото кръсницата ми купува на дъщеря ми от гърция играчки от jumbo,ама знам че дрехите им са скъпи.Та затова питам,дали и в българия е така?

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 20:30 от shareez

Общи условия

Активация на акаунт