Сладоледът изкушава сладката ни ОКТОМВРИЙСКА мама

• 11 161
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен  Hug
Ние имахме хубав повод този уикенд-годеж на сестра ми и си бях при мама и тати. Обикаляхме магазините цяла събота и си напазарувах мноооого бременски дрешки-вече си уредих лятото откъм дрехи-почти всички са от фирма Рени и съм много доволна с покупките. Днес сутринта  пък ходихме да видим едно бебче на 2 месеца на една приятелка-та обмених малко опит за бремеността, покупките, храненията и други, а на връщане към София си купих и списание 9 месеца-видя ми се интересно при положение че за първи път си купувам този род списания. Мен като че ли за последните 1-2 седмици доста ми порастна коремчето някак си изведнъж ама май няма как вече  Laughing  Да ви се оплача-много започнаха да ми се подуват краката и ръцете-чак не мога да си свивам пръстите-ама пусто все солено ми се яде-но сега съм си поставила за цел 1 седмица с минимално количество сол и кафе Embarassed
В петък и аз си взех 1 ден болничен че нещо тези жеги хич не ми понясят, но поне си починах и сега утре с нови сили
Радвам се за Трикси че всичко е ОК и се пазете   bouquet

# 46
Трикси забравих да те поздравя с добре дошла Hug
И аз смятам че не трябва да се връщаш на работа по добре почивай  bouquet
Аз направих албумче за покупки и сложих и нашите.Снимките са малко кофти ама стават

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 18:02 от gery_roz

# 47
Честит 1-ви юни на всички бъдещи майки с дечица! Дано да сте изкарали весело празника и най- вече малките сладурковци. Ние бяхме в Зоологическата, но днес май там беше и цяла София. Такава лудница не бях виждала скоро. Като се прибрахме, хапнахме набързо и цял следобед спахме:)
trixy, пази се, сега това е най- важното. Всичко останало няма смисъл. Работа ще ни стигне.
SvetlI_81, честито на сестра ти. Положителните емоции зареждат всички наоколо. И ние сме на сватба другия месец.
Иначе и аз съм добре, купихси някоя широка дрешчица още и почти съм готова за лятото. Но тези жеги от сега ми действат зле. Всеки следобед взех да си поспивам, като бебе.

# 48
Здравейте, мами!

Трикси
, много се радвам, че всичко с теб и бебка е наред и вече си сред нас  Hug Hug Hug И моя съвет е да не ходиш на работа, щом лекарите са преценили, че трябва да си почиваш по-добре си стой вкъщи. И ти ще си по-спокойна така.
Съни, съжалявам за сестричката ти. Пожелавам й бързо възстановяване и скоро пак да е в очакване.
Сисилия, браво за изпита!  bouquet

С много хубави дрешки за бебчовците сте се сдобили  Peace Аз тъкмо исках да предложа да си направим специално албумче за бебешките покупки. И аз тия дни ще сложа малко снимки.

Ние пък тия дни не бяхме в София и пътуването мога да кажа, че добре ми се отрази, нямаше проблеми. Имахме събиране на класа по случай 5 г. от завършването и си изкарах страхотно. Това беше първото посещение на бебка на кръчма, ама така се успа, че въобще не ме е ритала цяла вечер  Laughing
Аз вече съм 54 кг., което ще рече, че съм качила 6 кг. По табличката на първа страница съм точно в норма. Въпреки, че ми се виждат много килограмите реално съм качила само на корем и гърди, така че съм спокойна.

# 49
Здравейте   bouquet
Ние се върнахме от мини ваканцията.
Трикси добре си се завърнала.Почивай си ,да знаеш много е гот  Grinning аз хич не скучая,а след 2 дни малката тръгва и на ясли.
Добре дошла и на новата мама   bouquet

Лека нощ  bouquet

# 50
trixy, мила  Hug Добре дошла))) Много се радвам, че си се прибрала. Лежи, почивай и изобщо не мисли да ходиш на работа, сега е много важно да се "закрепиш" и с бебка всичко да е наред!

sunny, много съжлалявам за сестричката ти! Загубата е неописуема, прегърния я от нас и дано се оправи бързо, за да може да чака следващото бебче в най-скоро време!

gery, пу-пу, малкия е същинско ангелче, направо се влюбих в очичките му (сините са ми ОГРОМНА слабост) това казвам на мъжо, че ако нашето не е със сини, направо го връщам  hahaha

И честит 1-ви юни макар и със закъснение де... на всички мами, които все още се чувстват дечица))) и на техните съкровища!   bouquet  )))

# 51
Трикси, добре си се завърнала!   bouquet Само не се натоварвай!
Съни, съжалявам, че по толкова неприятен повод сте се засекли...  Sad Не знам какво да те посъветвам, дано го преодолее, не знам дали ще се чувства по-добре ако си около нея /с бременния корем/ или трябва да се зарови в работа или други ангажименти, за да са й заети мислите с други неща... Но... ще дойде времето, когато и тя ще може да се порадва истински на здраво бебче!ж Hug

Не знам какво още щях да пиша...  newsm78

Пловдивски мами, приятно изкарване на срещата! И този път някой да вземе фотоапарат, че бива ли така - да ви няма в албумчето  Whistling

Отива сега да се приготвям, че моят Денис нали е "абитуриент" - скоро го изписват от яслата и днес е тържеството. Ще бъдем "конче"  Wink

# 52
Добро утро мами  bouquet
Ина пожелавам ти бебето с най-сините очи Hug
feel_u веселко изкарване днес Grinning Искаме снимки Joy
Моят Дениз ще ходи до края на юни Simple Smile
Ние с Бебочка утре сме на ЖК и ще се засечем LaughingАз бях забравила а мъжа ми ми каза че си е навил часовника да не забрави а аз съм си записала на бележка ама тя няма да изскочи сама да ме подсети а аз каква съм забравана

# 53
  • София
Добро утро, сладурки! Да знаете колко много ми липсвахте докато бях в болницата, така съм свикнала да пиша и чета във форума! Пак ви благодаря за подкрепата и топлото посрещане  Hug няма да се правя на герой и като са ми дали болничен един месец, значи така трябва и ще си почивам! Днес на обяд ще отида до Шейново да си взема документите и болничния! Бебка е най - важна за мен и трябва да се грижа тя да е добре! Само трябва да си запълвам дните с някакви занимания!
Целувки и приятен ден от мен!

# 54
Добро утро!
Трикси много се радвам,че двете с бебока сте добре  Hug Да се пазиш и по-добре си вземи болничен,да си стоиш в къщи и да си почиваш.Ако ще ти бъде скучно само в къщи и ти се излиза за малко на вън- свиркай - може да се видим някъде за по кафе  Wink
Съни също съжалявам за сестричката ти,но и пожелавам бързо да се възстанови и след скоро време да ни се похвалиш с добри новини  Hug
feel_u весело изкарване и снимки после  Grinning
Гери утре ще разказваш как е минало  Simple Smile
Ние вчера бяхме в Южния парк - имаше страшно много хора Grinning Айде догодина живот и здраве и ние с количките на 1 юни - там  Grinning
Да ви се оплача - май почвам малко да отичам - забелязах си първо по глезените и пръстите на ръцете  Sad и сега като се измерих съм 2кила отгоре -още - от последния път  Cry а така се радвах,че с мойта фигура успявах да качвам по кило на месец  Cry а и сега като става още по-топло какво ще правя  Cry

# 55
Аз пък имам чувството че съм постоянно гладна но не мога да ям карам го на плодове и таратор общо взето Sad

# 56
здравейте мамчета Hug
Трикси много се радвам, че двете с бебка сте добресега се пази и толкова
На пловдивските мами весело изкарване днес Peace[/co
feel_u  приятно изкарване на тържеството- това са толкова сладки моменти...  bouquet
момичета проблема с краката и ръцете и мен ме сполетя ooooh! направо хем ме болят, хем са ми изтръпнали, хем са като трупчета/ особено краката/ smile3515
ХАЙДЕ ВЕСЕЛ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ Hug

# 57
Здравейте, мамчета!

Трикси
, я си направи една хубава почивка вкъщи: ще ставаш късно, ще си правиш разкрасителни процедури, ще си гледащ ТВ и ще си пишеш с нас. Няма да ти е скучно   bouquet

feel_u, приятно изкарване днес и да си направите много снимки.

Весело изкарване днес на пловдивските мами и да сложите после снимки в албумчето

# 58
  • Варна
Добро утро на всички!

Аз съм страшно щастлива тази сутрин - трябва да се похваля! И моето "абитуриентче" Вали приключи вече с яслата и днес сутринта излязоха списъците за градината. ПРИЕТА Е!!!! Такава радост, с баща и скачахме пред градината, че иначе ....  #Crazy
А на тържеството за изпращането като си каза стихчето направо се разплаках! Беше катеричка. На мама голямото момиче!  Heart Eyes

Feel_u, разкажи как мина вашето. Кончето сигурно те е разчуствало и теб!

# 59
Момичета здравейте,
влизам набързо да ви поздравя с лека седмица!
Трикси - пази се Heart Eyes, много се притесних за теб Hug
В събота преядох с череши и цяла вечер ме боля корема - и като се стегнах, че и аз съм загазила Joy, на сутринта след тоалета, всичко си беше наред, та подтвърдих приказката: "Гъз глава затрива" Simple Smile, вече имам вето по половин кг само newsm78
Сега се стягам за фетална ехокардиография, стискайте палци ще ви пиша след прегледа Hug

Общи условия

Активация на акаунт